CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1 ( VIDEO )

Μία σπουδαία νίκη, που τον απομακρύνει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε ο ΟΦΗ, που επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Ποντίκης
ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βαλεριάνος (39' Κουρδάκης), Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν (69' Ζορμπάς), Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης (77' Βιτώρος), Παπάζογλου
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Τόσκας, Αυλωνίτης, Ρόκας (52' Κούρος), Ανδράλας (73' Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγιε (52' Κολοβός), Καμπάνταης
Γκολ: 43' Λαμπρόπουλος, 47' Περογαμβράκης / 88' Αραβίδης
Κίτρινες κάρτες: Παπάζογλου / Σάμαρης, Μενδρινός

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό, χωρίς όμως πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι μόνες περιπτώσεις που απειλήθηκαν οι δύο τερματοφύλακες ήταν με μακρινά σουτ, τα οποία μάλιστα εξουδετέρωσαν εύκολα.
Όλα αυτά μέχρι το 43ο λεπτό, όταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πέρασε τη μισή ομάδα του Πανιωνίου και γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Λαμπρόπουλο, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.
Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να απαντήσει, αλλά η κεφαλιά του Τόσκα μετά το φάουλ του Μενδρινού πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη.

Ο MVP της αναμέτρησης


Ο αδύναμος κρίκος


Στατιστικά Αγώνα

Γκολ
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
Γεμίσματα

planetsportstv




Πετράκης: "Έχουμε σωστή νοοτροπία"

 Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην καλή νοοτροπία των παικτών του ΟΦΗ και την παρουσία του κόσμου
Πετράκης

"Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό καμια φορά είναι δύσκολο για να διαχειριστεί όμως είχαμε τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και αυτά τα στοιχεία ήταν η αιτία που είχαμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Θα φανεί συνηθισμένο να λέμε τα ίδια όπως το να δίνουμε συγχαρητήρια όμως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, την δυναμική του ότι εκπροσωπεί ένα νησί την δίνει ο κόσμος και σήμερα ήταν συγκινητικός", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:
"Και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Το ίδιο και για τους παίκτες που είχαν την αίσθηση για την ομάδα που βρίσκονται και η συμπεριφορά τους ήταν η ανάλογη. Αυτή πρέπει να είναι η αφετηρία μας για το καλύτερο".
Για το νέο σύστημα του ΟΦΗ, δήλωσε: "Το σύστημα είναι η αρχική αφετηρία. Όλα αυτά για εμένα δεν είναι πρωτεύοντα ζητήματα. Τα σπουδαία είναι η συμπεριφορά μας και η νοοτροπία μας. Και εγώ από την δική μου πλευρά με τα δεδομένα που έχω προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα".
Ελευθερόπουλος: "Μόνοι μας θα βρούμε τη λύση"
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και πως θα πρέπει να βρει τη λύση
"Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε και στην συνέχεια μετά το 2-0 το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για εμάς. Μόνοι μας θα πρέπει να βρούμε την δυναμή για να βγούμε από αυτό το τούνελ", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:
"Την ψυχολογία δεν μπορεί να στην φτιάξει κανένας, πρέπει να την βρίσκουμε μόνοι μας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εκτός Γεντί Κουλέ και εντός Γεντί Κουλέ. Είναι προς τιμήν των ανθρώπων του ΟΦΗ που με τόσα προβλήματα είναι τρομερά ανταγωνιστικός"

Παπάζογλου: «Μου ταιριάζει περισσότερο το 4-4-2» (videos)




O φορ του ΟΦΗ μπορεί να μην σκόραρε όμως για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή με τις μάχες που έδωσε ενώ στις δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Γ. Πετράκη. Δείτε το video με τις δηλώσεις του.
Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ – όπου δεν υστέρησε κανένας βέβαια – και αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε στον Γιάννη Πετράκη«Το 4-4-2 μου ταιριάζει περισσότερο. Είναι για μένα μια ανάσα να έχω ένα παίκτη δίπλα μου. Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ξέρει καλά τη δουλειά του. Μπήκε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα».
Πάντως, ο Θανάσης Παπάζογλου ξεκίνησε τις δηλώσεις του κάπως… διαφορετικά αφιερώνοντας τη νίκη του ΟΦΗ στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 16 χρονών και ο οποίος ήταν συγγενής του: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη του ΟΦΗ στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Αρη που χάθηκε. Είναι μακρινός συγγενής μου και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του».
Για το παιχνίδι ανέφερε ότι «ήταν σημαντικά τα παιχνίδια με Αρη και Πανιώνιο. Μπήκαμε με την σκέψη να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι είναι τελικοί και ότι αν τους κερδίσουμε θα βλέπουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Καταφέραμε να κάνουμε το 2Χ2 και είμαστε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Είχε όμως και ρυθμό. Ευτυχώς για εμάς, ήταν σημαντικό που πετύχαμε το πρώτο γκόλ λίγο πρίν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Σημαντικό ήταν και το δεύτερο γκόλ και μετά απο αυτό είχαμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τη νίκη που τελικά πήραμε».
Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του είπε ότι «μια οψιόν αγοράς με την ομάδα και είχαμε πεί απο το καλοκαίρι να την ενεργοποιήσουμε τον Ιανουάριο. Τόσο η διοίκηση όσο εγώ κρίναμε σωστό να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό». Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, ανέφερε πως «μας ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα είναι μεγάλη ομάδα και θέλει τη νίκη. Θα πάμε και εμείς όμως να διεκδικήσουμε κάτι καλό σε αυτό το παχνίδι. Γιατί όχι και τη νίκη».

Πουλινάκης: “Κοιτάζουμε το κάθε ευρώ!”


O Μάνθος Πουλινάκης με τον Νίκο Μαχλά
Μετά από το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου! Εμφανώς χαρούμενος για το αποτέλεσμα ο κ. Πουλινάκης μίλησε για το ματς με Πανιώνιο, για Τάτο και γενικά τις μεταγραφές στον ΟΦΗ!
Αυτή 

ήταν μια από τις λίγες φορές που μιλάει ο πρόεδρος της ομάδας.
 

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!
Για την μεταγραφή του Τάτου ο κ. Πουλινάκης δήλωσε: “Έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη και περιμένουμε το τελικό ok του Ολυμπιακού. Τώρα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό που θα καθορίσουν και την μεταγραφή”
Για τις μεταγραφές ο πρόεδρος του ΟΦΗ δήλωσε: “Εγώ θα ήθελα να κάνουμε πέντε μεταγραφές, αλλά δεν γίνεται! Προέχει η οικονομική εξυγίανση της ομαδας και αυτός είναι ο βασικός μας γνώμονας. Κοιτάζουμε το κάθε ευρώ που δίνουμε”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights