CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δε πατάει καλά η Άρσεναλ


Ικανή για το μπαμ η Γουέστ Μπρομ (+1,25), επιλογή το GG στο 1,80.

Δε πατάει καλά η Άρσεναλ
Άρρωστη η Άρσεναλ εδώ και καιρό και σιγά σιγά φουντώνουν οι γκρίνιες εναντίων του Αρσέν Βενγκέρ, 4 παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με την πάντα επικίνδυνη Γουέστ Μπρον να δείχνει ικανή για την έκπληξη. Προκαλεί το +1,25 των φιλοξενούμενων, πιο ασφαλής επιλογή το GG στο 1,80.

Ζόρικα τα πράγματα για την Άρσεναλ που συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και καθώς τα κακά αποτελέσματα άρχισαν να μαζεύονται εντείνονται και οι πιέσεις προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως νωρίτερα είχε γνωρίσει ήττα σοκ με 0-2 από την Σουόνσι και δύο ισοπαλίες με Έβερτον και Άστον Βίλα που την έριξαν στην 10η θέση της βαθμολογίας.


Τα προβλήματα για τον Αλσατό είναι πολλά και κυρίως το γεγονός ότι η Άρσεναλ αδυνατεί να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της και δεν δημιουργεί τις ευκαιρίες που μας είχε συνηθίσει ακόμη και απέναντι σε ομάδες με σχετικά αδύναμες άμυνες όπως η Σουόνσι. Η Άρσεναλ πέτυχε μόλις 1 γκολ σε αυτά τα 3 ματς ενώ έχει κερδίσει μόλις 3 από τα τελευταία 10 εντός έδρας ματς που έχει δώσει (3-4-3).

Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να φαινόταν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό στο ξεκίνημα της σεζόν όμως με εκπληκτικές εμφανίσεις όχι μόνο πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν από πολύ νωρίς αλλά επιπλέον φιγουράρει εδώ και καιρό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κλαρκ έχει αποδείξει ότι δε διστάζει να βγει μπροστά και να κυνηγήσει τα παιχνίδια της ακόμη και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, κάτι που μέχρι πέρυσι προμήνυε φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς.

Πάντως στα δύο τελευταία ματς τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ρόδινα, αρχικά η ήττα από την Σουόνσι στην χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας με σκορ 3-1 και στο τελευταίο ματς η εντός έδρας ήττα από την Στόουκ με 0-1 που προσγείωσε απότομα τους παίκτες του Κλαρκ που μάλλον θεώρησαν ότι από την μια στιγμή στην άλλη θα κάνουν πορεία πρωταθλητισμού σε κάθε έδρα.

Απώλεια για τον Βενγκέρ ο τραυματισμός του Ποντόλσκι που έμεινε εκτός αποστολής, εκτός παραμένουν οι μόνιμοι τραυματίες Σάντος, Κονσιελνί, Ντιαμπί, Σανιά, Φαμπιάνσκι. Μόνο ο Ντόσον ουσιαστικά απών για τους φιλοξενούμενους.

Πιθανές ενδεκάδες:
Άρσεναλ: 
Sczesny - Jenkinson, Gibbs, Mertesacker, Vermaelen - Arteta, Wilshere - Cazorla, Walcott, Gervinho - Giroud
Γουέστ Μπρομ: Myhill - Jones, Ridgewell, Olsson, McAuley - Mulumbu, Yacob - Odemwingie, Morisson, Gera - Long

Key Stat: 
3 νίκες στα 10 τελευταία της εντός έδρας ματς και 1 βαθμός στα τρία τελευταία ο απολογισμός για την Άρσεναλ.

Συμπέρασμα: 
Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να πήρε το μάθημά της στα ματς απέναντι σε Σουόνσι και Στόουκ και πλέον δεν θα αγωνιστεί υπεροπτικά απέναντι στην Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και ακόμη και αν κερδίσουν δεν θα το κάνουν εύκολα. Προκαλεί το +1,25 των φιλοξενούμενων, πιο ασφαλής επιλογή το GG στο 1,80.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights