CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης 1/1/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΤΕΛΦΟΡΝΤ-ΡΕΞΑΜ
Εννιά αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τέλφορντ (0-5-4) και η έμπειρη και ποιοτική Ρέξαμ μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Το διπλό είναι στο 1,80.
101. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΦΟΥΛΑΜ
Η Μπρομ είναι αξιόπιστη φέτος και στο Χόθορνς γενικά δεν αφήνει κανέναν αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Δεν πείθει η Φούλαμ άσχετα αν σκοράρει εύκολα, μιας και δέχεται εξίσου εύκολα το γκολ. Στο 2,00 ο άσος στην Bet365, το αμφίσκορο που πληρώνει 1,72 στην ίδια εταιρεία επέλεξε για να ποντάρει (δυνατά) ο Δάσκαλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

102. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Σε καλό φεγγάρι η Γουότφορντ με δύο συνεχόμενες νίκες, έξι ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Τσάρλτον. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει εκ πρώτης όψεως το ματς, όμως το 2,00 της Bet365 για τον άσο δεν μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
103. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΠΛΙΜΟΥΘ
Εξάποντο ουράς είναι το ματς μεταξύ ομάδων που δεν σε καλή κατάσταση και υστερούν στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια, αντίστοιχα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.
104. ΣΑΟΥΘΕΝΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Ντέρμπι κορυφής είναι το ματς, με την Τζίλιγχαμ ιδιαίτερα δυνατή εκτός έδρας. Τριπλή.
105. ΑΛΦΡΕΤΟΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Τοπικό ντέρμπι μεταξύ περίπου ισόβαθμων ομάδων που είναι και σε σχετικά καλή κατάσταση. Δύσκολο ματς.
106. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΛΟΥΤΟΝ
12 θέσεις χωρίζουν τις δύο ομάδες, αλλά η Γουόκινγκ εντός έδρας είναι δυνατή (6-1-4). Από το 1,90 του διπλού, είναι προτιμότερο το over (1,60), με τους γηπεδούχους να μετράνε 9/11 εντός έδρας και τους φιλοξενούμενους 9/11 εκτός.
107. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Η – πιο ξεκούραστη ομάδα της κατηγορίας – Σουίντον στοχεύει σε μία ακόμα νίκη ώστε να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Υπό… κατάρρευση η Πόρτσμουθ που μετράει 0-3-8 στα 11 τελευταία στο πρωτάθλημα και παρατάσσεται χωρίς τον πρώτο σκόρερ της (10/29 γκολ της ομάδας). 2,20 πληρώνει ο -1,5 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΝΟΡΙΤΣ
Μόνο την Τσέλσι έχει κερδίσει η Γουέστ Χαμ στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια (1-2-5) και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας όμως σημαντικές απουσίες. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Νόριτς, με τα «Καναρίνια» να μην λένε όχι σε ένα Χ, όπως άλλωστε έληξαν τα μισά από τα 10 εκτός έδρας τους παιχνίδια (1-5-4). Ούτως ή άλλως το ματς είναι αρκετά ισορροπημένο και η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, σημείο που προτίμησε και ο Δάσκαλος σε απόδοση 3,45 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η Γιουνάιτεντ πετάει από νίκη σε νίκη, με τις περισσότερες εξ' αυτών να έρχονται με πολλά τέρματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής 14/16 νίκες της όπως και 12/15 με αντίπαλο τη Γουίγκαν έχουν έρθει με over, ένα σημείο που την χαρακτηρίζει απόλυτα τη φετινή χρονιά (15/20). Μπορεί να βοηθήσει και η Γουίγκαν που στα εντός έδρας της παίζει ανοιχτά (7/10 over) για να εμφανιστεί το 2 & over στο 2,05 του Stoiximan, ενώ επιλογή του Δάσκαλου είναι το GG στο 1,66 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΤΟΟΥΚ
Καιρός να επιστρέψει στα γνώριμα αποτελέσματα η Στόουκ, η οποία δύσκολα θα συνεχίσει να σκοράρει τριάρες. Η Σίτι έδειξε σοβαρότητα στο Νόριτς και γενικά εντός προσέχει την άμυνα, με τον Δάσκαλο να έχει επιλέξει τη νίκη της γηπεδούχου με μηδέν παθητικό στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Πήρε τα πάνω της η Σουόνσι με το διπλό κόντρα στη Φούλαμ και έχοντας κατά πάσα πιθανότητα ξανά τον Μίτσου διαθέσιμο πάει με τις καλύτερες συνθήκες για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Δικαιολογημένα φαβορί ο άσος της Σουόνσι αλλά το 1,57 είναι απαγορευτικό καθότι πολύ χαμηλή απόδοση. Με τις τραγικές αμυντικές επιδόσεις της Άστον Βίλα στα τελευταία ματς (15 γκολ παθητικό σε 3 αγώνες) και τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων καλή περίπτωση φαίνεται το over στο 1,85 στην Bet365 ενώ ο συνδυασμός του με τον άσο πληρώνει 2,87 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες με πολύ μεγάλη ευκολία είναι η Τότεναμ που στοχεύει στην 3η σερί νίκη της ώστε να παραμείνει στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος. Δύσκολα τα πράγματα για τη Ρέντινγκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τον απολογισμό της εκτός έδρας να είναι τραγικός (0-2-8) και την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο των αγώνων της ακόμα χειρότερη (0-1-9, 1-14 γκολ). Επιλογή το 1,65 στον Stoiximan για να είναι νικήτρια του 2ου ημιχρόνου η Τότεναμ όπως και το να επιτευχθούν τα περισσότερα γκολ μετά το 45' (2,02) με τα στατιστικά να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Όλα με την Ίπσουιτς είναι στο εντός έδρας ματς με την Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία από τα δύο συνεχόμενα διπλά, έχουν μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία (5-2-1), ενώ με τον ΜακΚάρθι στον πάγκο παραμένουν και αήττητοι εντός έδρας (3-2-0). Υποχώρησε η Μπράιτον στη βαθμολογία, καθώς δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος (0-3-2). Αναμένουμε πτώση στο 1,875 (Bet365) για το ασιατικό level ball της Ίπσουιτς, το οποίο έχει ήδη προτιμηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΛΒΣ
Η Κρίσταλ Πάλας είναι πέντε ματς χωρίς νίκη, αλλά ακόμα κι έτσι τηρεί τις συνήθειές της και σκοράρει ανελλιπώς. Άλλωστε, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και την καλύτερη εντός έδρας και στο γήπεδό της έχει βρει δίχτυα από δύο φορές και πάνω στα 10/12 ματς. Η τραγική των τελευταίων αγωνιστικών Γουλβς προσφέρεται για ένα ακόμα over 1,5 των γηπεδούχων, το οποίο βρίσκουμε στο 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
115. ΛΕΣΤΕΡ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Λογικά το διπλό στο Μπέρνλι θα δώσει καλή ψυχολογία στη Λέστερ, η οποία δεν έχει δεχθεί τέρμα στα τελευταία δύο και μπορεί να… τριτώσει το καλό απέναντι σε μια Χάντερσφιλντ με προφανές πρόβλημα στο γκολ. Αξίζει περισσότερο το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι χωρίς να δεχθούν γκολ στο 2,35 του Stoiximan από τον χαμηλό άσο του 1,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
116. ΛΙΝΤΣ-ΜΠΟΛΤΟΝ
Η Λιντς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά την έδρα της και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο αντίπαλος δείχνει βατός, αφού η Μπόλτον είναι η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση (2-4-6). Ο -0,25 ασιατικός άσος πληρώνει 2,075 στην Bet365, στην ίδια εταιρεία ο 1 & over αποδίδει 3,25 και αξίζει το ρίσκο, αν κοιτάξουμε τις εκτός έδρας επιδόσεις σε γκολ των φιλοξενούμενων (10/12 over, 11/12 goal-goal). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
117. ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Δέχεται κόντρα ο χαμηλός άσος της Μίλγουολ, η οποία δεν κατάφερε να βγάλει με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα των γιορτών. Δεν εμπιστευόμαστε πάντως για το Χ2 την Σίτι που έχει να κάνει back to back νίκες από τον Αύγουστο, θα προτιμήσουμε το goal-goal που πληρώνει 1,70 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
118. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΚΑΡΝΤΙΦ
Δύσκολο το ματς για την πρωτοπόρο που έχει δώσει αρκετά παιχνίδια τελευταία, κρίσιμο για τη γηπεδούχο. Οριακές όλες οι νίκες της Κάρντιφ, αν δεν προσέξει μπορεί να στραβοπατήσει στο «Σεντ Άντριους» και η ισοπαλία αξίζει το ρίσκο στο 3,50 του BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
119. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Το παιχνίδι φαίνεται ισορροπημένο, ο ΜακΛις θα ψάξει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Νότιγχαμ, όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο με τη φορμαρισμένη Μπλάκμπερν. Αξίζει ενδεχομένως το ρίσκο στο 3,40 της Bet365 για το Χ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΧΑΛ
Μέτρια η πορεία της Μπλάκπουλ και συνολικά και εντός έδρας, καθώς από τις 18 Σεπτεμβρίου και μετά έχει κερδίσει μόνο μία φορά στο γήπεδό της (1-5-3). Η Χαλ είναι φορμαρισμένη και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας και μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Το πέμπτο σερί διπλό της πληρώνει 2,80 στον Stoiximan, ενώ επιλογή αποτελεί και η νίκη της με ακριβώς ένα γκολ διαφορά (4,15 στην ίδια εταιρεία), όπως δηλαδή ήρθαν και οι εφτά εκτός έδρας νίκες της. Στις επιλογές του Δάσκαλου βρίσκεται το Χ2. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
121. ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Μέτρια η Ντέρμπι φέτος, αλλά χάνει δύσκολα εντός (6-4-2). Η Μίντλεσμπρο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ψηλά στη βαθμολογία. Το Χ (3,40) δεν είναι αγαπημένο αποτέλεσμα της φιλοξενούμενης (15-2-8 και 5-1-6 εκτός έδρας), αλλά το πιο πιθανό σημείο του αγώνα.
122. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Η ήττα από τη Σίτι δεν μπορεί να κόψει τη φόρα της Πιτέρμπορο, όμως το ματς με την Μπάρνσλεϊ είναι εξάποντο και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Βάσει παράδοσης ο άσος ίσως να μην έχει τόση αξία, όμως με τα αποτελέσματα και των δύο το over 3,5 στο 2,70 του Stoiximan φαίνεται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.-ΜΠΕΡΝΛΙ
Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η γηπεδούχος (3-1-0), χωρίς να δεχτεί γκολ σε αυτό το διάστημα, μέτρια τελευταία η Μπέρνλι. Το under (1,80) επιβεβαιώθηκε στα 5/6 τελευταία και των δύο.
124. ΓΕΟΒΙΛ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Περίπου ισόβαθμες οι δύο ομάδες στο μέσον της βαθμολογίας, με την Όριεντ σε πολύ καλύτερη κατάσταση (9-0-1 στα δέκα τελευταία, 6-0-1 στα εφτά πιο πρόσφατα πρωταθλήματος). 1,75 πληρώνει το +0,25 ασιατικό διπλό.
125. ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Από μέτρια αποτελέσματα έρχονται και οι δύο. Δύσκολο ματς, με τη Στίβενεϊτζ πάντως να είναι η τρίτη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα (7-2-2) αλλά εκτός φόρμας.
126. ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Σε εξαιρετική κατάσταση η Κόβεντρι τον τελευταίο καιρό, μετράει δέκα σερί αήττητα ματς (7-3-0) και οκτώ πρωταθλήματος (6-2-0), πλησιάζοντας σε απόσταση βολής από τα πλέι οφ. Δύσκολα χάνει η Σριούσμπερι, που έχει πολλές ισοπαλίες στο πρόγραμμά της, λογικά όμως δεν θα αντέξει σε αυτήν την έδρα, καθώς είναι και η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα και η μοναδική χωρίς διπλό (0-5-7). 1,73 αποδίδει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
127. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Η Κόλτσεστερ είναι πιο ξεκούραστη αφού δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική, δεν παύει όμως να είναι σε καθεστώς… κατάρρευσης μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες και οκτώ στα εννιά τελευταία της παιχνίδια (1-0-8). Ευκαιρία νίκης για την Κρόουλι το ματς, με τον άσο να αποδίδει 1,73 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
128. ΚΡΟΥ-ΚΑΡΛΑΪΛ
Αμφότερες σε καλή κατάσταση και με ψυχολογία έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα που πήραν τις τελευταίες μέρες, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις. Έχουν γκολ τα παιχνίδια και των δύο τελευταία, ειδικά της Καρλάιλ, η οποία έχει φέρει 12 goal-goal και over στα 13 πιο πρόσφατα, μεταξύ των οποίων 11 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Το 1,85 που βρίσκουμε για το over στον Stoiximan δύσκολα να μην έχει πτώση μέχρι την έναρξη του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
129. ΜΠΕΡΙ-ΤΡΑΝΜΙΡ
Να παραμείνει στην κορυφή κάνοντας το 3/3 θα προσπαθήσει η Τρανμίρ που πηγαίνει στην έδρα της Μπέρι με ψυχολογία από τις δύο σερί νίκες. Στα μέτρα της πρωτοπόρου δείχνει η γηπεδούχος, που αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκετό καιρό και μετράει 2-5-5 εντός έδρας. 2,025 αποδίδει το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
130. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Τρένο η Μπόρνμουθ στην κατηγορία με 10/13 νίκες στα τελευταία της ματς όπου και έμεινε αήττητη. Πολύ καλές οι επιδόσεις της και στην επίθεση καθώς με 43 γκολ διαθέτει την 2η πιο παραγωγική επίθεση. Παρόμοια φόρμα και η Μπρέντφορντ με το αήττητο της να επεκτείνεται στους 11 αγώνες και με πολύ δυνατή έδρα (8-2-1). Στα υπ’ όψιν το over στο 1,85 της Bet365 που επιβεβαιώνουν συχνά στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
131. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Πολλές ισοπαλίες τελευταία για τη Νοτς Κάουντι, με την ΜΚ Ντονς να υποχωρεί βαθμολογικά μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες (2-4, 2-3). Το 3,40 του Χ δείχνει αρκετά πιθανό.
132. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Γειτονικό ντέρμπι κορυφής. Η Ντόνκαστερ είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας (9-3-1) από ότι εντός (5-1-5), η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να ξεχάσει την εντός έδρας ήττα 2-3 από την ουραγό Χάρτλπουλ. Αμφίρροπο ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις (2,75-3,30-2,50), 10/12 εκτός έδρας των φιλοξενούμενων ήταν under (1,75).
133. ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΟΛΝΤΑΜ
Χαμηλά παραμένουν και οι δύο, μετρώντας 1-0-5 στα έξι τελευταία τους ματς. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.
134. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΠΡΕΣΤΟΝ
«Βόμβα» πέταξε στο Σέφιλντ η ουραγός Χάρτλπουλ κερδίζοντας τη Γιουνάιτεντ με 2-3, μόλις στη 2η νίκη της φέτος (2-6-16). Έχουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι και η Πρέστον δεν κερδίζει στα οκτώ τελευταία (0-5-3). 1,975 πληρώνει ο +0,25 ασιατικός άσος.
135. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Διαφορά θέσεων στη βαθμολογία (19η με 9η) και μεγάλη διαφορά φόρμας για τις δύο ομάδες, με το διπλό δίκαιο φαβορί (2,37).
136. ΓΙΟΡΚ-ΜΠΕΡΤΟΝ
Από τα πιο ισορροπημένα ματς της αγωνιστικής, 3,40 πληρώνει το Χ.
137. ΓΟΥΙΚΟΜ-ΕΞΕΤΕΡ
Με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (5-1-1 στα εφτά τελευταία) η Γουίκομ ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις, ενώ μετράει τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. Το over στο 1,90 της Bet365 δείχνει πολύ καλή επιλογή, αφού και η Έξετερ έχει στο καλεντάρι της τα over. Είναι η τρίτη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα με 9/11 μακριά από το γήπεδό της να είναι over. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
138. ΜΟΡΚΑΜ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Μέτρια η Μόρκαμ τελευταία και με πολλές ισοπαλίες, δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο εκτός έδρας η Μπράντφορντ (3-4-4), που έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 2-4. No bet.
139. ΜΠΑΡΝΕΤ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Οι δύο ομάδες που είναι πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εξάποντο το ματς με το προβάδισμα στη γηπεδούχο (1,925 το ασιατικό level ball).
140. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ
Η Νορθάμπτον είναι ξεκούραστη αφού δεν αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ενισχύεται από την επιστροφή του πρώτου της σκόρερ, Ακινφένουα, ενώ εντός έδρας έχει κερδίσει τα 4/5 τελευταία (και με ευκολία). Εκτός φόρμας και αδύναμη μακριά από το γήπεδό της η Ντάγκεναμ, 2,02 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
141. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Γειτονικό ντέρμπι που βρίσκει την Όξφορντ στην 14η θέση και την Τσέλτεναμ στην 3η, αλλά τους γηπεδούχους σε πολύ καλή κατάσταση. Η ισοπαλία είναι πιθανή (3,40).
142. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ
Η Πορτ Βέιλ έχει καταφέρει να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας κυρίως λόγω των εκτός έδρας επιδόσεών της, αφού εντός έδρας είναι αναξιόπιστη με τις γκέλες της να είναι περισσότερες από τις νίκες (5-4-2). Η Φλίτγουντ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (9-10-5), ενώ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές πορεύεται με νέο προπονητή, με τον οποίο μετράει 1-3-0. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία του 3,45 (Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
143. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΡΟΔΕΡΑΜ
Η Ρότσντεϊλ είναι όσα φάμε κι όσα βάλουμε στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ τις επιθετικές της αρετές έδειξε και η Ρόδεραμ το Σάββατο. Με 10/10 over για τους γηπεδούχους, το over στο 1,85 της Bet365 φαίνεται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
144. ΤΟΡΚΙ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Ευκαιρία νίκης για την Τορκί, που έρχεται από άσχημα αποτελέσματα αλλά εντός έδρας είναι αξιόπιστη (6-4-1), κόντρα στην ουραγό της κατηγορίας και χωρίς νίκη για έξι ματς (0-2-4), Γουίμπλεντον. 1,80 ο άσος.
145. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ-ΜΠΑΡΟΟΥ
Στο μέσον της βαθμολογίας είναι η γηπεδούχος και ουραγός η Μπάροου. Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο άσος (1,72), πάντως, έχει το προβάδισμα.
146. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΛΙΝΚΟΛΝ
Πρωτοπόρος, φορμαρισμένη και σε πολύ καλή κατάσταση η Γκρίμσμπι. Δύσκολα να φέρει αντίσταση η Λίνκολν σε αυτήν την έδρα (1,57 ο άσος).
147. ΕΜΠΣΦΛΙΤ-ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση και η Ντάρτφορντ δεν είναι τόσο δυνατή εκτός έδρας για να κοιτάξουμε προς τα δεξιά στην έδρα της προτελευταίας Έμπσφλιτ.
148. ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ
Δίκαιος ο άσος στο 1,72, με την Κέμπριτζ να «τρέχει» καλό αήττητο σερί, αλλά και την Μπρέιντρι να έχει πάρει καλά αποτελέσματα τελευταία αν και είναι οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.
149. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ-ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να παίζουν και την Boxing Day και την Κίντερμινστερ να κερδίζει με 0-1. Έφτασε έτσι τις 7 σερί νίκες, ενώ έχει και μόνο μία ήττα στα 19 τελευταία (10-8-1). Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω ο άσος (1,72).
150. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Αδιάφορο στοιχηματικά το ματς, με τις δύο ομάδες σε μέτρια κατάσταση.
151. ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Η Νιούπορτ είναι η καλύτερη έδρα της κατηγορίας και η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Τελευταίο της ματς ήταν το 1-2 στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, την ομάδα δηλαδή που αντιμετωπίζει και την Πρωτοχρονιά. Οι γηπεδούχοι μετράνε οκτώ σερί goal-goal και over με 7/8 να είναι και over 3,5, δεν πατάει καλά τελευταία η Φόρεστ Γκριν, αλλά σπάνια δεν σκοράρει. Μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το 1,80 του over στην Bet365, που έχει ήδη προτιμηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152. ΧΑΪΝΤ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Πορεία… πρωταθλητισμού κάνει εσχάτως η Χάιντ και η Στόκπορτ δεν βλέπεται (0-1-5 στα έξι τελευταία). Μέχρι και στο 1,85 ο άσος.
153. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ
Στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άρσεναλ που έρχεται από 4 σερί νίκες με την τελευταία να σκοράρει 7 γκολ. Ρεβάνς για το 6-1 του πρώτου γύρου θα ζητήσει η Σαουθάμπτον που αναμένεται να παίξει ανοιχτά όπως και στα προηγούμενα με τις μεγάλες ομάδες. Επιλογή του Δάσκαλου το 2 & over των «κανονιέρηδων» με τον Stoiximan να το προσφέρει σε δελεαστική απόδοση (2,60). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights