CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ SUPERLEAGUE | 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πανθρακικός - Ολυμπιακός 0-1


Νικοπολίδης: "Τι παραπάνω να ζητήσω;"


Ευχαριστημένος από τη θέληση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας για στοιχεία όπως το πάθος και η αποφασιστικότητα που έδωσαν τη νίκη στην Κομοτηνή.
Για την εικόνα του ματς: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο διήμερο για την ομάδα μας, λόγω και της αναβολής. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, εκτός από τη δεδομένη ποιότητά τους, οι παίκτες μας έδειξαν και άλλα στοιχεία.
Στοιχεία όπως πάθος και αποφασιστικότητα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εξάλλου πετύχαμε το γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού κι έτσι ήρθε η νίκη. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια στοιχεία που δουλεύουμε. Ήταν παράλληλα σημαντική και η συμπαράσταση του κόσμου μας, που μας βοήθησε να πάρουμε αυτή τη δύσκολη νίκη, όπως
εξελίχθηκε ο αγώνας".
Για την εμφάνιση της ομάδας του: "Είμαι ευχαριστημένος από την θέληση των ποδοσφαιριστών. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω παραπάνω πράγματα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και σήμερα όμως, είδα κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις από τότε που ανέλαβα".
Για τον Πανθρακικό: "Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχα δει και τις προηγούμενες μέρες και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα στο πρωτάθλημα".
Για τον Πίνο: "Ο Πίνο υπέπεσε σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σήμερα το πρωί στην Αθήνα. Αυτό έγινε ώστε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα".

Δερμιτζάκης: "Θα έρθουν και οι νίκες"


ΔερμιτζάκηςΟ Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στην καλή παρουσία του Πανθρακικού και τόνισε πως οι νίκες είναι θέμα χρόνου

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και στα δύο ημίχρονα. Και για την εικόνα μας και για την τακτική μας", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και συνέχισε:

"Παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα, που μας πίεσε πολύ. Με την εικόνα που έχουμε θα έρθουν και οι νίκες για την ομάδα μας".

Καραπαπάς: "Μπράβο σε παίκτες και κόσμο"


Ο Κώστας Καραπαπάς μοίρασε μέσω δηλώσεών του συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους για το διπλό στην Κομοτηνή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κακό αγωνιστικό χώρο.
Το ματς απέναντι στον Πανθρακικό ήταν από τα λεγόμενα δύσκολα και ειδικών συνθηκών για τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες είχαν αντίπαλο τον καιρό, τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά και την ομάδα της Θράκης που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο, δίχως βέβαια να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση. Με τόση λάσπη βέβαια στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν και εύκολο.
Σ' αυτό στάθηκε και ο Κώστας Καραπαπάς σε δηλώσεις του μετά το ματς:"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο.
Αξίζουν επίσης πολλά μπράβο στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε με τόσο αντίξοες συνθήκες στο γήπεδο χθες και σήμερα ήταν πάλι εδώ. Ελπίζω να είναι διπλά χαρούμενοι από τη νίκη της ομάδας".
Στον Ολυμπιακό λοιπόν είναι ικανοποιημένοι τόσο για την παρουσία του κόσμου, όσο και για τη νίκη της ομάδας παρά τις δύσκολες συνθήκες σ' ένα γήπεδο, με αρκετή λάσπη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα πόδια των ποδοσφαιριστών κολλούσαν...

Μέγιερι: "Παλέψαμε με πνεύμα νικητή"


Ενθουσιασμένος από τη νίκη της ομάδας του παρά τις κακές συνθήκες στην Κομοτηνή εμφανίστηκε ο Μπάλας Μέγιερι, που έστειλε μήνυμα στους οπαδούς.
Πάθος και πνεύμα νικητή έδειξε ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή σύμφωνα με τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του μέσω twitter.

Ο Ούγγρος πορτιέρο που για τρίτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος υπερασπίστηκε την "ερυθρόλευκη" εστία, είδε τον Πάμπλο Κοντρέρας να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του και αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε αυτός και οι συμπαίκτες του.
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύσκολες συνθήκες που συνάντησαν οι Πειραιώτες στο δημοτικό στάδιο της Κομοτηνής που όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο προς τη νίκη.
"Δύσκολες συνθήκες σήμερα, όμως δείξαμε πως μπορούμε να παλέψουμε και να έχουμε το πνεύμα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Μπράβο παιδιά!! Μπράβο και στην Θύρα 7 επίσης", αναφέρει το μήνυμα του Μέγιερι στο twitter.

SUPERLEAGUE | 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πανθρακικός - Ολυμπιακός 0-1

Ο Πάμπλο Κοντρέρας γλίτωσε τον Ολυμπιακό από την γκέλα, αφού με γκολ στο 86' έδωσε τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Πανθρακικού. Κακή η εικόνα των "ερυθρολεύκων", που όμως πήγαν στο +14 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης και στο +16 από τον ΠΑΟΚ. Ποιος ήταν ο MVP και ποιος ο αδύναμος κρίκος.



 Η γνωστή κακή εικόνα του Ολυμπιακού που έχουμε δει πολλές φορές τη φετινή σεζόν, έκανε την εμφάνισή της και στην Θράκη, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα, όμως δεν τα κατάφερε.
Οι Πειραιώτες είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και στην δημιουργία φάσεων, όμως γλίτωσαν τη γκέλα χάρη σ' ένα γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας λίγο πριν τη λήξη.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του με αλλαγές από τον πάγκο, όμως παρά τα σουτ του Μήτρογλου δεν είδαμε και πολλές διαφορές. Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι πως ο Φετφατζίδης δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς κέρδισε το φάουλ, απ' το οποίο προήλθε το γκολ.
Να σημειωθεί πως ο Ζαρντίμ μπορεί να έφυγε, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν αλλάξει (το κακό τους) πρόσωπο, ενώ πέτυχαν το γκολ της νίκης και πάλι από στημένη φάση. Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι Πειραιώτες έφτασαν στο +14 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης που νίκησε με 3-0 τον Πλατανια στην Κρήτη και στο +16 από τον τρίτο ΠΑΟΚ που έχασε εντός έδρας από την Skoda Ξάνθη.
Από την άλλη πλευρά, ο Πανθρακικός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, κατάφερε να παίξει εξαιρετική άμυνα και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη και γνώρισε μια ήττα, που θα μπορούσε να αποφύγει.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής
Διαιτητής: Αμπάρκιολης Απόστολος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μερκενίδης, Καραϊσαρίδης, Λιαχούδης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Κάστσελαν, Βαϊρουά (81' Κοντογουλίδης), Τζάνης (89' Καθάριος), Μουναφό, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.
Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (76' Φέισα), Γκρέκο (57' Μήτρογλου), Μασάντο, Αμπντούν (83' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ.
Γκολ: 86' Κοντρέρας
Κίτρινες: 78' Χρήστου

Ο αγώνας

Νικοπολίδης VS Δερμιτζάκης
Δίχως να διαφοροποιήσει το σύστημα και να προβεί σε πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του στην Κομοτηνή ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον ΠΑΣ, είναι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού επανέφερε τον Μοδέστο αντί του Πίνο και ο Γκρέκο πέρασε πιο μπροστά. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Δείτε αναλυτικά πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:
Μπορεί το Σάββατο ο χιονιάς να μην επέτρεψε στις δύο ομάδες να αγωνιστούν, όμως 24 ώρες αργότερα ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Κομοτηνής ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά. Τα πρώτα λεπτά πέρασαν δίχως κάποια σημαντική ευκαιρία και με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ρυθμό και τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο.
Ισορροπία και λίγες φάσεις
Χρειάστηκε λοιπόν να περάσουν αρκετά λεπτά, να γίνουν αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή και να ζεσταθούν οι ποδοσφαιριστές για να δούμε κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Την αρχή έκανε ο Μοδέστο με κεφαλιά (8'), για να απαντήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον ίδιο τρόπο τέσσερα λεπτά αργότερα (12').
Το ματς ήταν ισορροπημένο και λίγο μετά το 20λεπτο, Ολυμπιακός και Πανθρακικός έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 20' ο Τζιμπούρ έκανε ωραία κίνηση και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κόντραρε και κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 23' ο Μουνάφο εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" που ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι.
Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά να έχουν πρόβλημα στην τελική πάσα. Ένα άστοχο σουτ του Μανιάτη στο 40' ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε μέχρι την ανάπαυλα του ματς και έτσι το 0-0 δεν άλλαξε.
Η αλλαγή του Μήτρογλου και ο επικίνδυνος "Παπ"
Τα πράγματα δεν διαφοροποιήθηκαν στην επανάληψη, αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έγινε κυρίαρχος και είχε την κατοχή πιέζοντας για το πολυπόθητο γκολ, ενώ ο Πανθρακικός έπαιζε περισσότερο με αντεπιθέσεις. Βλέποντας πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφάσισε να βάλει τον Κώστα Μήτρογλου και να βγάλει τον Γκρέκο, έχοντας στην ίδια ενδεκάδα και τον Τζιμπούρ.
Το πρόβλημα των Πειραιωτών βέβαια δεν ήταν μονάχα επιθετικό, αφού και στην άμυνα τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Μανωλάς και Κοντρέρας δεν ήταν σε καλή μέρα και ειδικά ο πρώτος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο επιθετικός του Πανθρακικού στο 55' έκανε επικίνδυνο γύρισμα που δεν πρόλαβε ο Μίνγκας, ενώ στο 59' πέρασε όλη την "ερυθρόλευκη" άμυνα, αλλά έσωσε την κατάσταση για την ομάδα του ο Μέγιερι.
Όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει πίσω κάτι που δεν άρεσε στον Παύλο Δερμιτζάκη, καθώς έδιναν χώρο και δικαίωμα στον Ολυμπιακό να δημιουργήσει κινδύνους. Κάπως έτσι ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους Πειραιώτες, με τον Μήτρογλου να βρίσκει χώρο και να σουτάρει από τα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ (70').
Ο Κοντρέρας έδωσε τη λύση (1-0)
Ο χρόνος κυλούσε, η λήξη του ματς πλησίαζε και οι "ερυθρόλευκοι" δεν έβρισκαν τρόπους να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και αλάνθαστη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 84' ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε την τελευταία του αλλαγή και δύο λεπτά αργότερα δικαιώθηκε. Ο Φετφατζίδης που μπήκε στο ματς, κέρδισε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Χολέμπας το εκτέλεσε και ο Κοντρέρας με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού. Το γκολ που έψαχναν τόσο πολύ οι Πειραιώτες ήταν γεγονός...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights