CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τότεναμ-Παναθηναϊκός 3-1


Κόντρα στα προγνωστικά και στις θεωρίες, ο Παναθηναϊκός πήγε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και κοίταξε στα μάτια την φορμαρισμένη Τότεναμ διεκδικώντας τη νίκη που...
θα τον έστελνε στους 32 του Europa League. Ωστόσο, οι πράσινοι πλήρωσαν κάποιες στιγμές αδράνειας στην αμυντική τους διάταξη, την γκίνια στη φάση του δεύτερου γκολ, αλλά και την αστοχία του Τοτσέ που σε δύο περιπτώσεις μπορούσε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Τελικά ηττήθηκαν με 3-1 από τους Λονδρέζους και αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως κέρδισαν το χειροκρότημα των 2.000 οπαδών τους, αλλά και αρκετών Αγγλων. Κορυφαίος ο Σπυρόπουλος, πολύ καλός ο Ζέκα και ο Σο, σε κακή βραδιά Σισοκό και Τοτσέ.

Με 4-4-1-1, αμιγώς ελληνική άμυνα, δίδυμο στα αμυντικά χαφ τους Βιτόλο, Σο και τον Σισοκό σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τοτσέ παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Χουάν Ρότσα στο Γουάιτ Χαρλ Λέιν. Από την πλευρά του ο Αντρέ Βίλας Μπόας κατέβασε την Τότεναμ με καθαρό 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Ντεφόε-Αντεμπαγιόρ.

Οι πράσινοι είχαν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργεία, δεν κινδύνευαν από τους Λονδρέζους, που είχαν μεν την υπεροχή, αλλά ήταν ανούσια. Το Τριφύλλι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 22' να ανοίξει το σκορ με τον Τοτσέ. Από φάουλ του Σεϊταρίδη, ο Ισπανός πετάχτηκε στην πλατη της άμυνας και ανενόχλητος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Φρίντελ.

Στην πρώτη αδράνεια των πρασίνων, που ξεκίνησε από λάθος του Τοτσέ στον χώρο του κέντρου οι Πετεινοί άνοιξαν το σκορ. Στο 28ο λεπτό, λοιπόν, ο Ντέμπσεϊ έβγαλε κάθετη στον Αντεμπαγιόρ, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον Καρνέζη και δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0. Στο 37' ο Ντεφόε και στο 44' ο Αντεμπαγιόρ είχαν ακόμα δυο καλές στιγμές για την Τότεναμ, που έβγαλε το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ. Οι τελικές στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν 8-2 για τους Λονδρέζους, όμως 1-1 εντός εστίας, με την διαφορά πως αυτή του Αντεμπαγιόρ κατέληξε στα δίχτυα, ενώ εκείνη του Τοτσέ στα χέρια του Φρίντελ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για την Τότεναμ. Από λάθος του Σισοκό στο κέντρο, ο Ντεμπσεϊ έβγαλε την κάθετη στον Ντεφόε, ο οποίος σούταρε στο δεξί κάθετο του Καρνέζη. Από εκείνο το σημείο οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού έχασαν καλή ευκαιρία με τον Ζέκα στο 53' στην αμέσως επόμενη φάση ισοφάρισαν με τον Πορτογάλο που πήρε το αίμα του πίσω. Ο Σπυρόπουλος εκανε εξαιρετική σέντρα με τον Ζέκα με κεφαλιά να γράφει το 1-1 μέσα σε εξάλλους πανηγυρισμούς από 2.000 οπαδούς του Τριφυλλιού.

Η ψυχολογία πλέον είχε αλλάξει στρατόπεδο και παρότι ο Σο, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες τραυματίστηκε οι πράσινοι ήλεγχαν την αναμέτρηση. Ο Λάζαρος που πέρασε στη θέση του Σενεγαλέζου πήγε δεξί εξτρέμ και ο Ζέκα γύρισε στον άξονα δίπλα στον Βιτόλο. Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 1-2 στο 70ό λεπτό. Ο Σπυρόπουλος έβγαλε τη σέντρα, οι αμυντικοί της Τότεναμ μπερδεύτηκαν, η μπάλα έφτασε στον Τοτσέ που πλάσαρε πέφτοντας, αλλά η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι!

Κι ενώ το Τριφύλλι πίεζε τους Πετεινούς δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και με αρκετή δόση γκίνιας στο 76ο λεπτό. Ο Γουόκερ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ντέμπσεϊ αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν στην πλάτη του Καρνέζη για να καταλήξει στα δίχτυα (2-1)... Ο Ρότσα τα έπαιξε όλα για όλα βάζοντας τον Πετρόπολο αντί του Τοτσέ, όμως στην προσπάθειά τους οι πράσινοι να ισοφαρίσουν δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 83' από πάσα του Λένον στον Ντεφόε, που φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας του Τριφυλλιού έσκασε τη μπάλα πάνω από τον Καρνέζη για να κάνει το 3-1.
Τότεναμ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Φρίντελ, Ντέμπσει (80' Σίγκουρτσον), Βερτόνχεν, Λένον (87' Λίβερμορ), Αντεμπαγιόρ, Νόουτον, Ντεφόε, Γουόκερ, Σάντρο, Κολκερ, Κάρολ (75' Ντεμπέλε).
Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο (60' Χριστοδουλόπουλος), Ζέκα, Μαυρίας (84' Φορναρόλι), Σισοκό, Τοτσέ (75' Πετρόπουλος).
10ος όμιλος
Μάριμπορ - Λάτσιο 1-4
Τότεναμ - Παναθηναϊκός 3-1
 
H βαθμολογία του 10ου ομίλου
1. Λάτσιο 12 
2. Τότεναμ 10 
3. Παναθηναϊκός 5 
4. Μάριμπορ 4
 
Το βίντεο είναι από τον sport-fm.gr
Α

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights