CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αργούν να πάρουν μπρος στην Πεσκάρα


Μόλις από 1 γκολ έχουν πετύχει οι 2 ομάδες στα πρώτα ημίχρονα εντός και εκτός αντίστοιχα
Αργούν να πάρουν μπρος στην Πεσκάρα 
Με την αναμέτρηση της Πεσκάρα κόντρα στην Κατάνια ανοίγει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος. Μόλις από 1 γκολ έχουν σκοράρει εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οι 2 ομάδες στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων τους αξία στο under 1 στο ημίχρονο σε απόδοση 1,85 στο εξωτερικό.

Βαριά ήττα με 4-1 για την Πεσκάρα την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μίλαν. Περιορίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα σε παθητικό παιχνίδι και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Αυτή ήταν η 5η ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.


Τραυματίες είναι για το παιχνίδι κόντρα στην Κατάνια οι αμυντικοί Τσόσιτς, Ρομανιόλι οι μέσοι Μπλάζι και Κασιόνε, όπως επίσης και ο Κροάτης επιθετικός Βούκουσιτς. Επιστρέφει μετά από καιρό ο μέσος Κολούτσι. Με τους Αμπρουσκάτο και Τζόναθας αναμένεται να παραταχθεί σαν επιθετικό δίδυμο η Πεσκάρα και τον Βάις να κινείται πίσω τους σε ελεύθερο ρόλο

Η Πεσκάρα μετράει 7/10 under στα τελευταία της παιχνίδια και 8/11. Δεν έχει φέρει ισοπαλία στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της. Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία στα 3/5 τελευταία εντός.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για την Κατάνια στο πρωτάθλημα και αυτή με 3-1 στην αναμέτρηση κόντρα στην Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική. Δείχνει να ανεβάζει στροφές στα δευτέρα ημίχρονα των αγώνων της αφού τότε έχει σκοράρει τα 10/11 τελευταία της γκολ.

Επιστρέφει από την τιμωρία του ο πολύτιμος μέσος Αλμιρόν, ενώ τραυματίες οι μέσοι Σαλιφού, Μπιατζάντι και ο επιθετικός Μπερχέσιο που έχει συμμετοχή στα 6 τελευταία γκολ της Κατάνια πετυχαίνοντας 3 και δίνοντας 3 ασσίστ.

Η Κατάνια μετράει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και κόντρα στην Σιένα στο προηγούμενο εκτός έδωσε τέλος σε ένα σερί 14 εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη. Τα 4 τελευταία της παιχνίδια έληξαν με σκορ 3-1 και στα 3 από αυτά είχαμε ανατροπή στο ημίχρονο του αγώνα. Προέρχεται από 5 συνεχόμενα over και GG στο πρωτάθλημα.

Πιθανές ενδεκάδες:
Πεσκάρα (4-3-1-2): Perin – Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto – Nielsen, Togni, Bjarnason – Weiss – Abbruscato, Vukusic
Κατάνια (4-3-3): Andujar – Alvarez, Legrottaglie, Bellusci, Marchese – Izco, Lodi, Almiron – Gomez, Morimoto, Barrientos

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Ρομέο που σε 8 εμφανίσεις την φετινή χρονιά έχει ρεκόρ 3-3-2 και έχει δείξει συνολικά 44 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη. Στο 5,5 το line στις ασιατικές κάρτες με την Πεσκάρα εντός να "βλέπει" 2,6 κίτρινες κατά μέσο όρο και το Κατάνια εκτός 2,2. Το under σε απόδοση 1,975 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Στο παιχνίδι των κόρνερ η Πεσκάρα σε κάθε εντός κερδίζει 6,2 κατά μέσο όρο και παραχωρεί 3,8 με 10,0 κόρνερ συνολικά σε κάθε παιχνίδι της, ενώ η Κατάνια έχει μέσους όρους εκτός αντίστοιχα 4,8 - 5,0 και 9,8 συνολικά.

Key Stat: Η Πεσκάρα σε 9 εντός παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπως και η Κατάνια σε 8 εκτός.

Συμπέρασμα: Η Πεσκάρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους 3 βαθμούς της νίκης λόγω της βαθμολογικής της θέσης αλλά δεν πρόκειται να ανοιχτεί από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ η Κατάνια μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες αλλά και την πρόκριση στο κύπελλο εκτός έδρας μεσοβδόμαδα αναμένεται να παραταχθεί επιφυλακτικά. Οι δύο ομάδες σπάνια μπαίνουν επιθετικά στα παιχνίδια αφού έχουν σκοράρει μόλις από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα υπάρχει αξία στο under 1 στο ημίχρονο σε απόδοση 1,85 στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights