CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Βοιωτοί για... μπαμ στην απόρθητη Τούμπα!


ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Βοιωτοί για... μπαμ στην απόρθητη Τούμπα! | onsports.grΤο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League  Live Streaming (Κλικ Εδώ)  17:15, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται τους ανεβασμένους Βοιωτούς στο «κάστρο» τους.
Με αρκετές απουσίες ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στη Τούμπα τον Λεβαδειακό, έχοντας σαν στόχο να κατακτήσει την έκτη του νίκη σε επτά αγώνες μέσα στην έδρα του (έχει και μία ισοπαλία).

Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links
Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γλύκο και Έτο (προβλήματα της τρέχουσας εβδομάδας), όπως και στους Πάμπλο Γκαρσία και Κατσικά. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει, όμως, στον νεαρό Κωνσταντινίδη, τον οποίο ίσως ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας. Επιπλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος από την κορυφή και τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στο +10.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Χακόμπο, Γιακουμής, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Κουμάλο, Ιντζίδης, Στάμου, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Αθανασιάδης, Πέλκας, Γιάννου, Πόποβιτς.
Στην αντίπερα... όχθη, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση! Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει τον Λεβαδειακό στην έβδομη θέση και με... μπαμ μέσα στη Τούμπα μπαίνουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας!
Μοναδικό-σημαντικό πρόβλημα και πάλι για τον έμπειρο τεχνικό και την ομάδα του, δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός δεν ξεπέρασε το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τέθηκε εκτός πλάνων.
Στην 20άδα του Λεβαδειακού συμμετέχουν οι: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου και Μπουντόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights