CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Και πρόκριση και πρωτιά για Λίβερπουλ (video)

Οι «κόκκινοι» επικρατήσαν με 1-0 μέσα στην έδρα της Ουντινέζε και άφησαν εκτός της Γιουνγκ Μπόις που κι αυτή κέρδισε με 3-1 την Ανζί


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-1
Γήπεδο: Φρίουλι
Στα δύσκολα έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα. Η Λίβερπουλ πήρε το διπλό που χρειαζόταν μέσα στην έδρα τη Ουντινέζε με 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του Εuropa League και μαλιστα ως πρώτη
Η Ουντινέζε απείλησε με το σουτ του Περέιρα στο 18ο λεπτό, με τον Ρέινα να απομακρύνει δύσκολα, ενώ στο 22' η Λίβερπουλ πήρε κεφάλι στο σκορ, μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χέντερσον κι εκείνος από κοντά εκτέλεσε τον Παντέλι. Η Λίβερπουλ έχασε μεγάλη ευκαιρία στ 45', με τον Σουάρες να πιάνει πανέμορφο γυριστό και τον Παντέλι να απομακρύνει δύσκολα.
Στο 47ο λεπτό ο Σούσο αστόχησε από καλή θέση, ενώ η κεφαλιά του Ρανέγκιε στο 61' έφυγε λίγο άουτ. Οι Ιταλοί έμειναν και με δέκα παίκτες στο 81' λόγω αποβολής του Πασκουάλε.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Ντανίλο, Φαραόνι, Πασκουάλε, Αρμέρο, Ερτό, Μπαντού, Περέιρα, Πίντζι (46' Μπενατιά, 65' Ραϊντάλερ), Ρανέγκιε (87' Ντι Νατάλε), Φαμπρίνι.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Ντάουνινγκ, Τζόνσον, Ενρίκε, Σκρτελ, Κάραγκερ, Σαχίν (12' Σέλβι), Άλεν, Χέντερσον, Σούσο (67' Στέρλινγκ), Σουάρες.



 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ: 3-1

Γήπεδο: Σταντ ντε Σουίς
Η Γιουνγκ Μπόις έκανε το καθήκον της, επικράτησε της Ανζί με 3-1, αλλά έμεινε εκτός, καθώς κέρδισε και η Λίβερπουλ.
Στο 4ο λεπτό ο Σατόφ αστόχησε μέσα από την περιοχή, ενώ στο 5' ακυρώθηκε γκολ του Σάμουελ Ετό'ο στο 7' ο Τραορέ δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 από το ύψος του πέναλτι, ενώ άστοχος ήταν και ο Ετό'ο στο 12'. Στο 19ο λεπτό ο Γκαμπούλοφ απέκρουσε το σουτ του Ζάρατε, όπως έκανε και ο Βόλφι σε προσπάθεια του Τραορέ στο 28'. Τελικά στο 38' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ζάρατε να πετυχαίνει το δοκάρι αρχικά και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια να κάνει το 1-0. Η Ανζί ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με σκόρερ τον Αχμέντοφ.
Η Γιουνγκ Μπόις μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έκανε το 2-1 στο 52ο λεπτό με τον Κοστάνζο ενώ στο 63' ο Βόλφι είπε όχι σε σουτ του Τραορέ. Η Ανζί έμεινε με 10 παίκτες στο 69ο λεπτό λόγω αποβολής του Τραορέ και στο 90' ο Γκονζάλες διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους Ελβετούς.
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Βόλφι, Οζάλα, Νεφ, Σούτερ, Φάρνερουντ, Κοστάντζο (73' Ντυμπέ), Ραϊμόντι, Νουτσόλο, Σκέουνβλι, Ζάρατε (77' Γκονζάλες), Μπομπαντίγια (88' Φρέι).
ΑΝΖΙ: Γκαμπούλοφ, Ταγκιρμπέκοφ, Ζοάο Κάρλος, Σαμπά (46' Αγκαλάροφ), Λογκάσοφ, Ζουσιλέι, Ντιαρά, Αχμέτντοφ (80' Καρσελά), Σατόφ, Τραορέ, Ετό.



premierleague365.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights