CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5/1/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 

104.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Επέστρεψε εμφατικά στις νίκες (0-3 επί της Ίπσουιτς) έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) η Μπράιτον, από σφαλιάρα σε σφαλιάρα πηγαίνει η Νιούκασλ που δέχθηκε 13 γκολ στις ήττες από Μαν. Γιουν., Άρσεναλ και Έβερτον. Κατρακυλάει ο άσος, που πλέον έχει φτάσει σε αποδόσεις φαβορί.
105.        ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

No Bet.
106.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Μια νίκη οπουδήποτε ψάχνει ο Λάμπερτ ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό της Άστον Βίλα, αν κατεβάσει βασικούς (όπως αναμένεται) τα 1,80+ του άσου έχουν στοιχηματική αξία.
107.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Στο 10-4-0 το αήττητο σερί της Μπόρνμουθ, που πέρασε αλώβητη και από την καυτή έδρα της Μπράντφορντ την προηγούμενη αγωνιστική. 1-1-6 μετράει στα οκτώ τελευταία η Γουίγκαν, ικανή για την έκπληξη δείχνει η ομάδα του Χάουι.
108.        ΚΠΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Παρά το μεγάλο διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει ενέργεια στο κύπελλο αν θέλει να πετύχει το θαύμα της σωτηρίας. 0:0 διπλό.
109.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΤΟΟΥΚ
Ομάδα κυπέλλου η Στόουκ, η Πάλας δίνει τη μάχη της ανόδου και ο τεχνικός της Ιαν Χόλογουεϊ δήλωσε ότι η ομάδα του επικεντρώνεται μόνο σε αυτό το στόχο. Διπλό.
110.        ΚΡΟΟΥΛΙ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις στο κύπελλο η Κρόουλι, αλλά οι μπουκ μοίρασαν το ματς σχεδόν στην μέση, αφαιρώντας κάθε αξία από την κόντρα της μαχόμενης για την παραμονή στην Πρέμιερ Ρέντινγκ.
111.        ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΕΡΤΟΝ
2-4 έληξε το μεταξύ τους ματς για το Λιγκ Καπ. Δεν λέμε ότι θα ξαναγίνει, αλλά ο άσος είναι προς αποφυγή.
112.        ΛΙΝΤΣ  - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους.
113.        ΛΟΥΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ
Καμία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η Λούτον έχει μεγαλύτερο κίνητρο διάκρισης γι αυτό αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το 1Χ.
114.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Μόνο στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Πρέμιερ επικεντρώνεται φέτος η Κάρντιφ, υπάρχει χώρος για κόντρα.
115.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Επιθετικές αρετές έχει δείξει η Γουότφορντ, που σκοράρει 2,25 τέρματα κατά μ.ο. στα εκτός έδρας παιχνίδια της για την Τσάμπιονσιπ. Θα πάμε με το GG.
116.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Δίνει πάντα βαρύτητα στα παιχνίδια κυπέλλου ο τεχνικός της Πρέστον Γουέστλι, υπάρχει λογική στο +0,75 ασιατικό διπλό.
117.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΧΑΣΤΙΝΓΚΣ ΓΙΟΥΝ.
Αδύναμη η Χάστινγκς (ομάδα που αγωνίζεται στην Ίσθμιαν Πρέμιερ), εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις της Μίντλεσμπρο.
118.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Ανεβασμένη τελευταία η Μπέρνλι, μέτρια η Μπάρνσλεϊ που πλέον πέρασε στην τελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ. 0:0 διπλό.
119.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
 2/2 με τον υπηρεσιακό Μπόγιερ στον πάγκο της η Μπλάκμπερν, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
120.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Διέξοδο αποτελεί και για τις δύο ομάδες το κύπελλο, θα το αφήσουμε στην άκρη.
121.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΟΛΝΤΑΜ
No  Bet.
122.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ
Πάντα δυνατή στην έδρα της η Ντέρμπι (7-4-2 στην Τσάμπιονσιπ), πρωτοπόρος της Λιγκ 1 η Τρανμίρ αλλά στο 1,70+ ο άσος μας κάνει.
123.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στους φιλοξενούμενους.
124.        ΟΞΦΟΡΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Σε φόρμα η Όξφορντ (4-3-0 στο πρωτάθλημα, 5-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις τα αήττητα σερί της), από δύο σερί γκέλες προέρχεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θα πάμε με τον +0,25 ασιατικό άσο.
125.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Σε εμφανέστατη φόρμα η Πιτέρμπορο (4-0-1) αλλά η σοβαρή Νόριτς το καθαρίζει εύκολα.
126.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ
Τα εγχώρια κύπελλα έμειναν στην Τσέλσι για να κατακτήσει κούπα τη φετινή σεζόν, στο Λιγκ Καπ τα πηγαίνει περίφημα και κόντρα στη Σαουθάμπτον έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αν δεν κάνει ο Μπενίτεθ και πάλι τα μαγικά του.
127.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
No Bet.
128.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
Αν ρισκάραμε κάπου αυτό θα ήταν το Χ2.
129.        ΤΟΤΕΝΑΜ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Θα το καθαρίσει εύκολα η Τότεναμ το ματς, η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και τα “σπιρούνια” σε φόρμα.
130.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
No Bet.
131.        ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Αντιστοιχηματικό, θα περιμένουμε το live και την 11άδα που θα παρατάξει η Φούλαμ.
132.        ΧΑΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
No Bet.
133.        ΚΡΟΥ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
5-0-1 στα έξι τελευταία μετράει η Κρου, από τρεις σερί ήττες προέρχεται η ντεφορμέ εδώ και καιρό Στίβενεϊτζ. Άσος.
134.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Την Κόλτσεστερ «ψάχνει» κάθε ομάδα που θέλει νίκη στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από εφτά σερί ήττες και να μετράνε 1-0-9 στα δέκα τελευταία! Η Ντόνκαστερ θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από τη δεύτερη θέση αν είχε εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα της και το επερχόμενο ματς προσφέρεται για μία εντός έδρας νίκη. 1,95 αποδίδει ο -0,75 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
135.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Θα ξεχωρίζουμε στο GG (9/12 εντός η Σκάνθορπ, 8/13 εκτός η Σρούσμπερι).
136.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΪΛ
Η Σουίντον «σκόρπισε» στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της τις Τρανμίρ και Πόρτσμουθ με 5-0 και το ίδιο θέλει να κάνει και στο τρίτο σερί εντός έδρας ματς. Ο άσος έχει το προβάδισμα, θα τον προτιμήσουμε όμως σε συνδυασμό με το over, ένα ενδεχόμενο που πληρώνει 2,30 στην Bet365, αφού η Καρλάιλ διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας κι έχει φέρει 10 over και goal-goal στα 12 τελευταία πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
137.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Αρκετά τυχερή στο 1-0 επί της Τσέστερφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική η Άκρινγκτον, νίκη που έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί της 0-2-5, αλλά η Ντάγκεναμ προέρχεται από τρεις σερί ήττες και οι όποιες σκέψεις για κόντρα απορρίπτονται.
138.        ΓΙΟΡΚ – ΕΞΕΤΕΡ
Η Γιορκ πήρε κάποια καλά αποτελέσματα εσχάτως, όμως εντός έδρας είναι μέτρια έχοντας απολογισμό 4-4-4. Η Έξετερ είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (8-1-3), κερδίζοντας και τα τέσσερα τελευταία της ματς μακριά από το κοινό της. 1,90 αποδίδει το +0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
139.        ΓΟΥΙΚΟΜ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
No Bet.
140.        ΜΠΑΡΝΕΤ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Εμφανώς ανεβασμένη τελευταία η Μπαρνέτ (2-2-2 στα έξι πιο πρόσφατα), μόλις τρεις νίκες σε δώδεκα εξόδους στη Λιγκ 2 μετράει η Μπράντφορντ. 1Χ.
141.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, 8-3-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τζίλιγχαμ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Μπρίστολ Ρόβερς στα τελευταία το διπλό έχει τον πρώτο λόγο και δικαίως πληρώνει λίγο κάτω από 2,00.  
142.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Νο Βet.
143.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο στον πάγκο η Πλίμουθ, κάτι που δεν μπορούμε να μαντέψουμε πώς θα επιδράσει στην ψυχολογία των παιχτών των φιλοξενουμένων. Πάμε παρακάτω.
144.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
 Άκρως εντυπωσιακό το σερί της Ρότσντεϊλ από over και goal-goal με 11 διαδοχικά στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τα 8/11 ήταν και over 3,5. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν και την τρίτη χειρότερη άμυνα και βρίσκουν απέναντί τους την επίσης «τρύπια» αμυντικά και ουραγό της κατηγορίας Γουίμπλεντον (δεύτερη χειρότερη άμυνα). Στο 1,60 το over στον Stoiximan, 1,975 αποδίδει το over 3 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Αρκετά ισορροπημένο, όπως δείχνουν και οι τιμές, πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ντάρτφορντ, δεν θα κοντράρουμε.
146.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ουραγό Μπάροου η Γκέιτσχεντ (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική αλλά κόντρα στη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Κόνφερενς (1-3-9) δεν μπορούμε παρά να τη στηρίξουμε ξανά.
147.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Ζημιάρα τελευταία η Χέρεφορντ, προέρχεται από 3/4 διπλά και κόντρα στην Γκρίμσμπι, που παρότι πρωτοπόρος συνήθως κερδίζει οριακά, δεν θα την κοντράραμε.
148.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΛΙΝΚΟΛΝ
No Bet.
149.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Χαμηλά ο άσος, ειδικά από τη στιγμή που η Στόκπορτ επέστρεψε στις νίκες.
150.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Άτυχη στην ήττα με 0-1 από τη Χέρεφορντ η φορμαρισμένη Κιντερμίνστερ (προερχόταν από 7 σερί νίκες),κόντρα στη Μπάροου θα επιστρέψει στις επιτυχίες.
151.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
No Bet.
152.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Αρκετές και σημαντικές η απουσίες της Τέλφορντ (2-5-5 εντός), 3-4-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σάουθπορτ, το διπλό από αουτσάιντερ γύρισε σε φαβορί.
153.        ΧΑΪΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Καλή χρυσή και άγια η Χάιντ (5-4-3 εντός με τέρματα 24-15) αλλά η Φόρεστ Γκριν προέρχεται από τεράστια νίκη με 0-5 στην έδρα της Νιούπορτ. 0:0 διπλό.
154.        ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Η Λεβάντε εντός έδρας έχει «γκελάρει» μόνο με την τριάδα Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, κερδίζοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια στο γήπεδό της (5-1-2). Παρατεταμένα κακή η χρονιά για την Μπιλμπάο, που εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-1-5 και ό,τι αποτέλεσμα πήρε μακριά από το Σαν Μαμές ήταν με ομάδες ουράς. Σαφές το προβάδισμα των γηπεδούχων, στην Bet365 ο -0,25 ασιατικός άσος πληρώνει 1,975. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
170.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ
 Ο Αστέρας είναι η κλασική ομάδα έδρας. Δυσκολεύεται πολύ μακριά από την Τρίπολη, αλλά έχει τον τρόπο του στο γήπεδό του, όπου σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 7-1-0 με 6/8 over, σκοράροντας στα 7/8 από δύο γκολ και πάνω. Ακόμα και κόντρα στην ΑΕΚ που εκτός έδρας σκοράρει πολύ δύσκολα, το over δεν θα έπρεπε να πληρώνει τόσο πολύ (2,42 στην Bet365), ενώ στην ίδια εταιρεία το ασιατικό over 2,25 αποδίδει 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
171.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Πλατανιάς εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από τον ΟΦΗ (3-3-1), ενώ με τον Αναστασιάδη στον πάγκο του παραμένει αήττητος με μία νίκη και μία ισοπαλία. Αν και ο ΠΑΣ έχει κάνει αρκετές ζημιές εκτός έδρας, το κλίμα στην ομάδα δείχνει μπερδεμένο, με τον αστέρα Ντε Βινσέντι να σκέφτεται την μεταγραφή του. Δύσκολα να δούμε διπλό, 1,70 πληρώνει το ασιατικό level ball των Κρητικών στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Η Ζιλ Βιθέντε έχει να αγωνιστεί 20 μέρες και ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από έξι ματς. Η Γκιμαράες έχει κάποιες απουσίες αλλά είναι σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, ενώ εκτός έδρας μετράει 5/6 over. Δύσκολο ματς (είναι και γειτονικό), αξίζει το 1,90 του over 2,25 στην Bet365, με τους γηπεδούχους να μετράνε 7 over στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος και τους φιλοξενούμενους 6/7 πιο πρόσφατα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
173.        ΡΙΟ ΑΒΕ – ΟΛΑΝΕΝΣΕ
Σε εξαιρετικό μομέντουμ μετά το 3-0 επί της Σπόρτινγκ για το Λιγκ Καπ η Ρίο Άβε (1-3-2 εντός), με αρκετές απουσίες και χωρίς τον Κονσεϊσάο στον πάγκο η Ολιανένσε (0-3-3 εκτός), δυνατό σημείο μοιάζει ο άσος.
174.        ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Η Βαλένθια δίνει το έκτο της παιχνίδι μετά την πρόσληψη Βαλβέρδε και μέχρι τώρα μετράει 4-0-1, έχοντας το απόλυτο εκτός έδρας (3-0-0) και χωρίς να δεχτεί γκολ. Η φιλότιμη αλλά αδύναμη Γρανάδα έχει να επιδείξει μόνο μία νίκη εντός έδρας νίκη (1-4-3), ενώ διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει μόνο σε ένα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Το διπλό πληρώνει μέχρι και 2,25, ενώ το -0,25 ασιατικό διπλό (που επιστρέφει το μισό ποντάρισμα σε περίπτωση ισοπαλίας) αποδίδει 1,975 στην Bet365 και έχει προτιμηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
175.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Το χαμένο έδαφος από την πρώτη δυάδα θέλει να καλύψει η Βιγιαρεάλ (6-3-0 εντός) και ο άσος της του 2,00 αρέσει, αφού η Μπαρτσελόνα Β’ έχει ταλέντο αλλά της λείπει η σταθερότητα.
176.        ΟΥΕΛΒΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Δυνατή στην έδρα της η Ουέλβα (5-1-3) αλλά η Χιχόν προέρχεται από δύο σερί νίκες και έχει τη φανέλα να αντέξει.
177.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Ακόμα ένας τελικός για τη Σανταντέρ (2-3-4 εντός), που μπορεί να έδωσε τέλος στο σερί ηττών (6) με το 1-1 στην έδρα της Γουαδαλαχάρα αλλά η Πονφεραδίνα των 6 σερί νικών δεν κοντράρεται.
178.        ΚΑΤΑΝΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ
Η διακοπή σίγουρα θα επηρεάσει την Κατάνια που τον τελευταίο καιρό έβρισκε με μεγάλη ευκολία δίχτυα. Η Τορίνο είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει παντού βαθμούς και αναμένεται να παραταχθεί και πάλι για την ισοπαλία αποτέλεσμα που έχει φέρει στα 6/9 εκτός έδρας της παιχνίδια. Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις – η ανταλλαγή Λάμα με Σκρίνια είναι στα σκαριά – και ο 1 βαθμός θα τις αφήσει και τις 2 ευχαριστημένες. Επιλογή το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2,10 στην Bet365 και η ισοπαλία στο 90λεπτο σε απόδοση 3,40 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
179.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
5-3-3 μετράει στην έδρα της η Γουέστ Χαμ, που έχει τη βαθμολογική άνεση (+8 από την επικίνδυνη ζώνη) να κυνηγήσει τη διάκριση στο κύπελλο. Αντιθέτως η Γιουνάιτεντ σνομπάρει εδώ και χρόνια το θεσμό και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναμένεται να κάνει αλλαγές. +0,75 ασιατικός άσος.
180.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα το 2013 όμως η μεγάλη παραφιλολογία με τα διοικητικά δύσκολα θα έχει αφήσει ανεπηρέαστο το διοικητικό κομμάτι. Ο Λεβαδειακός έχει εξαιρετική ψυχολογία με 5/6 νίκες και μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει στο ΟΑΚΑ. Στο 2,20 το GG στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
181.        ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Εξάποντο παραμονής, 0-3-3 εντός  Ακαδέμικα, 0-4-2 εκτός η Σετούμπαλ, τα 5/6 GG των γηπεδούχων και τα 4/6 των φιλοξενούμενων εντός και εκτός αντίστοιχα μας οδηγούν στο αμφίσκορο.
182.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
«Τελειωμένη» από όλους τους θεσμούς που συμμετέχει είναι η Σπόρτινγκ, με το κλίμα στην ομάδα να είναι εκρηκτικό και τους γηπεδούχους να ψάχνουν τρόπο να σώσουν τη χρονιά. Η Πάσος Φερέιρα παραμένει αήττητη φέτος στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, ενώ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μόνο η Μπενφίκα κατάφερε να την κερδίσει (11-7-1). Καθαρά βάσει ονομάτων έχουν βγει οι αποδόσεις και το 1,95 για το +0,75 των φιλοξενούμενων (Bet365) δεν περνάει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
183.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ
Αμφίρροπο το ματς και με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Λα Κορούνια έχει νέο προπονητή και εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Μάλαγα, με τους Ανδαλουσιάνους όμως να είναι μία κλάση πάνω τη φετινή σεζόν και να δείχνουν ικανοί να σπάσουν άλλη μία παράδοση, μετά τη νίκη τους επί της Ρεάλ. Περιέργως το under δίνεται αρκετά υψηλά (1,925 στην Bet365), με τη Λα Κορούνια να μετράει 6/8 εντός έδρας και τη Μάλαγα 7/8 εκτός, σε ματς που σημειώθηκαν μόλις 8 γκολ (1 δηλαδή κατά μέσο όρο). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
184.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Η Αλκορκόν έχει ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της, που είναι η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία (7-2-0). Η Ρεάλ Β’ παίρνει δύσκολα αποτελέσματα εκτός έδρας και πριν τις γιορτές μετρούσε 1-3-6 στα δέκα τελευταία. Μέχρι και στο 1,80 βρίσκουμε τον άσο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
185.        ΛΙΛ – ΝΙΜ
Θα ψάξει τη διάκριση στο κύπελλο η Λιλ (5-3-1 εντός στο πρωτάθλημα) αφού δεν της έμεινε άλλος στόχος, η Νιμ πάντως είναι σκληροτράχηλη και δεν  θα πέσει αμαχητί.
186.        ΛΑΤΣΙΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Η διακοπή μόνο καλό μπορεί να έκανε στην Κάλιαρι που βρίσκονταν σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Η Λάτσιο παρουσιάζεται σοβαρή φέτος και καθαρίζει εύκολα τα παιχνίδια εντός έδρας. Επιλογή η νίκη των "Ρωμαίων" από το ημίχρονο σε απόδοση 2,38 στον Stoiximan, τρόπος με τον οποίο ήρθαν οι 6/7 νίκες της εντός έδρας φέτος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
187.        ΠΟΡΤΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
2 νίκες (0-2/0-3) μετράει φέτος κόντρα στη Νασιονάλ η Πόρτο, περιμένουμε να φτάσει μια ακόμα, συνοδευόμενη με over 2,5 (5/6 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι).
188.        ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Το κλίμα στη Σεβίλλη δεν είναι καλό, καθώς εκτός του ότι μετράει 1-2-6 στα εννιά τελευταία και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, είναι αναγκασμένη να πουλήσει και τον Νεγρέδο λόγω χρεών και για το λόγο αυτό ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. Η Οσασούνα είναι προτελευταία στη βαθμολογία και δεν έχει λόγο να ανοιχτεί, προσπαθώντας να «κλέψει» το ματς. Δεν είναι για 1,61 ο άσος, το under πληρώνει μέχρι και 1,975 στην Bet365 και έχει επιβεβαιωθεί στα 10/11 τελευταία μεταξύ τους στην Ανδαλουσία! Διαβάστε περισσότερα εδώ.
189.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Πρεμιέρα στη μεξικάνικη Κλαουσούρα, η Μοντερέι έχει ποιοτική ομάδα αλλά και έξτρα κούραση από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων. 5-6-1 η προϊστορία, θα ρισκάρουμε στην έδρα.
190.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ
Παραγωγική ομάδα η Ατλάντε, τέτοια θέλει να γίνει και η Πατσούκα, θα πάμε με το over 2,5.
191.        ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
0-4-2 η πρόσφατη προϊστορία της Τζαγκουάρες στην κατά τα άλλα καυτή έδρα της Τίγκρες, που πάντως ενισχύθηκε μεταγραφικά προσπαθώντας να σβήσει τη μουτζούρα της Απερτούρα. Προτιμάμε τον άσο.
192.        ΛΕΟΝ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Εντυπωσιακή στην Απερτούρα η Λεόν, σε αντίθεση με την τραγική Κερέταρο (1-4-12, η νίκη τη τελευταία αγωνιστική). Θα πάμε με το -1,5 HC των γηπεδούχων που δείχνουν να μπαίνουν ξανά ορεξάτοι στο πρωτάθλημα.
193.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
No Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights