CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΟ 96'! ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Με γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Να σημειωθεί ότι οι Βοιωτοί είχαν δύο δοκάρια με τους Πόι στο 11’ και Ακόστα στο 81΄.

Στο 10’ ο Ολυμπιακός απείλησε την εστία των γηπεδούχων με τον Τζιμπούρ να σουτάρει άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Βοιωτοί «απάντησαν» με το μακρινό σουτ του Πόι, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι. 

Στο 21΄ οι «πράσινοι» έχασαν νέα ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κοντρέρας έκανε λάθος και ο Ροτζέριο «τροφοδότησε» τον Κόρμπο, που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ όμως στο 23΄ ο Νικολακάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γκρέκο, ενώ στο 27΄ το σουτ του Τζιμπούρ πέρασε άουτ. 




Στο 31΄ ο Γκρέκο πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Χολέμπας, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Μανωλάς στο 49΄ πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Χολέμπας, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πίεζαν για το γκολ, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν τα καρέ του Λεβαδειακού, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Αντίθετα, οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 81΄, όταν το φαλτσαριστό σουτ του Ακόστα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι. Στο 89΄ ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Μοντέστο, αλλά ο Κόρμπος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, ενώ η πίεση του Ολυμπιακού «καρποφόρησε» στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Πίνο εκτέλεσε φάουλ και ο Τζιμπούρ πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού, «γράφοντας» το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1 (Nova 2)


Στατιστικά

0Γκολ1
0Ασίστ1
6Τελικές Προσπάθειες15
1Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
5Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής5
0Κεφαλιές7
7Αποκρούσεις1
33Επεμβάσεις6
17Κλεψίματα4
14Φάουλ10
4Οφσάιντ2
0Κόρνερ10
45Λάθη53
1/6Γεμίσματα16/47
Γκολ: 90'+6' Τζιμπούρ
11' δοκάρι ο Πόι
81' δοκάρι ο Ακόστα

Κίτρινες κάρτες:
 Ροτζέριο, Μουλόπουλος, Κυριακίδης - Μανωλάς

Κόκκινες κάρτες:
 -

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
 Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι (71' Ακόστα), Ροτζέριο (90' Μίλιεβιτς), Βασιλείου (87' Ρομέου).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ):
 Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46' Πίνο), Αμπντούν (80' Πάντελιτς), Μασάντο (70' Μήτρογλου), Τζιμπούρ. 


planetsportstv


Μέγερι: «Από τις πιο δύσκολες ομάδες ο Λεβαδειακός»


Ο Μπάλαζ Μέγερι υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο, στην πορεία του ματς βελτιώθηκε και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.
Μέγερι: «Από τις πιο δύσκολες ομάδες ο Λεβαδειακός»Οσον αφορά στο αν ευελπιστεί να συνεχίσει να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού και η ομάδα να πάρει αήττητη τον τίτλο, κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι «κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο εξ αρχής. Δεν μπήκαμε καλά, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και δυσκολέψαμε τις συνθήκες για μας. Όταν κερδίζεις τέτοια ματς στο τελευταίο λεπτό, όταν κερδίζεις ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, που είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες που θα παίξουμε στον β' γύρο είναι πολύ σημαντικό. Πήραμε σημαντική νίκη και συνεχίζουμε για τον στόχο μας» είπε αρχικά.
Οσον αφορά στη συνέχεια κι αν μπορεί ο Ολυμπιακός να παραμείνει αήττητος ως το φινάλε είπε: «Είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Είναι δύσκολο να πάμε αήττητοι ως το τέλος, θα κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι, να παίρνουμε τη νίκη, αν όχι τη νίκη να μην χάνουμε και στο τέλος να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Παράσχος: «Δεν τήρησε το fair play ο Ολυμπιακός»

Παράπονα από τον Γιώργο Παράσχο για τη φάση που προηγήθηκε του γκολ από τον Τζιμπούρ για unfair play από τους ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού ήταν πολύ σύντομος στη συνέντευξη Τύπου, δεν θέλησε να δεχτεί ερωτήσεις και στάθηκε στη φάση πριν από το γκολ του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές δεν ενήργησαν σωστά και δεν τήρησαν το fair play, με συνέπεια να κερδίσει το φάουλ ο Ολυμπιακός και να βάλει το γκολ.

Η τοποθέτηση του Παράσχου:

«Θα είμαι πολύ σύντομος. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αν ήμουν προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα πανηγύριζα, Μόνο και μόνο για το φερ πλέι που δεν τηρήθηκε στη φάση του γκολ και κρίμα στους διεθνείς ποδοσφαιριστές για τη στάση τους που μας στέρησε το θετικό αποτέλεσμα στο 97ο λεπτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights