CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2

Με γκολ του Μπρίτο στο τελευταίο λεπτό ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-2 μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο γήπεδο του Περιστερίου. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο ΟΦΗ, καθώς αποβλήθηκε ο Μονιάκης



Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Διαιτητής/Βοηθοί: Δελφάκης (Αρκαδίας)/Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο (68' Ιγκλέσιας), Καραγκούνης (77' Μπέλιτς), Κούτσι (55' Καραμάνος).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης (46' Ζαχαράκης)), Σαρ, Βερόν, Ιωαννίδης (67' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Λαμπρόποπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου.
Κίτρινες Κάρτες: Σουμπίνιο (41', Ατρόμητος), Καραγκούνης (56' Ατρόμητος), Καραμάνος (64' Ατρόμητος), Επστάιν (92', Ατρόμητος)-Σόουζα (69', ΟΦΗ), Μονιάκης (72' ΟΦΗ), Ζορμπάς (93', ΟΦΗ), Σάρ (95' ΟΦΗ)
Κόκκινη κάρτα: Μονιάκης (90', ΟΦΗ)
Σκόρερ: Σκόνδρας (12', Ατρόμητος), Καραμάνος (63' Ατρόμητος), Μπρίτο (89', Ατρόμητος)-Περογαμβράκης (21', ΟΦΗ), Κουτσιανικούλης (87', ΟΦΗ)
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, που είχαν ευκαιρίες και από ένα γκολ. Στο 9ο λεπτό ο Μπρίτο δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα (12') η ομάδα του Περιστερίου πήρε το προβάδισμα, όταν ο Δημούτσος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σκόνδρας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε την αποδοσή του και έγινε απειλητικός. Στο 17 ο Περογαμβράκη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα (21') ο ίδιος παίκτης βρήκε στόχο. Μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου ο Περογαμβράκης με πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ για το 1-1.
Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε δύο ακόμη ευκαιρίες μετά την ισοφάριση. Στο 29' το σουτ του Μονιάκη έφυγε άουτ, ενώ στο 33' ο Ιτάνζ μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Κουρδάκη.
Στο 37', ήταν η σειρά του Ατρομήτου να κάνει μια φάση, όταν ο Φυτανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 38', όταν ο Επστάιν από αριστερά έκανε το σουτ, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
"Μίλησαν" οι αλλαγές και ο Μπρίτο
Στο δεύτερο ημίχρονο μίλησαν οι αλλαγές των δύο τεχνικών και ο Μπρίτο. Στο 47' ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (51') μετά από σέντρα από αριστερά, ο Περογαμβράκης έκανε την κεφαλιά μπροστά από τον Γιαννούλη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Σκόνδρα στο 56', μέχρι να μιλήσει ο Καραμάνος στο 63'.
Ο Σουμπίνιο έκανε σουτ, ο Γουναρίδης απέκρουσε και ο Καραμάνος που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του Ατρομήτου.
Στο 70' ο Ατρόμητος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Επστάιν έφυγε άουτ.
Ο Ατρόμητος από εκείνο το σημείο και μετά έριξε τον ρυθμό του και αυτό το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο ΟΦΗ.
Στο 87' λοιπόν από κεφαλιά πάσα του Παπάζογλου, ο Κουτσιανικούλης από αριστερά, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ για να κάνει το 2-2.
Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε εκεί, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μίλησε ο Μπρίτο.
Ο Βραζιλιάνος μετά από σέντρα του Επστάιν μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Γουναρίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για τον Ατρόμητο.
Στο 93' ο Παπάζογλου έκανε μια κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι το τελευταίο σφύριγμά του διαιτητή βρήκε τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την πολύ μεγάλη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights