CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Β' Γαλλίας: Για σήμερα μετατέθηκε το Γκαζελέκ-Κλερμόν


Για σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 ώρα Ελλάδας μετατέθηκε το Γκαζελέκ-Κλερμόν που αναβλήθηκε χθες, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης στο Αιάκειο της Κορσικής. Την ίδια ώρα διεξάγεται και το προγραμματισμένο Ντιζόν-Καέν.

105. ΓΚΑΖΕΛΕΚΚΛΕΡΜΟΝ
ΑΝΖ ΚΑΖΑΝΟΒΑ (10.045) * 895 ΧΛΜ.
ΓΚΑΖΕΛΕΚ
Ρεπορτάζ: Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην Τουρ (2-1), σ' ένα ματς όπου έμεινε με 10 παίκτες στο 40', ενώ έχανε ήδη 1-0. Στο 55' έγινε το 2-0, στο 60' έχασε πέναλτι με τον επιθετικό Κολορεντό και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 92' από τον ίδιο παίκτη. Μια εβδομάδα νωρίτερα είχε χάσει και στο Κύπελλο, συνολικά μετρά 6 ματς πλέον χωρίς νίκη και βρίσκεται σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Σε 2 ματς στη φυσική της έδρα έφερε ισάριθμες ισοπαλίες.
Bet info: Προέρχεται από 7 σερί goal/goal στο πρωτάθλημα, δέχθηκε γκολ στα 16/18 επίσημα φετινά της ματς.

Αγωνιστικά νέα: Ο αποβληθείς στο ματς με την Τουρ στόπερ Μποκονιανό (13/1) τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές, ο έτερος βασικός στόπερ Λαντρ (7 συμ.) παραμένει εκτός τελικά, νέοι τραυματίες οι επιθετικοί Βερντιέ (12/4), Μαντρικί (9 συμ.).

ΚΛΕΡΜΟΝ
Ρεπορτάζ
: Κόντραρε στα ίσα τη Μονακό τη Δευτέρα, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει μια νέα εντός έδρας ήττα (0-1), η οποία ήρθε μια βδομάδα μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της στο Κύπελλο (στα πέναλτι). Σε γενικές γραμμές, δεν θυμίζει σε τίποτα την εξαιρετική ομάδα που διεκδίκησε πέρυσι την άνοδο.
Bet info: Εκτός έδρας είναι αήττητη εδώ και 3 μήνες!
Αγωνιστικά νέα: Εξέτισαν τις τιμωρίες τους κι επιστρέφουν ο στόπερ Σαΐς (10 συμ.) και ο μπακ-χαφ Ιμορού (9 συμ.), μακροχρόνιοι απόντες ο στόπερ Σαλζ (5 συμ.) και ο έμπειρος φορ Ριβιέρ (5/1) που δεν υπολογίζεται λόγω της γνωστής κόντρας του με τον προπονητή Ρεζίς Μπρουάρ. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 
Η Γκαζελέκ κάποτε θα κερδίσει και στην φυσική της έδρα, αλλά όταν μετρά 6 ματς χωρίς νίκη και αντιμετωπίζει μια Κλερμόν που ξέχασε πότε έχασε εκτός έδρας τελευταία φορά, δεν έχω την διάθεση να την στηρίξω πληρώνοντας. Ούτε το goal/goal δείχνει καλή επιλογή πλέον, αφού το γήπεδο θα είναι πολύ βαρύ. Κοινώς, no bet.


144. ΝΤΙΖΟΝΚΑΕΝ
ΓΚΑΣΤΟΝ ΖΕΡΑΡ (16.000) * 540 ΧΛΜ.
* Παράδοση τελευταίας 8ετίας 1-1-2.

ΝΤΙΖΟΝ
Ρεπορτάζ: Στη Λαβάλ κατέρρευσε μόλις έμεινε με 10 παίκτες στο 60', δεχόμενη 3 γκολ στο τελευταίο μισάωρο. Το τελικό 3-0 την αδικεί σαν σκορ, ωστόσο το ντεφορμάρισμά της είναι αδιαμφισβήτητο, αφού στα 10 τελευταία επίσημα ματς μετρά μόλις μια νίκη, υποχωρώντας αισθητά στη βαθμολογία, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο χάνοντας 1-2 από την ουραγό της L2 Σεντάν.
Bet info: Over τα 4 τελευταία παιχνίδια της.
Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο αποβληθείς στη Λαβάλ μέσος Παγέ (14 συμ.), επανέρχεται άμεσα ο επιθετικός Κασερές (13/3) μετά το ρεπό της περασμένης εδομάδας, ενώ την επανεμφάνισή του ύστερα από πολύ καιρό κάνει ο βασικός φορ Ζοβιάλ (8/3) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Νέος τραυματίας ο αμυντικός Ρεμί (8 συμ.), εκτός παραμένουν οι μέσοι Σανκαρέ (7 συμ.) και Ζουφρό (3 συμ.), μακροχρόνιος απών ο έμπειρος φορΤιλ (4/1).

ΚΑΕΝ
Ρεπορτάζ
: Κινδύνεψε στο εντός έδρας ματς με την Ανζέ, πήρε όμως άλλη μια καθαρή νίκη (1-0) που την έφερε προσωρινά στην 1η θέση, χάρη στο γκολ-φάουλ του σπεσιαλίστα μπακ Καλβέ. Μετρά 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές που παραμένει αήττητη χωρίς να δεχθεί γκολ, αν κερδίσει και σήμερα θα πιάσει στην 2η θέση τη Ναντ που γκέλαρε χθες.
Bet info: Εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της φετινής L2 (4-3-1), διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μαζί με τη Ναντ.
Αγωνιστικά νέα: Η αποστολή δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.Τιμωρημένος είναι και πάλι ο πολύτιμος μέσος Κουβιλιέ (12/3) που θα εκτίσει την 3η και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, εκτός παραμένουν και ο μεσοεπιθετικός Κεμπανό (6 συμ.), ο χαφ-στόπερ Λεκά (3 συμ.), ο επιτελικός μέσος Φαϊρ (11 συμ.) και ο στόπερ Βαγκ (10/2). 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 
Ντεφορμέ εδώ και καιρό η Ντιζόν, η Καέν είναι σε άριστη κατάσταση και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, οπότε το 2.60+ στο διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή.


Θανάσης Κυλώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights