CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Με τη φόρμα της Κοπεγχάγης (2,05)


Προκρίνεται με νίκη με 1-0 ή με νίκη με δύο γκολ διαφορά

Με τη φόρμα της Κοπεγχάγης (2,05)
Εδώ που έφτασε η Κοπεγχάγη δύσκολα θα αφήσει την πρόκριση να πάει χαμένη. Έχοντας μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς τα τελευταία χρόνια, μπορεί με τη δύναμη της έδρας της και την φόρμα της να κερδίσει την Στεάουα και να εξασφαλίσει πρόκριση για την επόμενη φάση. Μέχρι και 2,05 ο άσος των Δανών.




Βαθμολογία 5ου ομίλου:

Στεάουα 10β. (8-8)
Στουτγάρδη 8β. (9-5)
Κοπεγχάγη 7β. (4-5)
Μόλντε 3β. (5-8)
Μπορεί η Κοπεγχάγη να αποκλείστηκε στο κύπελλο στην παράταση πριν δύο ματς, αλλά στο πρωτάθλημα δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο. Κέρδισε στο τελευταίο της παιχνίδι και τη Ράντερς με 2-0 και βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη θέση, ενώ με το σπουδαίο 1-2 που πήρε στη Νορβηγία στο πιο πρόσφατο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Οι Δανοί χρειάζονται νίκη με 1-0 ή νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθούν. Στα δύο φετινά τους εντός έδρας παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισαν 2-1 τη Μόλντε και ηττήθηκαν 0-2 από τη Στουτγάρδη. Αν εξαιρεθούν ο μακροχρόνια τραυματίας Βίλαντ (τερματοφύλακας) και ο επίσης τραυματίας Μπολάνος (βασικός μέσος) δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Η Στεάουα διανύει μια πολύ καλή χρονιά, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ με 10 βαθμούς! Οι Ρουμάνοι προκρίνονται με Χ2 και με ήττα με ένα γκολ διαφορά αρκεί να σκοράρουν, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Στουτγάρδη προκρίνονται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε αυτήν τη θέση έφτασαν μετά την ήττα με 1-5 από τη Στουτγάρδη, όπου απλά μείωσαν στο φινάλε.
Στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +7 από τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική την Κονκόρντια με 0-6, με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο. Συνολικά φέτος έχουν δώσει 29 επίσημα ματς και μετράνε 21-4-4, με τη μία από αυτές τις ήττες να είναι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (χωρίς να επηρεάζει δηλαδή). Αν εξαιρεθεί ο αμυντικός Γκεοργκιέφσκι, που θα λείψει καιρό, δεν έχουν αναφερθεί άλλα σημαντικά προβλήματα.
Key Stat: 5-0-1 μετράει στα έξι τελευταία η Κοπεγχάγη, με την ήττα να είναι στην παράταση σε ματς κυπέλλου.
Συμπέρασμα: Τελικός το ματς και για τις δύο ομάδες, με την Κοπεγχάγη να έχει την έδρα, την εμπειρία και τη φόρμα να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Οι Δανοί χρειάζονται νίκη με 1-0 ή νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθούν, ενώ η Στεάουα προκρίνεται με Χ2 και με ήττα με ένα γκολ διαφορά αρκεί να σκοράρει. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Στουτγάρδη, οι Ρουμάνοι προκρίνονται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, με τον άσο να πληρώνει μέχρι και 2,05.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights