CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2


Σπανός: "Φεύγω από τον Ατρόμητο"!

Βόμβα πέταξε ο Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, λέγοντας πως εγκαταλείπει την ομάδα στο τέλος της σεζόν!
"Ενημερώνω πως διανύω τους τελευταίους μου μήνες στον Ατρόμητο. Θα κρατήσω τις μετοχές στην κατοχή μου μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα τις αφήσω στον δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Αφήνω μια ομάδα ενώ βγήκε στην Ευρώπη και καθαρή από χρέη", είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου και συνέχισε
"Δεν είναι δυνατό να αποδοκιμάζονται παίκτες, προπονητές και διοίκηση επειδή η ομάδα έκανε μια ήττα μετά από τόσες αγωνιστικές. Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση".

Αναστόπουλος: "Δεν θα τα βάψουμε μαύρα"

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του βρέθηκε σε άσχημη ημέρα ενώ τόνισε πως όποια προβλήματα και να έχει ο Παναθηναϊκός ξέρει να τιμωρεί τα λάθη του αντιπάλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:
Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Δυστυχώς ένα κρίσιμο και σημαντικό ματς, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Αυτό συμβαίνει. Η ομάδα είναι καλή και έχει καλούς παίκτες. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Δεν νικήσαμε, αλλά είναι σημαντικό ότι προσπαθήσαμε. Υπήρχε διάθεση, έγινε ένα λάθος ανθρώπινο που συμβαίνει στον καθένα. Δεν θα πάρουμε το κεφάλι κανενός.
Δεν χρειάζονται οι αποδοκιμασίες. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται στήριξη στο λάθος. Σήμερα βρεθήκαμε γενικά σε μία άσχημη μέρα. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και το Μάιο που θα κάνουμε ταμείο, θα δούμε τι πετύχαμε. Είμαστε εντός στόχων και θα προχωρήσουμε ενωμένοι και αγαπημένοι. Σήμερα ήμασταν κακοί, αυτή είναι η αλήθεια".
Για την δήλωση του Σπανού ότι αποχωρεί από τον Ατρόμητο: "Είναι μία απόφαση υπό το κράτος του εκνευρισμού. Ξερετε καλά ότι κύριος σπανός είναι άνθρωπος ο οποίος αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει προσφέρει και σήμερα ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα υπόδειγμα και το οφείλει σε αυτόν".
Για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περάσει τη φιλοσοφία του: "Κοιτάξτε, το είπα και άλλη φορά. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να φτιάξουμε μία ομάδα, που όπου και αν παίζει, θα παλεύει τα ματς μέχρι το τέλος. Άσχετα με αυτό, ο Παναθηναϊκός όσα προβλήματα και αν έχει, είναι Παναθηναϊκός και το λάθος το τιμωρεί".
Για το αν το άγχος του φαβορί καθήλωσε τον Ατρόμητο: "Δεν έχουμε άγχος και εκνευρισμό. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι καλοί και έμπειροι. Όταν αλλάζουμε κάποια πράγματα στην ομάδα, χρειάζεται λίγος χρόνος για να εμπεδωθούν οι αλλαγές. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο θεωρία, αλλά και πράξη".
Για το αν οι παίκτες του είχαν υπερβολικό άγχος: "Το είπα και πριν, δεν το πιστεύω. Δεν είχαμε άγχος. Φαβορί πάντα θα υπάρχουν, αλλά δεν μετράει αυτό. Θα μετρησει ποιος θα παίξει καλύτερα, θα καταθέσει ψυχή και πάθος και θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες".
Για το ότι ο Μπρίτο δεν έπαιξε αμυντικός μέσος: "Δεν παίζαμε το σύστημα που υποστηρίζετε. Καμία σχέση. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω προσωπικά για τους ποδοσφαιριστές μου. Ποτέ ο Μπρίτο δεν έπαιξε αμυντικός μέσος. Αν θέλουμε να τον βαφτίσουμε, είναι μία άλλη ιστορία. Στα αμυντικά χαφ, έβαλα τον Πίτου, γιατί χρειαζόμουν ένα πασαδόρο. Αλλά ο Μπρίτο δεν ήταν ποτέ αμυντικός μέσος".

Φάμπρι: "Συγχαρητήρια στους παίκτες"


ΦάμπριΟ Φάμπρι μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι

"Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Την χρειαζόταν η ομάδα για να μπορέσουμε να πιστέψουμε και να βελτιωθεί η ψυχολογία μας. Θέλω να τους συγχαρώ", είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός των 
πράσινων και συνέχισε:
"Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Καρπός της προσπάθειας ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης".

Τοτσέ: "Θα μπούμε σίγουρα στα πλέι οφ"

Ο Τοτσέ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τις νίκες που χρειάζεται μέχρι το τέλος της σεζόν για να μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα.
ΤοτσέΕκ των καλύτερων του Παναθηναϊκού στ

ο ματς με τον Ατρόμητο ήταν ο Τοτσέ ο οποίος δημιούργησε και τα δυο γκολ του Τριφυλλιού.
 
Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ισπανός άσος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παλεύουν κάθε παιχνίδι και χαρακτήρισε ως νίκη που θα δώσει κουράγιο την επικράτηση επί της ομάδας του Περιστερίου.
Χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος υποστήριξε:
"Πολεμάω σε κάθε αγώνα και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να πηγαίνουμε καλύτερα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται". 
Πρώτη νίκη μετά τις δυο Δεκεμβρίου και την επικράτηση επί του Πανιωνίου;"Η αλήθεια είναι ότι πέρασε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που θέλαμε για να φτάσουμε σε μια νίκη. Θέλαμε τη νίκη ενώ απόψε είχαμε και αυτή τη δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια".
Θεωρείς ότι αυτή η νίκη αποτελεί βάλσαμο για σας;"Αυτό που ζητάγαμε εμείς οι παίκτες ήταν οι νίκες. Σίγουρα θα μας δώσει κουράγιο και θα μας εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας και των πλέι οφ".
Πιστεύεις ότι θα μπορέσετε να μπείτε στα πλέι οφ;"Ναι χωρίς αμφιβολία το αξίζουμε. Καμία ομάδα δεν έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη από μας. Και πραγματικά στο παρελθόν δεν είχαμε επιτυχίες αλλά από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα τις έχουμε και το αξίζουμε".

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σημαντικό διπλό στο Περιστέρι επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 του Ατρόμητου χάρη σε γκολ των Ζέκα και Μπουμσόνγκ. Οι πράσινοι μείωσαν στους δυο την απόσταση από τη ζώνη των πλέι οφ εκμεταλλευόμενοι τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής.
Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Ποντίκης, Γουργιώτης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταβλαρίδης, Πίτου, Επστάιν, Σουμπίνιο (65' Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας (70' Ουντότζι).
Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος (46' Μαρίνος), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Σισοκό (90' Φουρλάνος), Καζιγιάμα (65' Μαυρίας), Τοτσέ.
Σκόρερς: 59' Ζέκα, 78' Μπουμσόνγκ, 90' Καραμάνος
Κίτρινερ:
Κόκκινες:

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο με σουτ του σουτ του Σο από μακριά στο 3' αλλά ο Ιτάνζ έπιασε εύκολα την μπάλα χωρίς να κινδυνέψει.
Οι δυο ομάδες εν συνεχεία επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και έπρεπε να φτάσουμε στο 20' ώστε να απειλήσει και πάλι ο Παναθηναϊκός στο 20' μετά από κόρνερ του Σισοκό από τα δεξιά και κεφαλιά του Βύντρα την οποία μπλόκαρε και πάλι ο Ιτάνζ.
Ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά το Τριφύλλι στο 21' όταν ο Επστάιν μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή έκανε την σέντρα σουτ αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και πάλι στην επίθεση στο 31' με τον Σο να δίνει όμορφα στον Καζιγιάμα αυτός με την μια είδε τον Σισοκό στην απέναντι πλευρά με τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού να πιάνει το βολέ το οποίο έφυγε πολύ έξω.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στον Ατρόμητο καθώς ο Δημούτσος βρήκε χώρο μπροστά του, μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε αλλά ο Καρνέζης δεν δυσκολεύτηκε να πιάσει την μπάλα.
Αναγκαστική αλλαγή
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φάμπρι αναγκάστηκε να περάσει στην θέση του Σπυρόπουλου ο οποίος ήταν
52' Ο Σισοκό στον Τοτσέ μέσα στην περιοχή πέρασε και σούταρε έπιασε ο Ιτάνζ
Ο Γιαννούλης πήγε να γυρίσει την μπάλα ο Τοτσέ στον Ζέκα γκολ 0-1
Στο 74' ο Τοτσέ την γύρισε ο Μαυρίας προβολή έπιασε ο Ιτάνζ
Στο 78' φ
83' Σουτ του Μαρίνου λίγο λέξω
Ο Επστάιν το κόρνερ ο Μαρίνος απομάκρυνε ο Καρμάνος από κοντά 2-1

Το κλειδί

Η απογοήτευση

Στατιστικά Αγώνα

Γκολ
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
Γεμίσματα

planetsportstv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights