CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λύτρωση παραμονής για Βέροια, 1-1 με Πανιώνιο

Σε ένα από τα χειρότερα ματς που έχουμε παρακολουθήσει στα γήπεδα της Super league, η Βέροια πήρε σπουδαίο βαθμό από τον Πανιώνιο με γκολ του Κόστλι στο 90'! Το φινάλε και η αγωνία στα τελευταία λεπτά ήταν ό,τι πιο συναρπαστικό στην αναμέτρηση.


Εικόνα αγώνα
Λάθη χωρίς πίεση, φάουλ, κίτρινες κάρτες. Αυτά τα στοιχεία σπατάλησαν την περισσότερη ώρα της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα που έφτασε κοντά στο προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ήταν η Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι στο 7' πλησίασαν στο 0-1 με τον Ιωάννου να μην προλαβαίνει να πλασάρει τον Περιστερίδη, ενώ στο 22' ο Καλί πλάσαρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Πανιωνίου.
Από τα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος κρατάει το γκολ το οποίο προήλθε από άψογο κοντρόλ και σέντρα του Σάμαρη, σουτ του Μενδρινού, κεφαλιά του Ντούνη και πλασέ του Καμπάνταη από κοντά. Το 1-0 παρέμενε μέχρι και τα τελευταία λεπτά και όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα έφτανε στην πρώτη νίκη μετά από πέντε σερί ήττες. Ο Κόστλι, όμως, με κεφαλιά στο 90ο λεπτό ισοφάρισε για τη Βέροια και "πάγωσε" τη Νέα Σμύρνη.
Ο Πανιώνιος έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 80' λόγω αποβολής του Ντούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια την οπισθοχώρηση των ποδοσφαιριστών των "κυανέρυθρων".
MVP
Ο Κόστλι σκόραρε δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη των καθυστερήσεων και έδωσε στη Βέροια έναν πολύτιμο βαθμό στη "μάχη" για παραμονή στην κατηγορία.
Κλειδί αγώνα
Η φάση με την κόκκινη κάρτα στον Ντούνη. Στο 80ο λεπτό η Βέροια απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης και μαζί τη δυνατότητα να επιτεθεί και να ισοφαρίσει.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μάρκος Ντούνης. Άπλωσε το χέρι στο 80', αποβλήθηκε και αυτό ήταν κάτι που κόστισε στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ρόκας, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Μενδρινός (70' Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Αραβίδης (90+1' Γουνδουλάκης), Ντούνης
Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργέας (71' Κόστλι), Μορένο, Ιωάννου, Ολαϊτάν, Μπαργκάν
Σκόρερ: Καμπάνταης (57') / Κόστλι (90')
Κίτρινες κάρτες: Αραβίδης (3'), Ντούνης (32'), Σάμαρης 83') / Αμαραντίδης (10'), Ορέστες (45+2'), Γεωργιάδης (53'), Μορένο (90+2'), Καλί (90+2')

Καλαϊτζίδης: «Κέρδος και ο ένας βαθμός»


Καλαϊτζίδης: «Κέρδος και ο ένας βαθμός»Πλήρως ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, που έληξε 1-1.
Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» δήλωσε πως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι κέρδος για την ομάδα του, ενώ εξέφρασε ότι ο στόχος της Βέροιας είναι να φύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε μάλιστα ιδιαίτερα το στοιχείο, πως παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η Βέροια κατάφερε να πάρει εφτά βαθμούς.
Για την απόδοση της ομάδας του ο Καλαϊτζίδης δήλωσε: «Καταφέραμε να περιορίσουμε επιθετικά τον Πανιώνιο, σε σημείο που κινδυνεύσαμε σε λίγες στιγμές. Αμυντικά ήμασταν καλοί. Επιθετικά ανεβήκαμε, αφού δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το γκολ του Πανιωνίου ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε και μείναμε στο 1-1. Διεκδικούσαμε τις φάσεις σε όλο το ματς, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες μας ήταν μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, και ο ένας βαθμός είναι κέρδος».
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην επιθυμία της Βέροιας να σωθεί και στους εφτά βαθμούς που έχει πάρει στα τελευταία παιχνίδια λέγοντας: «Μετά από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια καταφέραμε να μαζέψουμε εφτά βαθμούς, στην προσπάθεια μας να φύγουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας. Επιθυμία μας είναι να φύγουμε γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».
Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στον σκόρερ, Κόστλι, που χάρισε αυτό τον πολύτιμο βαθμό στην Βέροια.«Ο Κόστλι άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έπαιζε και πολύ έως τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Καλαϊτζίδης.
Τέλος, ενόψει μεταγραφικής περιόδου ο προπονητής της Βέροιας κράτησε τα χαρτιά του κλειστά λέγοντας:«Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Δύσκολη περίοδος όμως ο Γενάρης. Σίγουρα και εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση, που ήμαστε χαμηλά στην βαθμολογία».

Ελευθερόπουλος: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση»

Κοιτάζει προς την έξοδο ο «Ελέ»Απογοητέυμένος από συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. «Κέρδος ο ένας βαθμός» σχολίασε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος
«Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι, οι παίκτες μου είναι μεγάλα παλληκάρια. Δουλεύουν πολύ σκληρά κάτω από δύσκολες συνθήκες και έχουν δώσει την ψυχή τους και για την ομάδα αλλά και για μένα και για αυτό τους ευχαριστώ πολύ. Το ότι δεν μιλάμε και δεν διαμαρτυρόμαστε για τίποτα δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Κάποιοι έχουν μπερδευτεί. Επειδή είναι η δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι με τον Φωστήρα που κάποιοι οπαδοί μας μου πετάνε αντικείμενα, να πω πως δεν μου το επιτρέπω εγώ στον εαυτό μου για τη δουλειά που ρίχνω. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω με τους ανθρώπους της διοίκησης που  είναι στο πλευρό μου, αύριο το απόγευμα».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά της διαιτησιάς


Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας μετά το ματς με τη Βέροια, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο .

"Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις δυστυχώς δεν μας εξέπληξαν. Συγχαρητήρια παρ’ όλα αυτά στο προπονητικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το αποτέλεσμα που κατέκτησαν, κόντρα σε αυτές τις αποφάσεις.
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε υπηρετώντας το υγιές ποδόσφαιρο, αλλά και για να υπερασπιστούμε αυτό που χτίζουμε", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ.
Σημειώνεται πως το 1-1 κόντρα στη Βέροια συνιστά την πρώτη ισοπαλία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights