CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Οριακά κερδίζει η Έβερτον (1,97)


6/7 νίκες της φέτος ήρθαν με 1 ή 2 γκολ διαφορά

Οριακά κερδίζει η Έβερτον (1,97)
Να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η Έβερτον, που υποδέχεται τη ντεφορμέ Γουίγκαν στο απόρθητο φέτος Γκούντισον Παρκ. Οριακές οι φετινές νίκες των “ζαχαρωτών”, με την επικράτηση τους με 1 ή 2 γκολ διαφορά να αποδίδει 1,97 στην Bet365.
Σε μια “αγγλικά” όμορφη αναμέτρηση, που δυστυχώς στιγματίστηκε από τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Άντονι Τέιλορ, ηΈβερτον επικράτησε της Γουέστ Χαμ το Σάββατο στο Μπόλεϊν Γκράουντ με 1-2, επιστρέφοντας στις εκτός έδρας νίκες μετά το 0-3 επί της Σουόνσι στις 22 Σεπτεμβρίου. Τα “σφυριά” άνοιξαν το σκορ με τον Κόουλ στο 14’ αλλά στη συνέχεια την πρωτοβουλία πήρε η ομάδα του Μόγιες, της οποίας της ακυρώθηκε καθαρό γκολ πριν ο Ανιτσέμπε ισοφαρίσει στο 64’. Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής απέβαλε με αυστηρή απευθείας κόκκινη τον σκόρερ των γηπεδούχων, με τον Πίενααρ να γράφει το τελικό 1-2 στο 73’.

Συνολικά δίκαιη η νίκη των “ζαχαρωτών”, που εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Τότεναμ για να περάσουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ. Παραμένουν η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία (2) μετά τη Σίτι αλλά μόνο η Στόουκ έχει περισσότερες ισοπαλίες από τις εννέα που μετράνε σε 18 αγωνιστικές. 13 έφτασαν τα συνεχόμενα GG της ομάδας του Μόγιες, με 6/7 φετινές νίκες της να έρχονται με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
Απόρθητο παραμένει φέτος το Γκούντισον Παρκ στο οποίο η Έβερτον μετράει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, κόντρα στη Γουίγκαν η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό στη μάχη που δίνει για την ευρωπαϊκή έξοδο, οι υπολογίσιμοι Χίμπερτ (αμυντικός), Κόλμαν (μέσος) και Μιραλάς (φορ) παραμένουν εκτός, επιστρέφει πιθανότατα η έμπειρος μέσος Νέβιλ, δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας για τον καλύτερο παίχτη της Μαρουάν Φελάινι, ενώ στο τελευταίο κοκκινίστηκε και ο αναπλ. μέσος Γκίμπσον στο τέλος και θα λείψει.
Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση της Γουίγκαν με την Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα στο πέναλτι που κέρδισε ο Γουόλκοτ και μετέτρεψε σε γκολ ο Αρτέτα στο 60’, το οποίο και έδωσε τους τρεις πόντους της νίκη στους “κανονιέρηδες”. Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μαρτίνεθ, τόσο για το πέναλτι της Άρσεναλ όσο και για εκείνο που δεν δόθηκε στην ομάδα του σε χέρι του Γκιμπς μέσα στη μεγάλη περιοχή.
 Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι “Latics” (0-1-4), που παραμένουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας πάνω ακριβώς στην επικίνδυνη ζώνη έχοντας μαζέψει 15 βαθμούς σε 18 ματς. 2-0-6 το εκτός έδρας ρεκόρ τους, 0-2-4 μετράνε στο Γκούντισον Παρκ από τη μοναδική νίκη τους το 2005. Άλκαραζ (αμυντικός), Γουότσον (μέσος), Κρουσάτ (εξτρέμ), Μιγιάτσι (φορ) παραμένουν εκτός, δεν αγωνίστηκαν ούτε στο τελευταίο οι βασικοί αμυντικοί Ραμίς και Κάλντγουελ και παραμένουν αμφίβολοι, ο επίσης αμυντικός Λόπεθ θα λείψει για καιρό ενώ δεν προλαβαίνει και βασικός μέσος ΜακΆρθουρ.
Key Stat6/7 νίκες της Έβερτον φέτος ήρθαν με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
Συμπέρασμα: Ακόμα και χωρίς τον Φελαϊνί η Έβερτον αναμένεται να φτάσει στη νίκη κόντρα στη ντεφορμέ και με αρκετές ελλείψεις Γουίγκαν, αλλά περιμένουμε να το κάνει όπως συνηθίζει οριακά, όντας εδώ και χρόνια η πιο “ιταλική” ομάδα της Πρέμιερ. 1,97 πληρώνει στην Bet365 η νίκη των “ζαχαρωτών” με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights