CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Βαγιαδολίδ - Ρεάλ 2-3 - Videos


Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ 3-2 ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟΥΤ ΟΖΙΛ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣ * ΑΝΕΤΑ Η ΜΑΛΑΓΑ (4-0 ΤΗΝ ΓΡΑΝΑΔΑ)

Αυτή την φορά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για μεγάλο πρωταγωνιστή. Άλλος έβγαλε τα... κάστανα από την φωτιά. Ο λόγος για τον Μεσούτ Οζίλ ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές και οδήγησε την «βασίλισσα» σε ένα μεγάλο διπλό. Συγκεκριμένα οι Μαδριλένοι το Σάββατο (8/12) επικράτησαν της Βαγιαδολίδ με 3-2 στο «Θορίγια», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και πλησίασαν την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει ένα ματς λιγότερο) στους δύο πόντους.   
Από εκεί και πέρα, σημαντική νίκη που την διατηρεί μέσα στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, της επόμενης σεζόν, πήρε η Μάλαγα που επικράτησε με 4-0 της Γρανάδα στην Ανδαλουσία. Επίσης, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Χετάφε αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Ανοέτα» και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι Βάσκοι είναι 8οι (21 πόντους), ενώ οι Μαδριλένοι είναι 6οι (23 πόντους)...


Οζίλ εσύ... σούπερ σταρ!
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μεσούτ Οζίλ η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στο «Χοσέ Θορίγια» την εξαιρετική, φέτος, Βαγιαδολίδ με 3-2. Ο Γερμανός με καταγωγή από την Τουρκία μεσοεπιθετικός, ουσιαστικά γύρισε το ματς μόνος του, με τα δύο τέρματα που σημείωσε και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο που την φέρνει στο -2 από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς παίζει την Κυριακή με την Λα Κορούνια). Όσο για την διαφορά της Ρεάλ Μαδρίτης από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα (έχει και εκείνη ένα ματς λιγότερο), είναι 8 πόντοι...  
Οι παίκτες της Βαγιαδολίδ  πάντως το... πάλεψαν το ματς, στο οποίο εκτός από τον Οζίλ «έλαμψε» και ο Μανούτσο. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να δώσουν στους γηπεδούχους ένα θετικό αποτέλεσμα.  
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ντάνι, Ρουκάβινα, Σερένο, Βαλιέντε, Μπαλενζιάγκα, Ρούμπιο, Πέρεθ, Έμπερτ (30' Μπουένο), Όσκαρ, Ομάρ, Μανούτσο (78' Γκουέρα).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα (62' Μόντριτς), Ράμος, Πέπε, Νάτσο (45' Ντι Μαρία), Αλόνσο, Κεντίρα, Καγιεχόν, Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (74' Βαράν).
 
Για... πλάκα η Μάλαγα
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε απέναντι στην Γρανάδα η Μάλαγα καθώς πήρε μια άνετη νίκη με 4-0 στο «Ροσαλέδα». Οι Ανδαλουσιάνοι έπειτα από αυτό το τρίποντο ανέβηκαν στους 25 βαθμούς και βρίσκονται μέσα στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Στο 26' ο Χοακίν έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. ενώ πριν κλείσει το ημίχρονο (33')  ο Χαβιέ  Σαβιόλα πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη η ομάδα του Πελεγκρίνι ανέβασε κι' άλλο ρυθμούς και ο Καμάτσο στο 75' έφερε το ματς στο 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε για την Μάλαγα ο Σάντα Κρουζ στο 86', με τον Παραγουανό φορ να διαμορφώνει το τελικό 4-0!
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Γουέλιγκτον, Μονρεάλ (45' Ιτούρα), Ίσκο (73' Μπουονανότε), Πορτίγιο, Καμάτσο, Ελισέου, Χοακίν, Σαβιόλα (62' Σάντα Κρουζ).
ΓΡΑΝΑΔΑ: Τόνιο, Ορτίθ, Ντιακατέ, Μάινθ, Σικουέιρα, Μίκελ Ρίκο, Ιρινέι, Τόριε, Ντάνι (45' Ρομέρο), Μπραχιμί (66' Ελ Αραμπί), Ιγκάλο (80' Οριεγιάνα).
Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιθιόν:
Παρασκευή (7/12)
Εσπανιόλ - Σεβίλλη 2-2 (13' πέν. Βερντού, 60' Σιμάο - 24' πέν. Ράκιτιτς, 90'+1 Νεγρέδο)
* Στο 39' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρέγιες για τη Σεβίλλη
Σαββάτο (8/12)
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Χετάφε 1-1 (90+1 Μαρτίνεθ - 86' Λαφίτα)
Μάλαγα - Γρανάδα 4-0 (26' Χοακίν, 33' Σαβιόλα, 75' Καμάτσο, 86' Σάντα Κρουζ)
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 (7', 22' Μανούτσο - 12' Μπενζεμά, 45', 72' Οζίλ)
Οσασούνα - Βαλένθια
Κυριακή (9/12)
Λεβάντε - Μαγιόρκα
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Θέλτα
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λα Κορούνια
Μπέτις - Μπαρτσελόνα
Δευτέρα (10/12)
Ράγιο Βαγεκάνο - Σαραγόσα

Real Madrid 2 - 3 Valladolid ALL GOALS... από grpamestoixima

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights