CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα πλάνα Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος δοκίμασε ενδεκάδα με τους φρέσκους Ιμπαγάσα Χολέμπας, Μοντέστο, Σιόβα και τους Φουστέρ, Μήτρογλου στην επίθεση μαζί με Αμπντούν.



Η ανακοίνωση της αποστολής αλλά και της ενδεκάδας του Ολυμπιακού την Τρίτη με την Αρσεναλ έδειχνε τις πρώτες σκέψεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός 18άδας ο Μοντέστο και ο τιμωρημένος Χολέμπας, στον πάγκο οι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και ο Μήτρογλου.

Αυτόματα ήταν σίγουροι ή βασικοί υποψήφιοι να ξεκινήσουν στο ΟΑΚΑ, έτσι δεν προκάλεσε καμία έκπ
ληξη το γεγονός ότι ήταν και οι έξι στο σχήμα που δοκίμασε χθες στου Ρέντη ο προπονητής του Ολυμπιακού.



Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links

Μαζί τους και πέντε... συνήθεις ύποπτοι, εκείνοι που έδειχναν να έχουν εξασφαλισμένη σε απόλυτο βαθμό ή τουλάχιστον σε μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα. Ο Κάρολ ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερό ο Χολέμπας, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς, Σιόβας, αμυντικό χαφ ο Μοντέστο, εσωτερικοί μέσοι οι Μανιάτης, Ιμπαγάσα, στα άκρα της επίθεσης οι Φουστέρ, Αμπντούν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Θα είναι αυτή η ενδεκάδα του ντέρμπι; Πιθανό, καθώς όταν ο Ζαρντίμ δουλεύει ένα σχήμα και δείχνει τις προθέσεις του, σημαίνει ότι αυτό έχει στο μυαλό του, ωστόσο δεν μπορούμε να το θεωρούμε και βέβαιο. Οχι μόνο γιατί έκανε και αλλαγές -και μάλιστα μπόλικες- και ετοιμοπόλεμους αρκετούς παίκτες, που θα έβαζαν σε σκέψη κάθε προπονητή, ούτε γιατί υπάρχει άλλη μία προπόνηση -η σημερινή- και μπορεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Μην ξεχνάτε ότι χθες ήταν Παρασκευή, δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι, και δεν συνηθίζεται να ανοίγει ένας προπονητής τα χαρτιά του τόσο εύκολα.
 
Η αλήθεια πάντως είναι ότι το χθεσινό σχήμα έχει αρκετά... φρέσκα πόδια. Μοντέστο, Σιόβας και Χολέμπας δεν έπαιξαν την Τρίτη, ο Ιμπαγάσα αγωνίστηκε για ένα δεκάλεπτο, Φουστέρ και Μήτρογλου επίσης μπήκαν ως αλλαγή και ο Αμπντούν έπαιξε για 70 λεπτά και ο προπονητής του τον απέσυρε στον πάγκο προφανώς για να του δώσει λίγες ανάσες για αύριο. Διότι το χάρισμα του Αλγερινού και την ικανότητά του να παίξει από τα άκρα και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα δεν την έχει άλλος.
 
Ακόμη και η επιλογή της αποστολής δεν είναι εύκολη, καθώς όλοι θέλουν να πάνε και να παίξουν
στο ΟΑΚΑ.



sday

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights