CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Συνήθως «λευκές» οι νίκες της Βερόνα


Από τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Στάμπια

Συνήθως «λευκές» οι νίκες της Βερόνα 
Μικρό ντεφορμάρισμα δείχνει να περνάει η Βερόνα, όμως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα σε μία επίσης ντεφορμέ Γιούβε Στάμπια. Συνήθως κερδίζει με μηδέν παθητικό η γηπεδούχος, αξίζει το ρίσκο του 2,50 από τον σκέτο άσο στο 1,65.

Δύο ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τη Βερόνα, με την ομάδα να απομακρύνεται κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Ντεφορμέ όμως είναι και η Στάμπια, η οποία δέχεται εύκολα το γκολ και δεν θα περάσει καλά στο Μπεντεγκόντι.

Από τρία ματς χωρίς νίκη έρχεται η Βερόνα, το τελευταίο ήταν η ήττα με 2-0 από την Ίντερ για το κύπελλο, σε ένα παιχνίδι όπου έπαιξε με ημιβασικούς και στάθηκε αρκετά καλά, εκτός από ένα πεντάλεπτο όπου δέχθηκε και τα δύο γκολ. Στο πρωτάθλημα τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Τσιταντέλα (2-1) και Βέρτσελι (0-0) έφεραν προβληματισμό, με τη Βερόνα τουλάχιστον στο τελευταίο να κρατάει το μηδέν πίσω μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια όπου δέχθηκε γκολ. Στο Μπεντεγκόντι η Βερόνα παραμένει αρκετά δυνατή και είναι μία από τις τρεις ομάδες της κατηγορίας χωρίς εντός έδρας ήττα, ενώ τα τέσσερα τέρματα που έχει δεχθεί εκεί σε εννέα ματς την κάνουν τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας.
Αμφίβολος δίνεται ο καλός φορ Γκόμεζ (6 γκολ), παραμένουν εκτός οι βασικοί χαφ Λάνερ και Μαρτίνιο.

Στο 6-3-0 με τέρματα 14-4 ο εντός έδρας απολογισμός της Βερόνα που έχει φέρει 8/9 under και 5/9 No Goal σ’ αυτά τα παιχνίδια. Από τις έξι εντός έδρας νίκες της ομάδας, οι πέντε ήρθαν με μηδέν παθητικό, ενώ συνολικά φέτος η Βερόνα έχει κερδίσει 8/10 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ.

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Στάμπια, η οποία πληρώνει την κακή αμυντική της συμπεριφορά, μιας και έχει δεχθεί 12 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Στα δύο τελευταία ματς δέχθηκε τρία από την Τερνάνα (3-2) και δύο από την Τσεζένα, τουλάχιστον στο τελευταίο απέσπασε την ισοπαλία με 2-2, σε ένα ματς όπου έχει φριχτά παράπονα από τη διαιτησία. Άσχημα τα νέα για τους απόντες, τιμωρημένοι είναι ο σκόρερ Ντανιλεβίτσιους (6 γκολ) και ο στόπερ Μουρόλο, τραυματίες ο εξτρέμ Ακόστι, ο μπακ Γκορτσένιο, ο φορ Μπαγκόγου (3 γκολ) και ο εξτρέμ Τζίτο.

Μακριά από το γήπεδό της η Στάμπια έχει απολογισμό 3-2-4 με τέρματα 16-15, έχοντας 5/9 over και 6/9 Goal/Goal. Αμφίσκορα ήταν και τα έξι τελευταία ματς της ομάδας, η οποία έχει κάνει τις τρεις από τις επτά φετινές της νίκες χωρίς να σκοράρει.

Key Stat: 8/10 νίκες με λευκό παθητικό έχει η Βερόνα, ενώ και στο περσινό τους παιχνίδι οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0.

Συμπέρασμα: Χωρίς τον Ντανιλεβίτσιους θα παίξει η Στάμπια, πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις κόντρα στη Βερόνα και με τους γηπεδούχους να έρχονται από δύο ματς χωρίς νίκη, ο άσος είναι πιθανός. Καλύτερο πάντως το να έρθει με λευκό παθητικό, κάτι που πληρώνει 2,50 στον
  Stoiximan.

stoixima

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights