CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σούπερ Λίγκα (17η αγωνιστική): ΟΦΗ-Αρης 2-0



Ο Άρης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος όταν στο 1ο λεπτό ο Τριανταφυλλάκος πήρε την μπάλα μετά από κόντρες όμως ο Αγριμάκης “καθάρισε” την φάση μπλοκάροντας την μπάλα.
Μετά το πρώτο 10λέπτο, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα και το 4-4-2 του Γιάννη Πετράκη απέδιδε στην επίθεση όμως η ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα αμυντικά με τον Άρη να δημιουργεί τρεις ευκαιρίες.
Ωστόσο, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και έβρισκε διαδρόμους προς την περιοχή του Βελλίδη και σε μια από τις επιθέσεις άνοιξε το σκορ με υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Κουτσιανικούλης άνοιξε το παιχνίδι του ΟΦΗ για τα δεξιά όπου ήταν ο Λαμπρόπουλος που έκανε το γύρισμα και ο Περογαμβράκης με πλασέ έκανε το 1-0!

Το γκολ του “Πέρο” άνοιξε την άμυνα του Άρη με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Με τον Λαμπρόπουλο να κάνει καταπληκτική δουλειά από την δεξιά πλευρά, ο ΟΦΗ απειλούσε συνεχώς δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του Άρη.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΟΦΗ να προηγείται και να δείχνει ότι μόνο από δικά του λάθη θα μπορούσε να απειληθεί.
Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον ΟΦΗ!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και εν αντιθέσει με το πρώτο 45λεπτο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει μια άνετη νίκη. Ο Λαμπρόπουλος συνέχιζε να κάνει ότι θέλει από τα δεξιά ενώ ο Ιωαννίδης βρήκε αρκετούς χώρους από τα αριστερά. Από δικές τους ενέργειες, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τον πρώτο να πλασάρει άουτ και τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.
Ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος για ακόμα ένα παιχνίδι όταν ο Σαρ τραυματιστηκε με τον Κουρδάκη να παίρνει την θέση του ωστόσο ο τελευταίος τα πήγε αρκετά καλά μαρκάροντας τον Αγκάνθο.
Γκολάρα από τον Παπάζογλου!
Με το παιχνίδι να φτάνει στο τέλος του, ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και η νίκη “κλείδωσε” στο 86′ όταν ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο κεφάλι του Παπάζογλου που με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Βελλίδη!

Στα αποδυτήρια του ΟΦΗ ο Γκέραρντ


Έναν παλιό τους γνώριμο είδαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στα αποδυτήρια, έπειτα από την πολύ σημαντική επί του Άρη, αφού τους επισκέφθηκε ο Ευγένιος Γκέραρντ.
Ο άνθρωπος με τον οποίο οι Κρητικοί γνώρισαν μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας τους, βρέθηκε ξανά στα... παλιά του λημέρια για πρώτη μάλιστα φορά μετά από επίσημη υποχρέωση των Ομιλιτών.
Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες των «ασπρόμαυρων», ενώ στη συνέχεια είχε τετ α τετ και με τον Γιάννη Πετράκη στο γραφείο του δεύτερου. Παράλληλα ο Γκέραρντ συναντήθηκε και με ένα δικό του «παιδί», τον Νίκο Κουνενάκη.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Πουλίδο: «Να μην μας στερούν βαθμούς οι διαιτητές»!

Πουλίδο: «Να μην μας στερούν βαθμούς οι διαιτητές»!Ξέσπασε ο Ρούμπεν Πουλίδο μετά το ματς του Αρη με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι οι «κίτρινοι» αδικήθηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι από την διαιτησία. Ο Ισπανός στόπερ, ανέφερε χαρακτηρι
στικά ότι «…είμαστε άπειροι αλλά όχι ανόητοι».
«Η αίσθηση που μου μένει είναι πως η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή. Βγήκε να διεκδικήσει το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε. Μέχρι το 25ο λεπτό είχαμε τέσσερις τελικές προσπάθειες, είχαμε το δοκάρι και οι οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμασαν την ομάδα τους. Αυτό σημαίνει πως κάναμε σωστά τη δουλειά μας αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο», είπε αρχικά ο Πουλίδο.
Οσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος γιατί προερχόταν από τραυματισμό και αντικαταστάθηκε, απάντησε: «Η ενόχληση έγινε πιο έντονη και γι' αυτό ζήτησα την αλλαγή. Είχα ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι και έπαιξα με ένεση. Παρόλα αυτά το αφήνω πίσω, θα κάνω τις θεραπείες που χρειάζεται και μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις γιατί υπάρχει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Γνωρίζαμε από την αρχή της χρονιάς πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας γιατί έχουμε μια άπειρη ομάδα.
Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά βλέπουμε πως διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες όπως οι διαιτητές μας έχουν επηρεάσει πολύ. Δεν είμαστε τυφλοί. Βλέπουμε τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως οι διαιτητές μας έχουν στερήσει μέχρι τώρα πολλούς πολύτιμους βαθμούς. Τα έχει δει όλος ο κόσμος. Είμαστε άπειροι αλλά όχι ανόητοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε αλλά δεν θα επιτρέψουμε να μας συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο. Είμαστε άπειροι αλλά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μας αναλογεί. Δεν θέλουμε όμως να μας στερούν βαθμούς που για μας είναι πολύ σημαντικοί».
Σουνάς: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης και την ολιγωρία στη φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ατυχία και την αστοχία στην τελική προσπάθεια, στάθηκε ο Δημήτρης Σουνάς.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν πραγματοποιήσαμε καθόλου καλή εμφάνιση παρόλο που μπήκαμε δυναμικά στα πρώτα λεπτά και είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες να μπούμε μπροστά στο σκορ και να ανέβουμε ψυχολογικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε μια φάση δεχθήκαμε το γκολ και η τύχη μας γύρισε στην πλάτη». Πρόσθεσε πως «δεν μας πήρε από κάτω μετά το γκολ του ΟΦΗ. Μπήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα», ήταν αρχικά τα λόγια του ποδοσφαιριστή του Αρη.
Οσο για το αν η ομάδα ξεκινάει και πάλι από την αρχή μετά τη σημερινή ήττα: «Aπό την αρχή της χρονιάς γνωρίζαμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα φέτος. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις και να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει».
Τέλος ρωτήθηκε και για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ και αν αποτελεί «τελικό» για τον Αρη: «Δεν υπάρχει παιχνίδι-ορόσημο. Όλα τα παιχνίδια είναι «τελικοί» για μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights