CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ρότσα

proponisi Rotsa PAO 477Στη σημερινή (Σάββατο)προπόνηση του Παναθηναϊκού ο τεχνικός Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να αποκαλύψει τις σκέψεις του όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις, ο Αργεντινός θα δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ΣισοκόΒύντρα και Σο. Ο πρώτος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, αλλά πιθανότατα σήμερα θα προπονηθεί κανονικά, ο δεύτερος έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα, έκανε χθες θεραπεία, θα κάνει και σήμερα και αναμένεται να είναι έτοιμος, ενώ ο τρίτος έχει ένα χτύπημα στον έσω πλάγιο, και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι, ωστόσο ο ίδιος έλεγε χθες στους ανθρώπους της ομάδας ότι «δεν το χάνω αυτό το ματς, θα είμαι καλά και θέλω να παίξω». 



Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links

Εξάλλου, ο Κουίνσι δοκίμασε χθες να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι ΠίντοΜπουμσόνγκ.

Επίσης, ο Ρότσα σκέπτεται να χρησιμοποιήσει βασικούς τους ΧριστοδουλόπουλοΠετρόπουλο, και Μαυρία, ενώ είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει σε μία-δύο αλλαγές στην άμυνα ή την επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ΜαρίνοςΒελάσκες.


balleto

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights