CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Και πάλι σε ουδέτερο η Κάλιαρι


Στην Πάρμα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ Κάλιαρι και Γιουβέντους
Και πάλι σε ουδέτερο η Κάλιαρι 
Αφού πέρασε από χίλια κύματα η έδρα της αναμέτρησης μεταξύ Γιουβέντους και Κάλιαρι τελικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πάρμα. Μέση απόδοση 2,78 δίνουν τα σκοράκια - νίκη με 1-0 ή 2-0 και κάλυψη στο 3-0 - υπέρ της Γιουβέντους που είναι τα αγαπημένα της την φετινή χρονιά.

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Κάλιαρι στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε 4-1 εκτός έδρας από την Πάρμα. Παρέμεινε έτσι για 7ο παιχνίδι χωρίς νίκη σερί το οποίο διαδέχεται τις 4 συνεχόμενες νίκες που έκανε μετά την αλλαγή προπονητή στα μέσα της χρονιάς. Η Κάλιαρι έχει υποχωρήσει στην 16η θέση της βαθμολογίας μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.


Η αναμέτρηση κόντρα στην Γιουβέντους πέρασε από χίλια κύματα όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης αφού αρχικά η νομαρχία της Σαρδηνίας δεν έδινε άδεια να γίνει το παιχνίδι στην Ις Αρένα για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η Λίγκα να ορίσει το παιχνίδι να γίνει στην Πάρμα. Η Κάλιαρι έκανε ένσταση αφού πρώτα πήρε άδεια από την Νομαρχία να χρησιμοποιήσει μόνο την κεντρική κερκίδα αλλά για την νέα αλλαγή της έδρας έπρεπε να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Γιούβε η οποία και αρνήθηκε πυροδοτώντας την έκρηξη του προέδρου των νησιωτών Τσελίνο. Εν τω μεταξύ η Κάλιαρι έκανε νέα ένσταση στο ανώτατο δικαστήριο για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρόμα που έχει χάσει στα χαρτιά με 3-0 και αναμένει το αποτέλεσμα της.  

Επιστρέφει από την τιμωρία του ο επιθετικός Πινίγια, ενώ τραυματίες είναι ο βασικός επιθετικός Ιμπάρμπο και ο μέσος Έρικσον. Η Κάλιαρι έχει πάρει μόλις 1 βαθμό και έχει δεχτεί 11 γκολ στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, ενώ σαν γηπεδούχος έχει κερδίσει μόλις 1/8 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Γιουβέντους στο πρωτάθλημα και αυτή χωρίς να δεχτεί γκολ. Με 3 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε πολύ εύκολα την Αταλάντα μεγαλώνοντας σε 7 βαθμούς την διαφορά από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού Λούσιο ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο αμυντικός Μπονούτσι. Τραυματίες για 2 τουλάχιστον μήνες θα είναι ο αμυντικός Κιελίνι και ο επιθετικός Μπρέντερ. Ο επιθετικός Βούτσινιτς μάλλον θα κάτσει στον πάγκο λόγω ενός προβλήματος στον τένοντα με τον Κουαλιαρέλα να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα.    

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει τα 3 τελευταία της παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ , ενώ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 10 γκολ παθητικό και την καλύτερη επίθεση με 36 γκολ ενεργητικό.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο κύπελλο πριν 10 ημέρες με την Γιουβέντους να κερδίζει 1-0.

Πιθανές ενδεκάδες:
Κάλιαρι (4-3-1-2): Agazzi – Pisano, Astori, Ariaudo, Avelar – Ekdal, Conti, Nainggolan – Cossu – Nene, Sau
Γιουβέντους (3-5-2): Buffon – Barzagli, Bonucci, Caseres – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah – Quagliarela, Giovinco

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Νταμάτο που σε 8 εμφανίσεις την φετινή χρονιά έχει ρεκόρ 4-2-2 και έχει δείξει συνολικά 34 κίτρινες κάρτες και 4 κόκκινες. Στο 5,5 το line στις ασιατικές κάρτες με την Κάλιαρι εντός να "βλέπει" 2,3 κίτρινες κατά μέσο όρο και το Γιουβέντους εκτός 2,6.

Στο παιχνίδι των κόρνερ η Κάλιαρι σε κάθε εντός κερδίζει 7,3 κατά μέσο όρο και παραχωρεί 2,1 με 9,4 κόρνερ συνολικά σε κάθε παιχνίδι της, ενώ η Γιουβέντους έχει μέσους όρους εκτός αντίστοιχα 6,1 - 3,5 και 9,6 συνολικά.

Key Stat: Στα 10 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Γιουβέντους μετράει 8-1-1 και δέχτηκε γκολ μόνο στα δύο από αυτά με 9/10 να είναι no-goal.

Συμπέρασμα: Η Κάλιαρι προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες ενώ η Γιουβέντους μετράει 8/10 νίκες στα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν τίθεται θέμα για το φαβορί του αγώνα και το γεγονός ότι η αναμέτρηση γίνεται στο ουδέτερο της Πάρμα ενισχύει την πιθανότητα του διπλού. Επιλογές η νίκη με 0 παθητικό για την Γιουβέντους σε απόδοση 2,20 και τα γνωστά σκορ 1-0 / 2-0 με κάλυψη στο 3-0 που δίνουν μέση απόδοση 2,78 στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights