CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Σούπερ Λίγκα (19η αγωνιστική) :ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-1


Ουζουνίδης: "Δεν απειληθήκαμε"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοίρασε συγχαρητήρια για την πειθαρχία που επέδειξαν οι της Ξάνθη του στην Τούμπα και το ματς με τον ΠΑΟΚ
Ουζουνίδης
"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τον τρόπο που αγωνιστήκανε, για την πειθαρχία που επιδείξανε και το ποδόσφαιρο που παίξανε.
Δεν απειληθήκαμε, επιδιώξαμε να παίξουμε ψηλά και θα μπορούσαμε με μία καλύτερη πάσα να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε πιο εύκολη τη ζωή μας. Κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και πήραμε μία μεγάλη νίκη", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης.

Για τις διαφορές με το παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ πέναλτι, το διαχειρίστηκε καλά και ήταν άλλο παιχνίδι. Τώρα παίξαμε διαφορετικά, αυτό που θέλαμε ήταν να εμποδίσουμε τον ΠΑΟΚ να φτιάξει το παιχνίδι του. Από τη στιγμή που το κάναμε αυτό, είχαμε καλή μετάβαση στην επίθεση πήραμε δίκαια το παιχνίδι. Είναι μία σπουδαία νίκη για την ομάδα μου".
Για τις πολλές μεταγραφές της Ξάνθης φέτος: "Το καλοκαίρι όταν σχεδιάζεις την ομάδα, κοιτάς αλλιώς τα πράγματα, δεν μας βγήκαν και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλά. Απ ότι φάνηκε δεν ήταν μεγάλος ο αριθμός των παικτών για να έχουμε επιλογές που πρέπει. Από τη στιγμή που δεν μας πήγαν τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικό να προχωρήσουμε σε πολλές αλλαγές"

Δώνης: "Κακό τάιμινγκ"


Παρά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του.
"Θεωρώ ότι το πρώτο κομμάτι που μας έλειπε ήταν η ένταση, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα. Ηταν από τα ματς που μπορούσες να χάσεις και να κερδίσεις.
Το γιατί δεν είχαμε ένταση προσπαθείς να το εξηγήσεις, ίσως επειδή παίκτες όπως οι Λάζαρ, Κατσουράνης και Κωνσταντινίδης, που απείχαν για αρκετό διάστημα, μπορεί να υπάρχει μία κούραση πάνω τους. Αυτή ήταν μία εξήγηση που απλώς την σκεφτήκαμε", είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχαμε, όμως, αρκετή βιασύνη, στο δεύτερο μέρος βιαζόμασταν με αποτέλεσμα να δίνουμε αρκετές κόντρα επιθέσεις στον αντίπαλο. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση, υπήρχε διάθεση αλλά έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι μπορούσαμε να το χάσουμε και να το κερδίσουμε".
Συνεχίζοντας δήλωσε:
Για τα αρκετά λάθη του ΠΑΟΚ: "Πάντα όταν μία ομάδα έχει μεγαλύτερη κατοχή μπαλας τα λάθη είναι περισσότερα Τώρα μπορεί σήμερα να ήταν και πιο πολλά, τα περισσότερα έγιναν στο δεύτετο ημίχρονο. Κάναμε αρκετά εύκολα λάθος πάσες, αλλά ξαναλέω νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν πως δεν είχαμε την ένταση που περιμέναμε και η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε".
Για την συνέχεια: "Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι από εδώ και πέρα φτιάχνετε ο ΠΑΟΚ. Θα έρθουν κάποιοι παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Σίλντενφελντ στο επίπεδο που θέλουμε και θα δουλέψουμε για να αλλάξει και η εικόνα μας. Αλλα παιχνίδια με παρόμοια απόδοση τα κερδίσαμε, αλλά θα βρούμε τον δρόμο μας και θα το ξεπεράσουμε. Είναι κακό το τάιμινγκ, θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με συνεχή ένταση, ειδικά οι καινούργιοι θα ταλαιπωρηθούν να φτάσουν εκεί".
Τέλος ανέφερε: "Εάν είμαστε καλά προπονημένοι και οι καινούργιοι μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως με βάσει το υλικό που έχουμε αυτή την στιγμή μας ταιριάζει καλύτερα αυτός ο σχηματισμός".

Ντιέ: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Βάλλας και Ντιέ μίλησαν για την σημαντική νίκη της Skoda Ξάνθη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι είπαν
Ο Ντιέ είπε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας: "Πετύχαμε μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Αυτά όμως που μας είπε ο προπονητής μας τα εφαρμόσαμε και αποδείχθηκαν αρκετά για να φθάσουμε στη νίκη.
Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά πολύ καλός. Σήμερα όμως ήταν η μέρα της Ξάνθης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχε και ο ΠΑΟΚ την ευκαιρία να βάλει γκολ, αλλά ο Λοντίγκιν μας κράτησε".
Από την πλευρά του ο Σπύρος Βάλλας δήλωσε: "Το πιο ενθαρρυντικό και πέρα από τη νίκη που πετύχαμε ήταν η εμφάνισή μας. Ξέρουμε τι σημαίνει να κερδίζεις σε αυτό γήπεδο. Θέλω να πω ότι σήμερα κερδίσαμε δίκαια.
Είχαμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πάθος και θέληση και ίσως σήμερα θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ. Τους δυσκολέψαμε και μάλλον ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε να ήμασταν τόσο καλοί".

Εκτός 4-6 εβδομάδες ο Σταφυλίδης

Κάταγμα διαγνώσθηκε στον νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ Κώστα Σταφυλίδη, 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης

Ο Κώστας Σταφυλίδης τραυματίστηκε και μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί "σπειροειδές κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου" κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από 4 έως 6 εβδομάδες.

Παράπονα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ


ΠΑΟΚ κόσμοςΟπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια. Χτύπησε ο Σταφυλίδης
Το σύνθημα "Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" ακούστηκε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Μερίδα οπαδών του "Δικεφάλου" περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους έκανε παράπονα για την ήττα από την Ξάνθη.

Παρουσία του Ρομπέρτο Κάρλος η Skoda Ξάνθη προσγείωσε ανώμαλα τον ΠΑΟΚ, νίκησε 1-0 με γκολ του Ονουάτσι και έσπασε το φετινό αήττητο σερί του δικέφαλου στην Τούμπα, φέρνοντας ξανά μαύρα σύννεφα πάνω απ' τον πάγκο του Δώνη.

 "Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παίρνουν 400 ευρώ και εσείς εκατομμύρια" ήταν, ακόμη, μία από τς φράσεις που ακούστηκαν προς τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" και τον Γκερμάν Τσιστιακόφ.
Χτύπησε στο μετακάρπιο ο Σταφυλίδης
Τραυματίας αποχώρησε από την Τούμπα ο Κώστας Σταφυλίδης. Σύμφωνα με τον γιατρό του ΠΑΟΚ χτύπησε στο μετακάρπιο και υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμη και σπάσιμο. Ο νεαρός μπακ μετάβη απευθείας για εξετάσεις.


Τα πάντα, ήταν ιδανικά στην Τούμπα για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει μία νίκη και να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι για την κατάληψη της 2ης θέσης. Ο Ρομπέρτο Κάρλος βρέθηκε στην Τούμπα, ωστόσο η… αίγλη του δεν ήταν αρκετή για να δώσει την ώθηση στον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη. Η SKODA Ξάνθη, έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας 1-0 και ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Στο ξεκίνημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Σημαντικότερη ευκαιρία, ήταν το σουτ του Λόρενς στο 40’ όπου η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ.

Στο 45’  η Ξάνθη «πάγωσε» την Τούμπα, καθώς ο Ονουάτσι έκανε το 1-2 με τον Μαρίν για να πλασάρει τον Γλύκο και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Δώνης στην επανάληψη έκανε αλλαγές, ωστόσο από το 75’ και μετά ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε απειλητικός.

Συγκεκριμένα, ο Λόρενς έκανε το κόρνερ με τον Σαλπιγγίδη να κάνει την κεφαλιά και η μπάλα να απομακρύνεται στη γραμμή από τον Παΐτο. Η τελευταία ευκαιρία, έγινε στο 84’ όταν ο Φωτάκης έκανε την καρφωτή κεφαλιά με τον Λοντίγκιν να κάνει τα ην απόκρουση της αγωνιστικής και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Έτσι, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με τον ΠΑΟΚ να ηττάται για πρώτη φορά εντός έδρας και την Ξάνθη ταυτόχρονα να παίρνει το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.
Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Σταφυλίδης (62' Λίνο), Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Σαλπιγγίδης,Λόρενς, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ (80' Φωτάκης), Κάτσε (62' Γκαρσία), Κατσουράνης, Αθανασιάδης
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Παίτο, Μάνταλος (79' Πρίττας), Φλίσκας (60' Βασιλακάκης), Σμιθ (82' Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, Ονουάτσι
Κίτρινες κάρτες: Κάτσε, Κατσουράνης, Ντιέ, Παίτο, Γούτας
Σκόρερ: Ονουάτσι (45+)

Το κλειδί

Το γκολ του Ονουάτσι σε καθοριστικό σημείο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου

Η απογοήτευση

Η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε με τίποτα να παράξει ευκαιρίες

Στατιστικά Αγώνα

0Γκολ1
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
Γεμίσματα

planetsportstv
Στο ξεκίνημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Σημαντικότερη ευκαιρία, ήταν το σουτ του Λόρενς στο 40’ όπου η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ.Στο 45’  η Ξάνθη «πάγωσε» την Τούμπα, καθώς ο Ονουάτσι έκανε το 1-2 με τον Μαρίν για να πλασάρει τον Γλύκο και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Δώνης στην επανάληψη έκανε αλλαγές, ωστόσο από το 75’ και μετά ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε απειλητικός.Συγκεκριμένα, ο Λόρενς έκανε το κόρνερ με τον Σαλπιγγίδη να κάνει την κεφαλιά και η μπάλα να απομακρύνεται στη γραμμή από τον Παΐτο. Η τελευταία ευκαιρία, έγινε στο 84’ όταν ο Φωτάκης έκανε την καρφωτή κεφαλιά με τον Λοντίγκιν να κάνει τα ην απόκρουση της αγωνιστικής και να στέλνει την μπάλα άουτ.Έτσι, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με τον ΠΑΟΚ να ηττάται για πρώτη φορά εντός έδρας και την Ξάνθη ταυτόχρονα να παίρνει το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.
Γήπεδο: ΤούμπαςΔιαιτητής: Θανάσης ΓιάχοςΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Σταφυλίδης (62' Λίνο), Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Σαλπιγγίδης,Λόρενς, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ (80' Φωτάκης), Κάτσε (62' Γκαρσία), Κατσουράνης, ΑθανασιάδηςΞάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Παίτο, Μάνταλος (79' Πρίττας), Φλίσκας (60' Βασιλακάκης), Σμιθ (82' Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, ΟνουάτσιΚίτρινες κάρτες: Κάτσε, Κατσουράνης, Ντιέ, Παίτο, ΓούταςΣκόρερ: Ονουάτσι (45+)Το κλειδίΤο γκολ του Ονουάτσι σε καθοριστικό σημείο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνουΗ απογοήτευσηΗ μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε με τίποτα να παράξει ευκαιρίεςΣτατιστικά Αγώνα
0Γκολ1
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
Γεμίσματα

planetsportstv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights