CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-1 ( VIDEO )

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους να προηγούνται χάρη σε γκολ του Τοτσέ, να κλείνονται πίσω και έναν πρώην πράσινο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να πληγώνει για δεύτερη φορά φέτος το Τριφύλλι ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Κομοτηνής.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τα θετικά αποτελέσματα έμεινε ο Παναθηναϊκός καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος και με τον Παθρακικό στο ΟΑΚΑ με 1-1.
Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ και έδειξαν σίγουρα καλύτερη εικόνα από αυτή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη εβδομάδα οπισθοχώρησαν στην συνέχεια και το πλήρωσαν καθώς ο πρώην πράσινος Δημήτρης Παπαδόπουλος σκοράροντας για δεύτερη φορά φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό διαμόρφωσε το 1-1.
Ο Παναθηναϊκός δείχνει βαθιά άρρωστος και άρρωστη ήταν και η ατμόσφαιρα και στις κερκίδες με έναν μίνι εμφύλιο ανάμεσα στους οπαδούς του Τριφυλλιού που αποδοκίμασαν τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο και τους υπόλοιπους που αποδοκίμασαν όσους έβριζαν τους τρεις ποδοσφαιριστές των πράσινων.
Ευθύνες έχει και ο Φάμπρι ο οποίος δεν έκανε καμία αλλαγή μετά το 80' δίνοντας ανάσες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του που είχαν κλειστεί πίσω.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Ι. Δελφάκης
Βοηθοί: Η. Αλεξέας, Δ. Αναστασόπουλος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (63' Κουίνσι), Τοτσέ.
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):  Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (67' Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (89' Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (79' Κοντογουλίδης).
Γκολ: 74' Τοτσέ/85' Παπαδόπουλος
Κίτρινες κάρτες: 40' Μπουμσόνγκ, 90' Ζέκα/26' Παπαδόπουλος, 88' Μπαϊκαρά, 89' Λουσέρο

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο νωθρά επηρεασμένος και από τη μουρμούρα της εξέδρας και το μίνι εμφύλιο που ξέσπασε ανάμεσα στους οργανωμένους φίλους του Τριφυλλιού και στο υπόλοιπο γήπεδο.
Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση πήρε χώρο στο γήπεδο και γνωρίζοντας ότι και άλλες ομάδες την φετινή σεζόν έχουν δημιουργήσει προβλήματα προσπάθησε να απειλήσει. Είχε μάλιστα και την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 16' όταν ο Βαϊρουά έγινε κάτοχος της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του και σούταρε από μακριά αναγκάζοντας τον Καρνέζη να διώξει σε κόρνερ.
Μάλιστα η ομάδα της Κομοτηνής έβρισκε πολλούς κενούς χώρους στο κέντρο τους οποίους και εκμεταλλευόταν στο απόλυτο.
Μετά το πρώτο τέταρτο ο Παναθηναϊκός άρχισε να αναπτύσσεται καλύτερα, να βάζει την μπάλα κάτω και να βγαίνει στην επίθεση οργανωμένα δημιουργώντας σε επτά λεπτά τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.
Τρεις ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό
Η πρώτη ήταν στο 18' με τον Τοτσέ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού και ο Ισπανός έκανε ωραία τρίπλα στον Σαρακατσάνο, είδε τον Ζέκα στο πέναλτι του γύρισε την μπάλα αλλά αυτός σούταρε απελπιστικά άουτ.
Στο 23' ο Μαυρίας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, απέφυγε με μια τρίπλα τον αντίπαλο του, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών του Πανθρακικού.
Δυο λεπτά αργότερα οι πράσινοι βγήκαν μπροστά από τα δεξιά με τον Σισοκό να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να κάνει την παράλληλη σέντρα με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του επερχόμενου Ζέκα ο οποίος έκανε τσαφ στην προσπάθεια του να πλασάρει.
Έπεσε ο ρυθμός
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εν συνεχεία στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρία μέσα στις δυο περιοχές και να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ εκτός περιοχής τα οποία όμως δεν προβλήματισαν τους Καρνέζη και Κοτσόπουλο.
Ο Πανθρακικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ζέκα στο 41' όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πορτογάλου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Δελφάκη να το θεωρεί ακούσιο.
Φτάσαμε έτσι στην ανάπαυλα του αγώνα χωρίς άλλη αξιόλογη ευκαιρία από τις δυο ομάδες και με το 0-0 να αδικεί εν μέρει τον Παναθηναϊκό που είχε κλασικότερες περιπτώσεις για να βάλει ένα γκολ.
Χωρίς αλλαγές
Οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο
58' Ο Τοτσέ γύρισε ωραία με και σουτ η μπάλα πάνω στα πόδια της άμυνας
63' Μπαλιά σο στον Ζέκα από μακριά απευθείας σέντρα ο Τοτσέ κεφαλιά λίγο έξω
74' Σουτ του παπαδόππυλου άστοχο
Σέντρ σπυαρόπουλου άσχημο διώξιμο ο Ζέκα πάσα ατον Τοστέ σουτ βολέ και γκολ
80' ο Παπαδόπουλος από την πάσα του Χρήστου σουτ έπιασε ο Καρνέζης
85' Κοντογουλίδης ο Παπαδόπουλος κεφαλιά λάθος ο Καρνέζης
87' Σουτ του Κουίνσι
90+' Ο Μίνγκας σουτ λίγο έξω
94' Ο Κουίνσι σουτ έξω από το πέναλτι

MVP της αναμέτρησης

Αδύναμος κρίκος


Στατιστικά

Γκολ
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
Γεμίσματα


Φάμπρι: "Καμία δικαιολογία οι παίκτες"

Ο Φάμπρι τα έβαλε με τους παίκτες του μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό

Φάμπρι"Όταν σε έναν αγώνα προηγείσαι δεν μπορώ να δεχθώ καμία δικαιολογία από τους παίκτες που έπαιξαν",είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα και συνέχισε:


"Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και πρέπει να αφήνουν τη σάρκα τους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο μετά το γκολ.
Οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους, να κάνουν μία ανάλυση και να δούμε τι συμβαίνει εδώ πέρα", κατέληξε.
Δερμιτζάκης: "Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς"
ΔερμιτζάκηςΟ Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε πως ο Πανθρακικός άξιζε το βαθμό και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.
Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.
Αυτό αύξανε το δείκτη δυσκολίας. Είχαμε την κούραση, γιατί την Τετάρτη είχαμε Κύπελλο και δεν είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές", είπε αρχικά ο τεχνικός των "κροκοδείλων" και συνέχισε:
"Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ξεπέρασαν τις δυσκολίες. Ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να μας πιέσει, γιατί ήθελε για διάφορους λόγους τη νίκη. Ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να μας πιέσει, γιατί ήθελε για διάφορους λόγους τη νίκη".
Για το ματς, δήλωσε: "Στα 30 λεπτά μας πίεσε, αλλά μετά ισορροπήσαμε και βγήκαμε και στην επίθεση, αλλά εκεί υστερήσαμε. Στο δεύτερο μέρος, μέχρι το γκολ, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Όμως μετά το γκολ, αντιδράσαμε σαν μεγάλη ομάδα. Είχαμε την απόλυτη υπεροχή και δίκαια ισοφαρίσαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Καταλαβαίνετε ότι εάν το πετυχαίναμε, θα ήταν ένα τεράστιο αποτέλεσμα και ψυχολογικά, για τη μάχη που δίνουμε να μείνουμε στην κατηγορία.
Με ικανοποιεί πέρα από το αποτέλεσμα, η εικόνα μας. Συνεχίζουμε και την Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό και ψάχνουμε όσους βαθμούς μπορούμε, για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει".
Για το κλίμα στην εξέδρα: "Δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό το κλίμα ευνοεί τον αντίπαλο, αλλά όχι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολες καταστάσεις για τους παίκτες και τον προπονητή να υπάρχει δυσφορία στο γήπεδο. Ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα, δεν πρέπει να το δείχνει έτσι, γιατί δεν κερδίζει κάτι".
Για τα δύο πέναλτι που ζητά ο Πανθρακικός: "Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις της διαιτησίας. Έχω χρόνια να το κάνω, δεν θα το κάνω τώρα. Τους διαιτητές τους κρίνουν άλλοι. Άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη, ακόμα και αν διαμορφώνεται ένα αποτέλεσμα".


Μπουμσόνγκ: "Υπερήφανος για τη φανέλα"
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε πως δεν υπάρχει ενότητα στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως αισθάνεται υπερήφανος που φορά τη φανέλα των πράσινων.
"Στο τέλος του αγώνα έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, δεν έχουμε καλή ψυχολογία. Τώρα πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι.
Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι εγώ κάνω πόλεμο στην ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ενότητα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός. Είναι ένας σύλλογος που έχει πολύ μεγάλη ιστορία και όλοι πρέπει να τη σέβονται", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος και συνέχισε:
"Όταν φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού είμαι υπερήφανος. Αυτό που θέλω είναι να παίζω και όλα τ' άλλα προς το παρόν αφήνονται στην άκρη.
Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το τι φταίει, όλοι έχουν ευθύνη από την κορυφή μέχρι τον πάτο όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με φόβο, αλλά με ελπίδα και ενότητα".
Τοτσέ: "Για γέλια το γκολ που δεχθήκαμε"
"Μας λείπει και κάπως η τύχη. Αυτό το γκολ που δεχθήκαμε και ο τρόπος με το οποίο μπήκε είναι για γέλια, όπως και πολλά άλλα που δεχθήκαμε εφέτος. Είχαμε 1000 ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτοί είχαν δύο, πέτυχαν γκολ και έφυγαν χαρούμενοι", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Έχουμε ελάχιστες δικαιολογίες. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Συνέβη αυτό που έχει συμβεί και άλλες φορές. Παίξαμε 75 λεπτά, πετύχαμε γκολ και νομίζαμε οτι είχε τελειώσει ο αγώνας".
Για το ποιος έχει την ευθύνη, είπε: "Την ευθύνη την έχουμε μόνο εμείς οι παίκτες. Ο προπονητής δουλεύει και στην ψυχολογία και στην τακτική. Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση, καθώς δεν αρέσει σε κανέναν."
Βιτόλο: "Ίσως δεν αξίζει να παίζουμε στον Παναθηναϊκό"
"Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Καταφέραμε το πιο δύσκολο, να σκοράρουμε δηλαδή. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται... Όταν πετυχαίνουμε γκολ, η ομάδα τότε αγχώνεται.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το λάθος είναι δικό μας. Η ευθύνη είναι δική μας. Ήμασταν σε πολλές στιγμές ατομιστές. Δεν παίξαμε σαν ομάδα. Προσπαθούμε, πολεμάμε αλλά δεν παίζουμε σαν ομάδα.
Τι σας είπε ο προπονητή στα αποδυτήρια; Ήταν πολύ εκνευρισμένος...

Εκνευρισμένος όχι... Είπε πράγματα που έχει δίκιο. Δεν του αρέσουν αυτά που βλέπει. Υπάρχει κριτική.
Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στα πλέι οφ;

Δεν περνάει από το μυαλό μας το ενδεχόμενο να μην μπούμε στα πλέι οφ. Είναι όμως σαφές οτι κάνουμε τα πράγματα δύσκολα. Δεν είναι κάτι που έγινε τώρα... Πάμε στο σπίτι θλιμμένοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και ίσως να μην αξίζει να φοράμε αυτή την φανέλα.
Υπάρχει λύση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι άρρωστος;

Δεν χρειάζεται να ρωτάω δεξιά και αριστερά. Έχω την δική μου γνώμη. Είναι θλιβερό να βλέπεις τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση. Όλα όσα είναι γύρω από την ομάδα είναι αρνητικά. Προσπαθούμε και δίνουμε τα πάντα για να είμαστε νικητές και τελικά κάτι συμβαίνει και είτε μας κερδίζουν, είτε μας ισοφαρίζουν. Από εδώ και στο εξής, αν οι φίλαθλοι μας αποδοκιμάζουν, μας γιουχάρουν ή μας περιμένουν έξω από τα αποδυτήρια έχουν δίκιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν αφήνει την σάρκα της στον αγωνιστικό χώρο.
Το ματς με τον Πλατανιά είναι σαν τελικός, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος;

Από την αρχή όλα τα ματς είναι τελικοί, όμως είμαστε σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση που δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας ούτε μία αστοχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights