CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ραντεβού στο Λονδίνο


Οι αγγλικοί σύλλογοι αποτελούν αναμφισβήτητα πρότυπα για τον επαγγελματισμό που δείχνουν αλλά και την προσοχή που δείχνουν στην παραμικρή λεπτομέρεια και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η μέριμνα που δείχνουν στις ιατρικές επιστήμες.
Στην κατηγορία αυτή εντάσεται φυσικά μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στο Νησί, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Sportday", ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, και ο υπεύθυνος του PAO LAB, Γιάννης Τσεκούρας, θα έχουν μία πάρα πολύ σημαντική συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη (4/12).
Αυτή θα λάβει χώρα στο Λονδίνο με το ιατρικό επιτελείο των "μπλε" αλλά και τον υπεύθυνο του LAB της Τσέλσι, με τον στόχο των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είναι να υπάρξει ενημέρωση και κατόπιν να αναπτυχθεί συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι φυσικά μέσα στο πλαίσιο των επαφών που έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με ομολόγους τους από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον στόχο να μην είναι άλλος από την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights