CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δυσκολεύεται με Γερμανούς η Φενέρ


0-2-3 μετράει εντός έδρας κόντρα σε γερμανικές ομάδες

Δυσκολεύεται με Γερμανούς η Φενέρ
Σε σχετικά καλή κατάσταση αμφότερες, με τη Φενέρ να τερματίζει πρώτη στον όμιλο και την Γκλάντμπαχ δεύτερη ό,τι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική. Αλλαγές αναμένονται και στις δύο ομάδες, ξεχωρίζει η κακή παράδοση που έχουν οι γηπεδούχοι κόντρα σε γερμανικές ομάδες.




Βαθμολογία 3ου ομίλου:

Φενέρμπαχτσε 13β. (10-4)
Γκλάντμπαχ 8β. (8-6)
Μαρσέιγ 5β. (9-8)
ΑΕ Λεμεσού 1β. (1-10)

Το διπλό που έβγαλε η Φενέρ στη Μασσαλία με 0-1 της εξασφάλισε και την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου, έχοντας απολογισμό 4-1-0 μετά από πέντε ματς. Δεν κατάφερε, όμως, να κάνει το ίδιο και στην Καισαρεία την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, όπου έφερε 1-1 με τα γκολ μετά το 84’ κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η τουρκική ομάδα παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (6-2-0). Στα δύο εντός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ έφερε 2-2 με τη Μαρσέιγ και κέρδισε 2-0 την ΑΕΛ. Αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, θεωρείται σίγουρο ότι θα προφυλαχθούν οι μέσοι Μεϊρέλες και Τσανέρ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.
Στα αξιοσημείωτα η κακή παράδοση που έχει η Φενέρ κόντρα σε Γερμανούς, μετρώντας 1-2-7 σε δέκα ματς (7/10 over) και 0-2-3 εντός έδρας.
Αν και αυτό ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί στη βαθμολογία η Γκλάντμπαχ είναι σε ανοδική πορεία. Στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5-5-1 (με τη μία ισοπαλία να είναι αποκλεισμός στο κύπελλο στην παράταση) και την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 1-1 εκτός με τη Σάλκε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 86’. Τελευταίο της ματς στο Γιουρόπα Λιγκ το 2-0 επί της ΑΕΛ με δύο γκολ μετά το 79’ κι ενώ από το 75’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω.
Ό,τι και να κάνει στο τελευταίο ματς θα τερματίσει δεύτερη, αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Μαρσέιγ. Ο Λουσιέν Φαβρ θα προβεί και αυτός σε αλλαγές. Δεν υπολογίζει στον αρχηγό και αριστερό μπακ Ντεμς και στον μέσο Ρουπ, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ μπήκε στην αποστολή μετά από καιρό ο φορ Ντε Γιονγκ, που ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι τερ Στέγκεν, Νορντβάιτ και Αράνγκο δεν ταξίδεψαν για να ξεκουραστούν, ενώ ο επιθετικός Χέρμαν είναι τιμωρημένος.
Key Stat: Μόνο μία νίκη έχει η Φενέρ σε δέκα ματς κόντρα σε γερμανικές ομάδες (1-2-7) και καμία εντός έδρας (0-2-3).
Συμπέρασμα: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού ό,τι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική η Φενέρ θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και η Γκλάντμπαχ δεύτερη. Αμφότερες είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, αλλά θα παραταχθούν με αλλαγές. Σοφότερη κίνηση να περιμένουμε τις επίσημες ενδεκάδες ή ακόμα και το live.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights