CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-0 (VIDEO)

Ντε Μπλάσις Περόνε ΝαβάροΟ Αστέρας Τρίπολης παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και κράτησε για ένατο ματς το αήττητο στην Τρίπολη. Κακοί οι φιλοξενούμενοι που απείλησαν ελάχιστα τον Φούλοπ.
Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το υποτιθέμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ, καθώς οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως και κέρδισαν κατά κράτος τις εντυπώσεις και τους τρεις βαθμούς με ένα γκολ του Ναβάρο.  Ο "Δικέφαλος" έκανε ακόμη μία προβληματική εμφάνιση, δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Καλλιθέα στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου, λίγες μέρες μάλιστα πριν τη ρεβάνς που κρίνει πρόκριση.
Το πιο ανησυχητικό για τον ΠΑΟΚ ότι πέρα από την ανυπαρξία δημιουργίας φάσεων, την οποία είχε εμφανίσει και στο ματς με τον Ατρόμητο, είχε πολλά κενά και στην άμυνα, αφού οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έφταναν εύκολα στην περιοχή του Γλύκου, έκαναν αρκετές ευκαιρίες (και μάλιστα κλασικές) και είχαν και δοκάρι με τον Περόνε.
Ο Αστέρας έχει πλέον προσεγγίσει στον πόντο τον ΠΑΟΚ και αναζωπύρωσε τις ελπίδες του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του Σαββίδη και των διοικούντων του ΠΑΟΚ τις μέρες που απομένουν μέχρι τον καθοριστικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα, καθώς ο κόσμος του "Δικεφάλου" που βρέθηκε στο γήπεδο της Τρίπολης εξέφρασε ανοιχτά τη δυσφορία του με γνωστά συνθήματα "ΠΑΟΚ παίξε  τη μπάλα τς ζωής σου, αλλιώς θα σε γ... εμείς οι οπαδοί σου" και "Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ..."
Γήπεδο: Στάδιο Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Tσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ράγιος (89' Φραγκουλάκης), Ντε Μπλάσις (71' Φορμίκα), Ναβάρο (90+ Κουρμπέλης), Περόνε
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σταφυλίδης  (81' Ρομπέρ), Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης (74' Πέλκας) Λόρενς (46' Βιβιάν), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Κίτρινες κάρτες: Βιβιάν, Αθανασιάδης, Σταφυλίδης, Κατσικάς
Κόκκινες κάρτες: -
Σκόρερ: Ναβάρο 24'

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα να επισκέπτεται πιο συχνά τα καρέ του ΠΑΟΚ και στο 5΄τον Τσμαπούρη να επιχειρεί το πρώτο σουτ του ματς, το οποίο, πάντως, μπλόκαρε ο Γλύκος. Στο 7΄φάουλ που εκτέλεσε ο Ράγιος λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησε ένα διάστημα που οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Σε ρόλο θεατή ο ΠΑΟΚ

Στο 17΄ο Περόνε έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει τον Αστέρα μπροστά στο σκορ. Ο Σταφυλίδης έκανε λάθος γύρισμα βγάζοντας τον επιθετικό των Αρκάδων σε θέση τετ α τετ, ο Γλύκος, όμως, ακούμπησε όσο χρειάζονταν την μπάλα, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του "Δικεφάλου". Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο επιθετικές τάσεις και στο 22΄ο Ντε Μπλάσις πάσαρε κάθετα με στόχο τον Περόνε, αλλά ο στράικερ του Αστέρα για λίγο δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο 24' ο Γλύκος απομάκρυνε με δυσκολία κεραυνό του Ράγιος, ο Αστέρας φλέρταρε με το γκολ, το οποίο ήρθε στο 24' με κεφαλιά του αφύλαχτου μέσα στην μικρή περιοχή, Ναβάρο. Φτάσαμε στο 38' για να γίνει το πρώτο σουτ του ΠΑΟΚ προς την εστία του Φούλοπ. Το επιχείρησε ο Λόρενς, όμως, ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε στην γωνία του.

Ελαφρώς βελτιωμένος, αλλά χωρίς ουσία ο ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βιβιάν και μετέφερε τον Κατσουράνη πίσω από τους επιθετικούς. Ο Αστέρας, πάντως, ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη, όταν στο 49' ο Αλβάρεζ σούταρε ψηλοκρεμαστά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 52' ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κάτσε σέντραρε και λίγο πριν ο Αθανασιάδης πιάσει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι και στο 57' μετά από συνεργασία Περόνε-Ναβάρο, ο Ουσέρο βγήκε απέναντι από τον Γλύκο, όμως, έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι Αρκάδες απείλησαν και στο 64', όταν ο Ράγιος βρήκε τον Ναβάρο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος δεν βρήκε στόχο.
Στο 69' ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του μετά από σέντρα του Κατσουράνη και κεφαλιά του Αθανασιάδη που κόντραρε και τελικά δεν ανησύχησε τον Φούλοπ, ενώ στο 70' σουτ του Περόνε λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά.
Μετά από ωραία συνεργασία Πέλκα-Ρομπέρ στο 83', ο Γάλλος παραλίγο να βρεθεί σε θέση βολής, όμως, δεν έκανε καλό κοντρόλ κι δόθηκε στους αμυντικούς του Αστέρα η ευκαιρία να απομακρύνουν. Στις καθυστερήσεις ήρθε ένα σουτ του Πιπίνη από το ύψος της περιοχής που έφυγε άουτ, το οποίο ήταν και η τελευταία ουσιαστική φάση του ματς.

Το κλειδί

Η σούπερ τετράδα του Αστέρα Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο και Περόνε που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ

Η απογοήτευση

Συνολικά ο ΠΑΟΚ που ήταν μία ομάδα χωρίς ταυτότητα ανύπαρκτη τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά



Έφυγε σιωπηλός ο Σαββίδης


Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αποχώρησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην Τρίπολη χωρίς δηλώσεις

Δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για όσα είδε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα της Τρίπολης, ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βρέθηκε σε σουίτα του γηπέδου, αποχώρησε απευθείας, χωρίς να πάει από τα αποδυτήρια και συνοδευόμενος από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ πήγε κατευθείαν στο αυτοκίνητό του.

Σε κρούση από τους δημοσιογράφους για κάποια δήλωση ο ομογενής επιχειρηματίας αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Τσιώλης: "Ο Αστέρας πιστοποιεί την ανοδική του πορεία"


Τι ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης για την επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ
Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ αλλά και τον έξαλλο πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

"Είναι μια σπουδαία νίκη για να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Η ουσία είναι οι βαθμοί για να μπορέσουμε να πάμε στην πεντάδα. Μπήκαμε πολύ καλά. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Περόνε και θα μπορούσαμε με δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε πίεση από τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να βγούμε γρήγορα στην αντεπίθεση. Δεν έγινε το δεύτερο γκολ, αλλά άδικα κρατήσαμε τον κόσμο σε αγωνία. Σπουδαία νίκη και πλέον ο Αστέρας πιστοποιεί την ανοδική του πορεία. Είναι πιο σημαντικό ότι η ποδοσφαιρική Ελλάδα ευχαριστιέται τον Αστέρα. Παίζαμε κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο".
Για τον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα: "Πανηγύρισα έντονα γιατί ήταν μια νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το περιμέναμε με ενδιαφέρον αυτό το ματς και για αυτό πανηγυρίσαμε".
Για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις: "Ο Πάμπλο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και συνεργάζεται άψογα με τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν έχουμε την μπάλα γινόμαστε απρόβλεπτοι. Ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε, έβγαινε ψηλά με τον Αποστολόπουλο και για αυτό βάλαμε τον Φορμίκα".
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: "Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο, αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει πολλά πράγματα".
Για τις μεταγραφικές κινήσεις: "Έχω πει στους ιδιοκτήτες πως είναι δύσκολο να μπει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα οι ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν πιο δυντό το ρόστερ. Εμείς έχουμε ακόμα μία δύο κινήσεις για το ρόστερ. Στην ενδεκάδα είναι δύσκολο να μπει κάποιος καινούργιος ποδοσφαιριστής".

Δώνης: "Σε μένα τα πυρά"


Στις αντιδράσεις του κόσμου, στον τρόπο που θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ αλλά και στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.
Δώνης: "Σε μένα τα πυρά"Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη
Για τον αγώνα: "Όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα υπάρχουν αρχηγοί. Στις ομάδες ένας αρχηγός είναι ο προπονητής. Προτιμώ να πέσουν πάνω μου τα πυρά και να αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές να ηρεμήσουν γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους. Δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί για δεύτερο σερί ματς. Δεν κάναμε ευκαιρίες. Ενώ έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, οι επιλογές μας γύρω από την περιοχή δεν μας φέρνουν στην καλή τελική προσπάθεια."

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν παιζει καλά: "Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες περνούν δύσκολες φάσεις. Πρέπει να ηρεμήσουν οι παίκτες και να δούμε τη δύσκολη συνέχεια."

Για το υλικό του ΠΑΟΚ: "Δεν έκανα κριτική στον Αναστόπουλο. Είπα ότι μία ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν φταίει ο Ατρόμητος που έπαιξε καλή άμυνα. Εμείς φταίμε που δεν σκοράραμε. Περνάμε κρίση, αλλά θα στηρίξω τους παίκτες για να καταφέρουμε τους στόχους. Δεν θα μιλήσω για το υλικό της ομάδας με ένα άσχημο αποτέλεσμα."

Για τις αποδοκιμασίες:
 "Ο κόσμος έχει πάντα το δικό του κριτήριο και είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε. Αποδεχόμαστε ό,τι και αν κάνει ο κόσμος αν και κάποια πράγματα είναι σκληρά. Με κάνει αισιόδοξο η προσπάθεια των παιδιών και δεν μπορώ να τα ισοπεδώσω όλα με τρία-τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα."

Για τον Αστέρα Τρίπολης:
 "Ο Αστέρας έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια. Και πέρυσι ήταν ισάξιος. Ακολουθεί μια σταθερή πορεία. Θέλω να έχουν υγεία οι ομάδες όπως ο Αστέρας."

Για το Κύπελλο: 
"Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπερνάς το άγχος. Πρέπει να γυρίσουμε το αποτέλεσμα με την Καλλιθέα και να πάρουμε την πρόκριση."


ΛΙΝΟ: "ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ..."
Ο Αλβες Λίνο με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις.
Συγκεκριμένα είπε: "Σίγουρα αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεχάσουμε αυτό το ματς, να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από αυτά τα άσχημα παιχνίδια μας".
Για την επιθετική δυστοκία τον τελευταίο καιρό: "Είναι αλήθεια πως με τον Πανθρακικό είχαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε τέσσερα γκολ.
Στο επόμενο ματς πρέπει να βγάλουμε τα καλά στοιχεία που κάναμε απέναντι στον Πανθρακικό. Στο επόμενο ματς πρέπει να πετύχουμε γκολ".


Κάκωση ο Κατσουράνης


Ενα χτύπημα στη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε κάκωση στο δεξί πόδι του Κώστα Κατσουράνη. Την Κυριακή εξετάσεις για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Πρόβλημα από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αποκόμισε ο Κώστας Κατσουράνης.
Υπέστη κάκωση στο δεξί πόδι από χτύπημα κατά την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα αυτό να του προκαλέσει αιμάτωμα και οίδημα.
Θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή (20/1) και θα φανεί από αυτές αν είναι κάτι ανησυχητικό εν όψει του παιχνιδιού με την Καλλιθέα. Πάντως, βάσει των όσων λένε στον ΠΑΟΚ, δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό στη παρούσα φάση.
Εν τω μεταξύ, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κατσικάς, ο οποίος θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του "Δικεφάλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights