CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-3


Τσιώλης: "Με πλεονέκτημα στα πλέι οφ"


Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στη σημασία της νίκης του Αστέρα με τον Πλατανιά ενόψει των πλέι οφ

"Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει και καταφέραμε να πετύχουμε τρία υπέροχα γκολ. Το τέρμα του Σανκαρέ ήταν καθοριστικό για να ανοίξει η άμυνα του Πλατανιά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα και συνέχισε:
"Είναι πολύ όμορφο το ότι βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη θέση αλλά ακόμα πιο σπουδαίο το ότι απομακρυνθήκαμε από την 5η και την 6η θέση, κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά στα πλέι οφ.
Θέλουμε να είμαστε εκεί με όσον το δυνατό μεγαλύτερο πλεονέκτημα".

Αναστασιάδης: "Μείναμε στον Παναθηναϊκό"


Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν είπε πολλά πράγματα όμως τόνισε πως οι παίκτες του έμειναν στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
"Εμείς μείναμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν κερδίσαμε καμία ατομική μονομαχία, δεν κάναμε τίποτα και ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε δίκαια πέρα για πέρα", ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πλατανιά.

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-3

Ο Αστέρας Τρίπολης χρειάστηκε μόλις 35 λεπτά για να πετύχει τρία γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά
Αστέρας Τρίπολης πανηγυρική

Η μαγική τριάδα Ναβάρο-Ράγιος-Περόνε μίλησε γι ακόμα μία φορά και ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Κρήτη, κερδίζοντας με 3-0 τον Πλατανιά.
Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας πέρασε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία του πρωταθληματος και πλέον βλέπει με αισιοδοξία την υπόθεση -προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ-.

Γήπεδο: Περιβολιών
Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωστάρας, Χαρίσης, Ντίτσος
ΚαιρόςΒροχερός
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάστελς (Στόλερ 65'), Κανακούδης, Μιρτσέτα (Ονιέμα 46'), Δέντσας (Μαραγκουδάκης 46'), Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Τετέ, Αναστασάκος.
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (Κάστελς 82'), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (Φραγκουλάκης 70'), Ναβάρο (Κάφα 75'), Ντε Μπλάσις, Περόνε.
Σκόρερς: Σανκαρέ (κεφαλιά 12'), Ναβάρο (33' σουτ) , Περόνε (35' σουτ)
Κάρτες: Καστέλς (κίτρινη 32'), Κανακούδης (κίτρινη 46'), Τσαμπούρης (κίτρινη 86'), Καστέλς (κίτρινη 89')

Ξεκίνημα με γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε δίχως τη μεγάλη φάση και με τον Πλατανιά να πατάει καλύτερα το ματς. Παρόλα αυτά ο Αστέρας έδειξε από νωρίς τα δόντια του και στο 6ό λεπτό με τον Περόνε απείλησε για πρώτη φορά. Ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στη συνέχεια μάλιστα οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σανκαρέ, μετά από εκτέλεση του Ντε Μπλάσις. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ισορρόπησαν για λίγα λεπτά το παιχνίδι και είχαν δυο καλές στιγμές με σουτ από τον Μιρτσέτα και Αναστασάκο, η συνέχεια ωστόσο ήταν... εφιαλτική!

Ψεκάστε (0-1), σκουπίστε (0-2), τελειώσατε (0-3)

Οι Αρκάδες καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι με δυο ακόμα γρήγορα γκολ από Ναβάρο και Περόνε. Η μπάλα "χάθηκε" από τη συνεργασία των Ντε Μπλάσις και Περόνε, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Ναβάρο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.
Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ισπανού να γίνει δημιουργός και με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Περόνε, που με νέο πλασέ έγραψε το 3-0 για τον εντυπωσιακό Αστέρα.
Καλύτερος ο Αστέρας
Ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπάθησε με δυο αλλαγές να ξυπνήσει την ομάδα του, όμως η ψυχολογία των παικτών του ήταν πεσμένη. Μάλιστα στο 56ο λεπτό ο Αστέρας θα μπορούσε να κάνει το 4-0, αν ο Περόνε έδινε τη μπάλα στον Ράγιος δίπλα του.
Στο 75ο λεπτό ο Κάφα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν είχαμε κάποια άλλη φάση, με τους παίκτες να περιμένουν απλά το σφύριγμα της λήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights