CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 19/1/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.




124.        ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Κύπρο, 5-1-2 μετράει εντός το ΑΠΟΕΛ, 2-3-3 εκτός η Ομόνοια, από όπου και αν το πιάσεις δεν βγαίνει άκρη.
125.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Το GG πάντα ξεχωρίζει στοιχηματικά στα παιχνίδια της Σεντ Μίρεν (8/11 εντός), πολύ πιθανό μοιάζει το τελικό σκορ 1-1.
126.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι στο νησί, με το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων να είναι άσβηστο. Under δείχνει η παράδοση (4 σερί) over η φόρμα των δύο ομάδων (9/13 εντός η Ντέρμπι, 8/13 η Φόρεστ).Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην παραδοσιακά δυνατή εντός Ντέρμπι (7-4-2).
127.        ΛΑΒΑΛ – ΝΑΝΤ
Από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα (πρώτη τη φετινή σεζόν) προέρχεται η Ναντ, αλλά δεν βλέπουμε πώς θα χάσει από τη μέτρια Λαβάλ.
128.        ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, αν και καμία δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας.
129.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Από τα εμπορικότερα σημεία της ημέρας ο άσος της Βόλφσμπουργκ, με τον Χέκινγκ να κάνει ντεμπούτο, την παράδοση να είναι με το μέρος της και τον Ιμπίσεβιτς να είναι τιμωρημένος. Όπως είναι λογικό η απόδοση του σημείου έχει υποχωρήσει, με τον Stoiximan αυτή την ώρα να προσφέρει τον άσο στο 2,15. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
130.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Αξιέπαινη η πορεία της Άιντραχτ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά η Λεβερκούζεν στην απόρθητη έδρα της έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Αν ανοίξει μάλιστα νωρίς το σκορ αναμένεται να δούμε καλό ματς με γρήγορο ρυθμό, αφού οι φιλοξενούμενοι θα αναγκαστούν να πάρουν παραπάνω ρίσκα. Στο 2,20 βρίσκουμε το 1 & over 2,5 στον StoiximanΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
131.        ΜΑΪΝΤΖ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Μάιντζ και Φράιμπουργκ είναι οι δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας, έχοντας πάει στη διακοπή από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι και λόγω και της πολύ δυνατής τους έδρας (6-0-2) έχουν το προβάδισμα νίκης, με τον άσο να πληρώνει 2,15 στην Bet365. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ζευγάρωμα δεν βολεύει καθώς θα θέλαμε και τις δύο απέναντι σε άλλες ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
132.        ΜΠΑΓΕΡΝ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
 Το γνωστό μοτίβο της περιμένουμε να συνεχίσει η Μπάγερν μέσα στο 2013, με καθαρές νίκες και φρένο όταν φτάσει σε σκορ ασφαλείας. Μοιάζει πολύ δύσκολο η χειρότερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα να βρει δίχτυα στην Αλιάνζ Αρίνα, υπάρχει αξία στα σκορ 3-0/4-0 με κάλυψη στο 2-0 (που συνηθίζουν οι βαυαροί) που δίνουν μέση απόδοση 2,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
133.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Χόφενχαϊμ στον 2ο γύρο της Μπουντεσλίγκα η οποία πλέον στο τιμόνι της έχει νέο προπονητή (Μάρκο Κουρτς). Πολύ καλή φόρμα είχε πριν τη διακοπή η Γκλάντμπαχ, πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, προβάδισμα στα πολλά γκολ και το over στο 1,90 της Bet365 με τους γηπεδούχους να το φέρνουν σε 8/9 εντός έδρας τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
134.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΠΡ
 Η ΚΠΡ δείχνει αναγεννημένη αγωνιστικά αλλά και σε θέματα ρέντας με τον Ρέντναπ παίρνοντας αυτό που ζητά σχεδόν σε όλα τα τελευταία ματς. Δε πατάει καλά στα πόδια της η Γουέστ Χαμ, τη δεδομένη στιγμή δεν έχει καμία αξία ο άσσος του 2,10, σίγουρα προτιμότερο το +0,5 (Χ2) για την ΚΠΡ, που έχει μία ήττα στα 4 τελευταία εκτός, που πληρώνει 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
135.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Μόνο φόβητρο για τους αντιπάλους δεν αποτελεί φέτος το DW Stadium, με την πληγωμένη από τραυματισμούς άμυνα της Γουίγκαν να μοιάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν σε ακόμα ένα παιχνίδι. Η Σάντερλαντ βρίσκει πατήματα τελευταία και μέχρι στιγμής τις ομάδες στα μέτρα της τις κοντράρει στα ίσια, υπερβολικό κρίνεται το 1,75 του X2 στον Stoiximan, ενώ αν αγωνιστεί τελικά ο Φλέτσερ είναι από τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
136.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
 Η Λίβερπουλ έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, έχει βρει τους τρόπους τελευταία να ανοίγει τις άμυνες των μικρομεσαίων ομάδων και η παρουσία του Στάριτζ είναι αρκετή από μόνη της να φέρει την απαραίτητη φρεσκάδα μπροστά. Αστεία η απόδοση του άσσο στο 1,33, προτιμότερος ο συνδυασμός του με το over που πληρώνει 1,83 στον Stoiximan και έχει επιβεβαιωθεί στις 3/4 τελευταίες νίκες των κόκκινων στο Άνφιλντ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
137.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ
Ανεβασμένη και με ψυχολογία στα ύψη η Σίτι, υποδέχεται τη μέτρια και μονίμως φοβισμένη Φούλαμ ψάχνοντας για μια άνετη νίκη, την οποία περιμένουμε να πετύχει. Ο ασιατικός άσος (-1,75) ποντάρεται , θα προτιμήσουμε το λίγο χαμηλότερο -1,5 για line στο 1,675 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
138.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Έφτασε ο κόμπος στο χτένι για τη Νιούκασλ, που πλέον παίζει για τη σωτηρία της και θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες για να βγει από αυτή τη θέση, που η αλήθεια είναι δεν της αξίζει. Η επιστροφή του Καμπάιγ αναμένεται να συμμαζέψει το κέντρο της και κόντρα στην τραγική εκτός έδρας Ρέντινγκ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα τρίποντο-ανάσα. Ποντάρεται ο άσος, που αυτή την ώρα βρίσκουμε στο 1,75 στον StoiximanΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
139.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ
Αρκετά συχνό φαινόμενο η ισοπαλία στα παιχνίδια των Σουόνσι και Στόουκ, με τους γηπεδούχους να παίζουν μεσοβδόμαδα το ματς της Ιστορίας τους και τους “Potters” να παρατάσσονται όπως πάντα για το μηδέν πίσω μοιάζει πολύ πιθανό να δούμε ακόμα μια στη μεταξύ τους αναμέτρηση.3,30 πληρώνει το Χ στην Bet635Διαβάστε περισσότερα εδώ.
140.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Σαφές το ανέβασμα της Γουότφορντ, 11 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χάντερσφιλντ (0-6-5). Άσος καιover.
141.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Σε άνοδο η Ίπσουιτς, με τη Μπάρνσλεϊ πάντως να προέρχεται από μεγάλη νίκη. Πάμε παρακάτω.
142.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Σεβασμό απαιτεί το 8-4-1 που μετράει εντός η Κρίσταλ Πάλας, αλλά η μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία (1-4-2) λέει πολλά. Αμφότερες είχαν μεσοβδόμαδα επαναληπτικό για το κύπελλο, η Πάλας έπαιξε  120 λεπτά και αποκλείστηκε από τη Στόουκ, η Μπόλτον κέρδισε 0-2 τη Σάντερλαντ. Μόνο στο over υπάρχει αξία, 10/13 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
143.        ΛΙΝΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Σε κακό φεγγάρι η Λιντς (1-0-3) αλλά στην έδρα της είναι ισχυρή (8-2-3) και μετράει πέντε σερί νίκες εκεί. Με νέο τεχνικό η Μπρίστολ Σίτι, πονηρό ματς αλλά στο 1,90 του άσου δεν μπορούμε να πούμε όχι.
144.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Αν προλάβει ο αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων Όστιν το Χ2 αποκτά μεγάλη αξία, η Μίλγουολ δείχνει να ξεφουσκώνει έχοντας μια νίκη στα πέντε τελευταία.
145.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Με τίποτα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μπέρμιγχαμ, η Μπράιτον προέρχεται από δύο σερί νίκες, εκτός έδρας στέκεται καλά (5-4-3) και στο 1,80 θα ρισκάραμε στο 0:0 ασιατικό διπλό της.
146.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ντεμπούτο Άπλετον στη Μπλάκμπερν, βολικός αντίπαλος η μέτρια Τσάρλτον για ξεκίνημα με το δεξί. Άσος του 1,90.
147.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ –ΧΑΛ
Θα βρει τον τρόπο να φέρει ακόμα ένα over η Πιτέρμπορο. Άλλωστε και η Χαλ μετράει 8/13 over 2,5 καιGG εκτός.
148.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΓΟΥΛΒΣ
Με Χ ξεκίνησε ο Σόντερς  στη Γουλβς, ίσως φέρει και το πρώτο εκτός έδρας για τους “λύκους” φέτος στο Σέφιλντ. 
149.        ΓΕΟΒΙΛ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Δίκαιο φαβορί η φορμαρισμένη Γέοβιλ (3 σερί νίκες), προέρχεται από μεγάλο διπλό επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στο 0:0 ασιατικό ο άσος της παίζεται, ειδικά κόντρα στο χάλι που ακούει στο όνομα Πρέστον που στα τελευταία δέκα κέρδισε μόνο την ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Χάρτλπουλ.
150.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ –ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Φόρμα (5-0-1 η Πρέστον) εναντίον φόρμας (10-5-0 στο πρωτάθλημα η Μπόρνμουθ), είχε και μεσοβδόμαδο για το κύπελλο η Μπόρνμουθ κόντρα στη Γουίγκαν και σίγουρα αυτό της στοίχησε δυνάμεις, παραμένει και πάλι πάντως τριπλή. 
151.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΟΛΝΤΑΜ
Επιστροφή στις νίκες για την Κόβεντρι με το 1-0 επί της πρωτοπόρου Τρανμίρ, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.
152.        ΚΡΟΟΥΛΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Καλοπληρωμένο over (1,90) για ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και μετράνε 8/13 και 7/13 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
153.        ΚΡΟΥ -ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
Ανεβλήθη.
154.        ΜΠΕΡΙ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Ανεβλήθη.
155.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ
8-3-1 εντός η Μπρέντφορντ, 7-4-3 εκτός η πρωτοπόρος Τρανμίρ αλλά στις πέντε τελευταίες εξόδους της κέρδισε μόνο τη Μπέρι. Φαβορί ο άσος, αλλά χαμηλό το 1,90+που πληρώνει.
156.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Μόνο εκτός έδρας εμπιστευόμαστε φέτος τη Νοτς Κάουντι, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν τραγική στα τρία πιο πρόσφατα, μετρώντας 0-1-2. Πάμε παρακάτω.
157.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Ομάδα εκτός έδρας και η Ντονκάστερ (10-3-1 εκτός, 6-2-5 εντός), που συνεχίζει με τον Φλιν στον πάγκο μετά τη φυγή του Σόντερς. Από 120 λεπτά για το κύπελλο προέρχεται η Λέιτον Όριεντ, αν παίζαμε κάτι αυτό θα ήταν ο άσος. 
158.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Ανεβλήθη.
159.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Σεβόμαστε το αήττητο 7 αγωνιστικών της Σρούσμπερι (2-5-0) αλλά και πάλι περιμένουμε τη φορτσάτη Σουίντον (4-2-0) να επικρατήσει.
160.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Ανεβλήθη.
161.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ- ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Ανεβλήθη.
162.        ΓΙΟΡΚ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Δεν κοντράρεται η τσαμπουκαλεμένη τελευταία Όλντερσοτ (3-2-1 στα πιο πρόσφατα) ειδικά στο 2,00 που πληρώνει η Γιορκ του 4-4-5 εντός. Χ2.
163.        ΓΟΥΙΚΟΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Νο Βet.
164.        ΜΠΑΡΝΕΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Με τη φόρα που έχει πάρει η Μπαρνέτ (4-4-1) και με την ψυχολογία από το μεγάλο διπλό στο Ρόδεραμ δεν περιμένουμε να σταματήσει κόντρα στη Φλίτγουντ, που προέρχεται από δύο τριάρες στην πλάτη. +0,25 και ξερός άσος.
165.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΕΞΕΤΕΡ
Καλή εκτός η Έξετερ (9-2-3) αλλά η Μπρίστολ Ρόβερς προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Φλίτγουντ. Πάσο.
166.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΕΡΤΟΝ
Από 4/6 over 2,5 προέρχονται αμφότερες (9/14, 7/13 εντός και εκτός αντίστοιχα), με την πρόσφατη προϊστορία να συνηγορεί στα πολλά γκολ. Over.
167.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Η φόρμα της Όξφορντ (5-3-0, 4 σερί νίκες στα πιο πρόσφατα) και η εντός έδρας ήττα-σοκ της Ρόδεραμ απ’ την Μπαρνέτ μας κάνουν να κοιτάζουμε προς τον άσο. 
168.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Ανεβλήθη.
169.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Ανεβλήθη.
170.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Ανεβλήθη.
171.        ΤΟΡΚΙ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Ανεβλήθη.
172.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
11/13 GG εντός η Έμπσφλιτ, 8/13 εκτός η Τάμγουορθ, θα πάμε με το αμφίσκορο.
173.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΡΕΞΑΜ
10 σερί GG για τη Λίνκολν, περιμένουμε να τα κάνει 11.
174.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Καβάλα στ’ άλογο η Κιντερμίνστερ, μετράει 9 νίκες στα 10 τελευταία και προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Μάνσφιλντ. 0:0 διπλό. 
175.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Περιμένουμε να κερδίσει εύκολα την ουραγό Μπάροου η δυνατή στην έδρα της και παραγωγικότατη τελευταία Νιούπορτ.
176.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΛΟΥΤΟΝ
Φυσικά και κοντράρουμε την πάντα πριμοδοτημένη από τους μπουκ λόγω ονόματος Λούτον, που μετράει 0-2-3 στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. 4-7-2 εντός η Νόνιτον, 1Χ.
177.        ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Παραγωγικότατες αμφότερες, από 12/15 over 3,5 προέρχεται η Σάουθπορτ, 9/11 over 2,5 και 8/11 GGμετράει εκτός η Μάνσφιλντ. Θα πάμε με το over 3,5.
178.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Γκάνον τέλος απ’ την Στόκπορτ, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα. Πάμε παρακάτω.
179.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Έχει τον πρώτο λόγο το διπλό, αλλά χρειάζεται κάλυψη στο Χ.
180.        ΧΑΪΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
No Bet.
181.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ –ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Ανεβλήθη.
182.        ΣΟΣΟ – ΡΕΜΣ
Άνοιξε η όρεξη της Σοσό, που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, Μαρσέιγ, και το ίδιο θέλει να κάνει και κόντρα σε μία από τις χειρότερες εκτός έδρας. Η Ρεμς συνολικά αγνοεί τη νίκη από τις 6 Οκτωβρίου ενώ εκτός έδρας μετράει 0-3-6 με γκολ 4-13. Μάλιστα από τα έξι τελευταία εκτός (0-1-5) μόνο σε ένα σκόραρε! Στο 2,15 προσφέρεται ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
183.        ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση από την αρχή της σεζόν βρίσκεται η Βαγιεκάνο που μετράει 4 συνεχόμενες νίκες οι οποίες και την έφεραν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να συνεχίσει την θετική παράδοση κόντρα στην ομάδα της Γρανάδα και να μην ηττηθεί, 1,975 δίνεται στην Bet365 το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
184.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
9/11 GG εντός η Ινβερνές, 8/11 εκτός η Αμπερντίν, από 1-1 ξεκινάει.
185.        ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ -ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Άλλο ένα ματς στην Πρέμιερ Σκωτίας όπου τα γκολ ξεχωρίζουν (8/11 over 2,5 και GG εντός η Κιλμάρνοκ, 7/10 over 2,5 και 5/10 GG εκτός η Νταντί Γιουνάιτεντ).
186.        ΣΕΛΤΙΚ – ΧΑΡΤΣ
Δεν μας απασχολεί φέτος στοιχηματικά η Σέλτικ.
187.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΝΤΑΝΤΙ
Δίκαιο φαβορί η αξιόπιστη φέτος Χιμπέρνιαν. Αδύναμη (1-2-7 εκτός) και ουσιαστικά πεσμένη η Νταντί. Άσος.
202.        ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην ομάδα του ΟΦΗ μετά την πρόσφατη νίκη σε βάρος του Άρη. Στόχος να εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φορά την έδρα του όπου έχει πάρει εκεί τους 16/20 συνολικά βαθμούς του. Χωρίς νίκη τους δύο τελευταίους μήνες ο Πανιώνιος (0-1-5) παρόλα αυτά θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία προς το παρόν δεν τίθεται. Στο 1,66 παίζεται το NG στην Bet365, το οποίο έχουν επιβεβαιώσει οι Κρητικοί σε 7/9 τελευταία τους ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
203.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Καθοριστικής σημασίας ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής με την οποία και ισοβαθμούν στο μέσο της βαθμολογίας. Βατός σχετικά ο αγώνας απέναντι στον Πανθρακικό καθώς ακολουθούν δύσκολα ματς για τους πράσινους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Προτιμότερο του άσου στο 1,70 τα σκορ 1-0/2-0/2-1 μαζί με κάλυψη στην ισοπαλία (1-1/0-0) που δίνουν μέση απόδοση 1,96 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
204.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να ρεφάρει την ήττα στο Σοσό θα προσπαθήσει η Μαρσέιγ. Απέναντί της βρίσκει την ελλιπή, κουρασμένη και απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από τον τελικό του Λιγκ Καπ, Μονπελιέ, η οποία φέτος έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόνο σε 1/15 εκτός έδρας της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 1,90 προσφέρεται στην Bet365 ο -0,5 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
205.        ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ
Δεδομένος ο φαβοριτισμός της Αφρικής, δεδομένο όμως και το άγχος για τη διοργανώτρια, που καλείται να διασπάσει τη μαζική άμυνα του Ακρωτηρίου. Δύσκολα θα δούμε εκατέρωθεν γκολ σε ένα ματς που θα το κερδίσει όποιος σκοράρει πρώτος, στο 1,65 το No Goal στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
206.        ΓΑΝΔΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Θέλει αλλά δεν μπορεί η Γάνδη φέτος (12η στο πρωτάθλημα, 0-3-7 από την τελευταία νίκη της), αντιθέτως η Σταντάρ βρήκε ρυθμό (5-0-1) πριν τη διακοπή. 0:0 ασιατικό διπλό.
207.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Σοσιεδάδ κόντραρε εκτός έδρας τη Ρεάλ και γενικά είναι ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια της όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Έχει αρκετά καλή φόρμα (4-4-1) με τη Μπαρτσελόνα να δείχνει ικανή να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα και με αρκετά ευρύ σκορ. Καλή περίπτωση το σύνολο τερμάτων 4-6 που πληρώνει 2,40 στον Stoiximan και το έχουν επιβεβαιώσει οι "μπλαουγκράνα" σε 14/19 παιχνίδια τους (7/10 εκτός).
208.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Στα Κανάρια η Λας Πάλμας επιβάλει το νόμο της (6-1-0 στα επτά πιο πρόσφατα εντός) όπως έδειξε και στο παιχνίδι κόντρα στη Μούρθια. Σανταντέρ ομάδα δεν υπάρχει (1-3-7 εκτός), ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
209.        ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Επτά ματς αήττητη (3-4-0, τρία σερί Χ στα πιο πρόσφατα) συμπλήρωσε ο Γουαδαλαχάρα με το 0-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Έλτσε, μια ακόμα ισοπαλία κόντρα σε ομάδα της κορυφής δεν θα τη χαλάσει, με την Αλκορκόν να αναμένεται πιο μαζεμένη μετά την ήττα με 2-0 από τη Σαμπαντέλ.
210.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΧΙΡΟΝΑ
Νέο κρας-τεστ για τη Σαμπαντέλ, στην έδρα της είναι δυνατή (5-4-2) και στο 0:0 θα προτιμήσουμε τον άσο.
211.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΛΑΤΣΙΟ
Με τα ψέματα κερδίζει φέτος η Λάτσιο, ίσως  ήρθε η ώρα της γκέλας. 1Χ.
212.        ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
Εγγύηση στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος τα over και τα GG της Μπεσίκτας, και εδώ μόνο τα πολλά γκολ έχουν στοιχηματική αξία.
213.        ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Τις δυνατότητες της θα μετρήσει η Μπούρσα, που στον πρώτο γύρο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα τα καλύτερα. Άσος αλλά για το live.
214.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Τηλεοπτικό και ζόρικο, μόνο για live betting.
215.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Η Άστον Βίλα με τον Λάμπερτ δεν δείχνει να μπορεί να συνέλθει είτε ρίχνει βάρος στην άμυνα είτε στην επίθεση αφού το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Η Μπρομ πάντως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από δύο ήττες σοκ και δεν μπορεί να πονταριστεί στο 1,75, μονόδρομος το over που πληρώνει 1,83 στον Stoiximan και έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
216.        ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Αξιέπαινη η φετινή Βέρντερ, με τις πρεμιέρες πάντα να κρύβουν παγίδες, αλλά η διαφορά της Ντόρτμουντ από τις υπόλοιπες –πλην φυσικά Μπάγερν- γερμανικές ομάδες είναι χαώδης και στο διπλό του 1,70 (Stoiximan) δεν έχουμε ενστάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
217.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ
Ο 2ος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην έδρα του 3ου Αστέρα, ο οποίος με νίκη θα ανέβει στο -1 από την πρώτη δυάδα. Εντυπωσιακή η δυναμική του Αστέρα στην Τρίπολη, μετρώντας 7-1-0 με 6/8 over και σκοράροντας στα 7/8 από δύο γκολ και πάνω. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν δείχνει ικανός για ένα τόσο δύσκολο διπλό. Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας μετά τον Ολυμπιακό, ενώ σε όλα τα εντός έδρας ματς του Αστέρα σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ. Στο 2,10 το ασιατικό over 2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
218.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Δεν σκίζει η Χέρενφεν του Φαν Μπάστεν τη φετινή σεζόν αλλά στην έδρα της τα καταφέρνει κουτσά-στραβά (4-2-3) και απέναντι της βρίσκει μια Χέρακλες με πολλά προβλήματα (πουλήθηκε ο πρώτος σκόρερ της, υπάρχει γκρίνια από αρκετά βασικά στελέχη) και 1-3-5 εκτός έδρας ρεκόρ. Άσος στο 2,20.
219.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΦΕΝΛΟ
Δεν δικαιολογείται  άσος του 1,90+ σε εξάποντο παραμονής με τη φιλοξενούμενη να μετράει 1-4-3 εκτός. Πάσο.
220.        ΤΒΕΝΤΕ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις της Τβέντε.
221.        ΓΚΕΝΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Λογικό φαβορί η Γκενκ.
222.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Ξεφούσκωσε το Δεκέμβρη η Κόρτραϊκ (0-1-4), χάλι μαύρο και η Γκερμινάλ αλλά ενισχύθηκε σημαντικότατα μεταγραφικά. Θα πάμε με το +0,75 ασιατικό διπλό.
223.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Παιχνίδι για πολλά γκολ, αξίζει το ρίσκο στο over 3,5.
224.        ΛΙΡΣ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Εξάποντο παραμονής, δεν νοείται το 1,80+ του Χ2 για μια ομάδα αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0) και με ρεκόρ 3-2-6 εκτός. Χ2.
225.        ΜΟΝΣ – ΜΑΛΙΝ
Δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που μπορεί να κάτσει παντού. Μόνο για live betting.
226.        ΑΖΑΞΙΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Η Αζαξιό δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς με το νέο της προπονητή κι έχει ψυχολογία μετά το 0-0 που πήρε στο Παρίσι. Η Βαλενσιέν ταξιδεύει «ζαλισμένη» από το… τάλιρο στη Νίκαια (5-0), είναι αποδυναμωμένη και σταθερά αδύναμη εκτός έδρας (5-18-31 στα τελευταία 54 στη Λιγκ 1). 1,825 αποδίδει το ασιατικό level ball της Αζαξιό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
227.        ΛΟΡΙΑΝ – ΤΡΟΥΑ
Η Λοριάν ξεκίνησε με το αριστερό το πρωτάθλημα το 2013 και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει κοντά στην πρώτη τετράδα. Η Τρουά είναι τραγική εκτός έδρας, δεν έχει διπλό στα 19 τελευταία της ματς (0-5-14), ενώ φέτος μετράει 0-2-7 (γκολ 6-21) χωρίς να σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα. 2,60 πληρώνει η νίκη της Λοριάν χωρίς να δεχτεί γκολ στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
228.        ΜΠΡΕΣΤ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Η Μπρεστ έχει αντιστρέψει τη συμπεριφορά της και πλέον κερδίζει εκτός και χάνει εντός και μετά το σπουδαίο διπλό επί της Εβιάν, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο γήπεδό της. Η Σεντ Ετιέν ταξιδεύει με ψυχολογία μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου όμως έπαιξε και παράταση και έχει επιπλέον κούραση. 2-5-2 μετράει εκτός έδρας η φιλοξενούμενη, 3,20 στην Bet365 ένα ακόμα Χ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
229.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΑΝΣΙ
Η Τουλούζ είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, αλλά εντός έδρας είναι μέτρια και επιπλέον στο γήπεδό της έχει κρατήσει το μηδέν μόνο στα 3/10 ματς. Οι αποδόσεις του goal-goal είναι υπερβολικές (2,20/Bet365), αφού η Νανσί ακόμα και αν είναι ουραγός είναι η ομάδα που «τρέχει» το μεγαλύτερο σερί στη Λιγκ 1 για παιχνίδια που σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ, έχοντας βρει δίχτυα σε πολύ πιο δύσκολες έδρες και μετρώντας 10 συνεχόμενα αμφίσκορα παιχνίδια. Μικρό bet αξίζει και στο 2 & over στο 12,00 του Stoiximan, καθώς η Νανσί με τη συχνότητα που σκοράρει και δέχεται γκολ, κάποια στιγμή τα πρώτα θα είναι περισσότερα από τα δεύτερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
230.        ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες με τη Χετάφε να έχει ως πλεονέκτημα την εντός έδρας παρουσία της και την παράδοση με αντίπαλο τη Σεβίλλη ενώ δεν λείπουν πάλι απουσίες που επηρεάζουν στον μεσοεπιθετικό τομέα. Από την άλλη για τους Ανδαλουσιάνους θα ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα ο Ουνάι Έμερι που ξεκίνησε με ισοπαλία στο κύπελλο. Παρά τις τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις της ως τώρα έχει τις δυνατότητες να φύγει νικήτρια από το Αλφόνσο Πέρεθ. Στο 2,75 παίζεται το διπλό και με μεγαλύτερη ασφάλεια το 1,95 στο DNB της στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
231.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Με νέο τεχνικό τον Μαρθελίνιο η Βιγιαρεάλ, αν είναι αρκούντως σοβαρή μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της μικρής Ρεάλ Μαδρίτης που είναι ομάδα όσα φάμε και όσα βάλουμε.
232.        ΑΓΚΟΛΑ – ΜΑΡΟΚΟ
Τριπλή, θα περιμένουμε να δούμε τις ομάδες πριν ποντάρουμε.
233.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Δύο ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γιουβέντους, τριάρες έριξε στα πιο πρόσφατα δικά της η Ουντινέζε. Θα πάμε με το αμφίσκορο, 7/10 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι.
234.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΦΙΤΕΣΕ
Μαύρο χάλι στον πρώτο γύρο η Άλκμααρ (12η με ρεκόρ 4-6-8), η Φίτεσε χάρις τις εκτός έδρας επιδόσεις της (7-0-2) βρίσκεται 5η αλλά χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Μπόνι (που λείπει στο Κόπα Άφρικα) είναι άλλη ομάδα. Προς τον άσο κλείνουμε, αλλά καθόλου ζεστά.
235.        ΠΟΡΤΟ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Εξαιρετική φέτος η 4η στη βαθμολογία Πάκος Φερέιρα, παραμένει αήττητη εκτός έδρας (3-4-0), προς αποφυγή η τοκογλυφία του άσου της Πόρτο.
236.        ΜΑΛΑΓΑ – ΘΕΛΤΑ
Ο ιδανικότερος αντίπαλος για να φιλοξενήσεις στην Πριμέρα έχει αποδειχτεί η Θέλτα, καθώς μακριά από τη Γαλικία μετράει 1-0-9. Η Μάλαγα στην Ανδαλουσία έχει κερδίσει πολύ δυσκολότερες ομάδες κι έχει ψυχολογία μετά το 2-2 της Βαρκελώνης. 6-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων με 9/10 over, 2,50 πληρώνει ο 1 & over στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ
Με 2/2 νίκες και καλό ποδόσφαιρο ξεκίνησε την Κλαουσούρα η Κλαμπ Αμέρικα, αμυντικά κενά και 5 γκολ παθητικό έχει να παρουσιάσει ως τώρα η Ατλάντε. Άσος και over.
238.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Έσβησε τις καλές εντυπώσεις της πρεμιέρας η Πατσούκα με την ήττα από την Άτλας, η Κερέταρο δείχνει καρδιά και μάζεψε 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Ασφαλές μοιάζει το +1 ασιατικό διπλό, αν και η παράδοση δείχνει 4-3-0.
239.        ΤΙΓΚΡΕΣ - ΑΤΛΑΣ
Με δύο τριάρες ξεκίνησε την Κλαουσούρα η Τίγκρες, η Άτλας είναι ομάδα του χεριού της.
240.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Πολύ ανοιχτά τα παιχνίδια της Μονάρκας ως τώρα, 1-1 και 2-1 έληξαν εκείνα της Σαν Λουίς. GG καιover. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights