CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Με το 7ο φετινό γκολ του Εμανουέλ Περόνε, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με 1-0 από την Κέρκυρα και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Βοηθοί: Δημόπουλος, Κουρομπύλια

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης (46' Πετρούσης), Τσοκάνης (57' Διαμαντόπουλος), Ηλιάδης (81' Βασιλόγιαννης), Λεόν, Κρητικός, Τσουμάνης, Γιάντσης, Αγρίτης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Άλβαρες, Ουσέρο (78' Φορμίκα), Ντε Μπλάσις (87' Φραγκουλάκης), Ράγιος (90'+1 Κουρμπέλης), Ναβάρο, Περόνε
Γκολ: 24' Περόνε
Κίτρινες κάρτες: Γιάντσης, Αγρίτης, Διαμαντόπουλος / Άλβαρες, Περόνε, Μπαρτολίνι

Ανασκόπηση αγώνα

Ο δυνατός αέρας δεν εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να δοκιμάσουν αρκετά σουτ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, τα οποία όμως εξουδετερώθηκαν από τους δύο τερματοφύλακες. Μετά το πρώτο 15λεπτο, ο Αστέρας ήταν εμφανέστατα πιο δραστήριος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ως αποτέλεσμα αυτού έφτασε στο γκολ.
Συγκεκριμένα, μετά από μία κεφαλιά του Περόνε που πέρασε μόλις άουτ, ο Αργεντίνος βρήκε δίχτυα στο 24', όταν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία στην πλάτη του Ηλιάδη και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Στρατηλάτη. Μάλιστα, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι Αρκάδες θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, αλλά οι Ναβάρο και Ράγιος σπατάλησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, η Κέρκυρα επιχείρησε κάποια σουτ με τους Αγρίτη και Ηλιάδη, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Φούλοπ "καθάρισε" τη φάση, ενώ στη δεύτερη ο μέσος των Φαιάκων δεν βρήκε στόχο.

Ο MVP της αναμέτρησης


Ο αδύναμος κρίκος


Στατιστικά Αγώνα

0Γκολ1
0Ασίστ0
 Τελικές Προσπάθειες 
 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 
 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 
 Κεφαλιές 
 Αποκρούσεις 
 Επεμβάσεις 
 Κλεψίματα 
 Φάουλ 
 Οφσάιντ 
 Κόρνερ 
 Λάθη 
 Γεμίσματα


planetsportstv

Τσιώλης: "Στοίχημα τα πλέι οφ"


Το φετινό στοίχημα του Αστέρα Τρίπολης είναι η είσοδος στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Σάκη Τσιώλη
Σάκης Τσιώλης

Το φετινό στοίχημα του Αστέρα Τρίπολης είναι η είσοδος στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Σάκη Τσιώλη.
Παράλληλα τόνισε πως η νίκη επί της Κέρκυρας ήταν σπουδαία βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.
Μεταξύ άλλων ο Σάκης Τσιώλης τόνισε:
"Ήταν ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες. Η Κέρκυρα προσπάθησε με όπλα την δύναμη και το πάθος της ενώ εμείς θέλαμε τη νίκη για να βρεθούμε μόνοι στην τρίτη θέση και σε κοντινή απόσταση με τον ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο λόγω του έντονου αέρα εντέλει εμείς πήραμε μια σπουδαία νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Θέλω να ευχηθώ στην Κέρκυρα να βρει την δύναμη γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες συμπεριφορές ΠΑΕ.
Ο Αστέρας όσο ψηλότερα πάει, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας. Ο Αστέρας έχει τις προϋποθέσεις για να καταλάβει φέτος μια ψηλή θέση θα είναι τιμητικό για εμάς το Τσάμπιονς λιγκ αλλά το στοίχημα φέτος θα είναι τα πλέι οφ"

Μάντζιος: "Βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια"


Ο τεχνικός της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν τον βαθμό της ισοπαλίας

Ο τεχνικός της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παράλληλα είπε πως πλέον η ομάδα του θα πρέπει να πάρει βαθμούς και στα επόμενα 13 παιχνίδια που απομένουν.
Μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος είπε:
"Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί την δεύτερη θέση. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς είχαμε την ευκαιρία του Μπουκουβάλα και δικαιούμασταν μια ισοπαλία. Κερδίσαμε δυο παιδιά τον Κρητικό και τον Πετρούση.
Πλέον θέλουμε να κερδίσουμε βαθμούς και στα 13 παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στήριξαν. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τα δελτία των Γκέσιου και Στάμου παρ' ότι υπολογίζαμε σε αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights