CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ατρόμητος - ΟΦΗ: Τελευταία παράσταση στο Περιστέρι


Το τελευταίο παιχνίδι για το 2012 διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι (19.30  Live Streaming (Κλικ Εδώ), όπου ο ανεβασμένος Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ που ψάχνει οπωσδήποτε βαθμούς.
 Ατρόμητος - ΟΦΗ: Τελευταία παράσταση στο Περιστέρι | onsports.gr
Την πιο γεμάτη εκτός έδρας εμφάνισή του πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο Ατρόμητος και δικαιώθηκε για την προσπάθειά του. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του Άρη στην περιοχή του Ιτάνζ, έχασε με κόκκινη τον Ταυλαρίδη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά με αντεπίθεση διαρκειας στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Σκόνδρα και αφού πρώτα έχασε ευκαιρίες και είχε και δοκάρι (Ιγκλέσιας).

Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links
Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στο Περιστέρι και θέλει να αποχαιρετίσει τη χρονιά με την τέταρτη διαδοχική νίκη στο «σπίτι» του, ώστε να παραμείνει μέσα στην πεντάδα. Σε αυτή της την προσπάθεια δεν θα είναι αρωγός ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης.
Η αποστολή του Ατρομήτου
Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Επστάιν, Μπέλιτς, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Κούτσι, Δημούτσος, Νάστος, Σουμπίνιο
«Τα αποτελέσματα στην τετράδα αγώνων που ακολουθεί, θα καθορίσουν και τους στόχους μας», είχε δηλώσει ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κι η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ δεν τα πήγε όπως περίμενε ο προπονητής του. Μπορεί να ξεκίνησε με νίκη επί της Βέροιας, στη συνέχεια όμως ηττήθηκε εντός από τον Λεβαδειακό και εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το τέταρτο ματς, αυτό της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό στο «Γεντί Κουλέ» τού πρόσφερε τη δυνατότητα να ρεφάρει. Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά θα πρέπει να νιώθει και τυχερός που πήρε τον πόντο, δεδομένου ότι ο Περογαμβράκης ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη.
Ο ΟΦΗ απέχει τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση και είναι ευνόητο ότι χρειάζεται αποτέλεσμα στο Περιστέρι ώστε να μην αυξηθεί η πίεση και το άγχος. Το κακό για τους Κρητικούς, βέβαια είναι ότι ήρθαν στην Αθήνα με σημαντικά προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν θα αγωνιστούν για διάφορους λόγους οι Σίσιτς, Χαριτωνίδης, Μπούρμπος, Βάντο, Νύκταρης και Ροβίθης.
Η αποστολή του ΟΦΗ
Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Σαρ, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights