CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ρίσκο στο χαρτί της Ρέντινγκ (2,10)

Ρίσκο στο χαρτί της Ρέντινγκ (2,10)
Την παραμονή της παίζει μέσα στις μέρες των γιορτών η Ρέντινγκ, που έδειξε βελτίωση κόντρα στη Σίτι και θα ψάξει τη νίκη υποδεχόμενη τη Σουόνσι. Θέλει καρδιά αλλά πληρώνει καλά το 0:0 ασιατικό των “βασιλικών” (2,10) στην Bet365.
Μπορεί μία ήττα με 1-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί τιμητικό αποτέλεσμα για μια ομάδα του διαμετρήματος της Ρέντινγκ, οι “βασιλικοί” όμως ακόμα βράζουν αφού διαιτησία και τύχη δεν τους επέτρεψαν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το “Έτιχαντ”. Σαφώς βελτιωμένη αμυντικά σε σχέση με το 2-5 από την Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική, η Ρέντινγκ κράτησε σχετικά εύκολα το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά και στην επανάληψη διαμαρτύρεται δικαίως για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Ρέκικ στον Ταμπ, ενώ το γκολ του Μπάρι (στο 93’) που χώρισε τις δύο ομάδες ελέγχεται ως επιθετικό φάουλ.

Έξαλλος με τη διαιτησία ο ΜακΝτέρμοτ, δήλωσε ότι αυτή η ήττα πεισμώνει ακόμα περισσότερο εκείνον και τους παίχτες τους ώστε να πετύχουν την πολυπόθητη παραμονή. Ήταν η έβδομη συνεχόμενη ήττα για τη Ρέντινγκ, με πέντε από αυτά τα παιχνίδια πάντως να είναι εκτός έδρας, αφού στο Μαντέτσκι μετράει 1-4-3 χάνοντας από Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουν. και Άρσεναλ (6/8 over 2,5 και 4,14 γκολ κατά μ.ο.). Επέστρεψε στο προηγούμενο ο πολύτιμος επιτελικός μέσος Κάρακαν, ΜακΚάρθι (κίπερ), Μόρισον (στόπερ) και Ρόμπερτς (φορ, 11 αγ./0 γκολ)  παραμένουν εκτός, άγνωστο αν θα διατηρήσει το 4-2-3-1 η θα επιστρέψει σε σχήμα με δύο φορ ο ΜακΝτέρμοτ.
Δείχνοντας το γνωστό φετινό της πείσμα (και ρέντα) η Σουόνσι τσίμπησε το βαθμό στο Λίμπερτι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  χάρις το γκολ του Μίτσου στο 29’ που ισοφάρισε εκείνο του Εβρά ένα τέταρτο νωρίτερα. Δύο φορές τη γλίτωσε το δοκάρι, άλλες τόσες ο Βρομ και οι αμυντικοί της στη γραμμή, στο τέλος ο Λάουντρουπ χαμογέλασε ξανά βλέποντας την ομάδα του να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από Νόριτς (3-4) και Τότεναμ (1-0).
3-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ των Ουαλών με 6/8 under 2,5, βρίσκονται στο +9 από την παραμονή και θα πάνε στο Μαντέτσκι με στόχο να κλέψουν τη νίκη στην κόντρα. Ο φορ Μίτσου (που στοίχησε μόλις 2 εκ. λίρες) με τα 13 τέρματα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (1ος σκόρερ) ισοφάρισε το ρεκόρ του Αγκουέρο από πέρυσι για το καλύτερο ντεμπούτο ξένου στην Πρέμιερ, στα αγωνιστικά ίσως προλάβει ο βασικός μέσος Ερνάντεθ και ο επίσης βασικός αμυντικός Ράνκελ, μακροχρόνια εκτός ο αμυντικός Τέιλορ.
Key Stat1-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ρέντινγκ
Συμπέρασμα: Τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς της Ρέντινγκ ανάμεσα στις γιορτές απέναντι σε Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ θα κρίνουν κατά πολύ τις ελπίδες της για τη σωτηρία, οι “βασιλικοί” στην έδρα τους παλεύουν όλα τα ματς και έδειξαν στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Σίτι ότι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Θα πάμε με ρίσκο στον 0:0 ασιατικό άσο, που πληρώνει 2,10 στην Bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights