CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Aνοίγει το ματς η Σάντερλαντ που καίγεται


Υπερβολικό το GG στο 2,00.

Aνοίγει το ματς η Σάντερλαντ που καίγεται
Νίκη ξέσπασμα για την Τσέλσι απέναντι στη Νόρτζελαντ και ταυτόχρονα ψυχολογική τόνωση για τον Μπενίτεθ. Η Σάντερλαντ όμως καίγεται για βαθμούς και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Υπερβολικό το GG στο 2,00 με την ομάδα του Ο'Νιλ΄να δείχνει πιο ενεργητική στα τελευταία ματς.

Επιτέλους νίκη για τον Μπενίτεθ με τα χρώματα της Τσέλσι, μια νίκη με ευρύ σκορ και πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νόρτζελαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ που μπορεί να μην έφερε την πρόκριση αφού οι μπλέ είχαν αποκλειστεί αλλά έφερε πολλαπλά οφέλη στην ομάδα. Αρχικά τόνωσε την ψυχολογία των παικτών που μετρούν 7 ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, έδωσε ανάσα στην παρουσία του Ισπανού στον πάγκο και ταυτόχρονα ανέβασε και το ηθικό του Τόρες που πέτυχε 2 τέρματα.

Πάντως στο πρωτάθλημα τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, οι μπλε μετά το καλό ξεκίνημα και τις αλλεπάλληλες νίκες επί Ντι Ματέο είχαν πάρει σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους, όμως πλέον βρίσκονται στην 3η θέση και μάλιστα ισόβαθμοι με Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ. Τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές ο Όμπι Μίκελ και φυσικά δεν υπολογίζεται, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λάμπαρντ που όμως αργεί να επανέλθει στην βασική ενδεκάδα, εκτός οι Τέρι και Στάριτζ.

Η Σάντερλαντ δείχνει σημάδια ζωής το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται και στην αλλαγή τακτικής από τον Ο' Νιλ που δείχνει να τοποθετεί τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο με ελαφρά πιο επιθετικές διαθέσεις, ίσως αποτέλεσμα των συνεχόμενων κάκιστων εμφανίσεων της ομάδας που έφεραν και μεγάλη πίεση προς το πρόσωπό του.

Η Σάντερλαντ σκόραρε 7 τέρματα στα 5 τελευταία ματς όμως κατάφερε να αποσπάσει μόλις 4 βαθμούς στη νίκη με 1-3 στη Φούλαμ παίζοντας όμως όλο το ματς με παίκτη παραπάνω και στο 0-0 με την ΚΠΡ που βρισκόταν σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Οι μαυρόγατες μετρούν πλέον μόλις 2 νίκες στα 22 τελευταία τους ματς στην Πρέμιερ (2-12-8) όμως το άγχος και η πίεση για αποτελέσματα στα τελευταία 5 ματς έχουν επιφέρει 4/5 over.

Ούτε τώρα υπολογίζει στους Κάτερμολ και Γουές Μπράουν ο Ο' Νιλ, αμφίβολοι δίνονται οι Ο'Σέι και Φλέτσερ με τον 2ο να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Πιθανές ενδεκάδες:
Σάντερλαντ:
 Mignolet - Bardlsey, Rose, Cuellar, Kigallon - Larsson, Johnson, Gardner, Coldback - Sessegnon, Fletcher
Τσέλσι: Cech - Ivanovic, Cole, Cahill, Luiz - Ramires, Romeu - Mata, Oscar, Hazard - Torres

Key stat: 7 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Τσέλσι.

Συμπέρασμα:
 Οι μπλε ξέσπασαν απέναντι στη Νόρτζελαντ όμως η Σάντερλαντ καίγεται για βαθμούς και αναμένεται να παίξει με πάθος διεκδικώντας το καλύτερο από αυτό το ματς. Ο Ο' Νιλ δέχεται μεγάλες πιέσεις και δεν πρόκειται να παίξει εντελώς αμυντικά, αν το σκορ ανοίξει νωρίς μπορεί να δούμε ένα πολύ ανοικτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Υπερβολικό το GG στο 2,00.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights