CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ



Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μια κάμψη στην απόδοσή του στις τελευταίες αγωνιστικές, κυρίως λόγω της απουσίας του Ουσέρο από τη μεσαία γραμμή, όπως παραδέχθηκε ο Σάκης Τσιώλης. Βέβαια, στα εντός έδρας παιχνίδια του παραμένει το αφεντικό απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν παίζουν οι Ουσέρο, Φούλοπ, ενώ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια σημαντική κίνηση.


Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, με τα προβλήματα να διογκώνονται κατά τη διάρκεια των γιορτών. Ο Λίνεν ζητάει μεταγραφές, οι παίκτες παραπονιούνται πως είναι απλήρωτοι και ο Βιντιάδης αναβάλει συνεχώς την είσοδό του στην ομάδα. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Πήρε Τσουμάγκα, Πετρόπουλο, Μητρόπουλο, όμως μόνοι οι δύο τελευταίοι βρίσκονται στην αποστολή. Εκτός οι Λαγός, Κατσικοκέρης (θα αποχωρήσει), Κατίδης, Βλάχος, Κοντοές. Σαφέστατο το προβάδισμα του Αστέρα για τη νίκη. Σταθερή ομάδα οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα κόντρα σε αυτή την ΑΕΚ. Στο 1,65 ο άσος.  

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Αναστασιάδης έβαλε με την έλευσή του τα πράγματα σε μια σειρά και το διάστημα της διακοπής είναι πιθανό να αποδειχθεί ευεργετικό για την ομάδα των Χανίων. Οπότε η κατάσταση που θα επανέλθει στο πρωτάθλημα αποτελεί ένα σημαντικό ερωτηματικό. Πήρε τον Τετέ στη μεσαία γραμμή από τον Φωκικό.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί νικών και καλού ποδοσφαίρου που τον έφερε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η δουλειά του Χριστόπουλου έχει αποδώσει καρπούς και η ομάδα έδειχνε πριν τη διακοπή να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Υπάρχει ένα ζήτημα με το πως θα αντιδράσει ο Ντε Βισέντι, κινητήριος μοχλός της ομάδας, στη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών. Ανανέωσε ο Μιχαήλ, όμως λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Δεν μπλέκουμε με σημεία. Μένουμε στο λογικό under με απόδοση 1,45, κυρίως λόγω του Πλατανιά, που δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί.  UNDER

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός


Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από τη Βέροια με 3-0. Μια ήττα που συντάραξε συθέμελα την ομάδα, μια και ο Αλαφούζος διέρρευσε «μαύρες λίστες» με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα και δημοσίως. Είναι απορίας άξιο με τι ψυχολογία θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Μεταγραφικά, ακούγονται πολλά ονόματα, υπάρχουν ήδη συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, αλλά για το καλοκαίρι. Αγωνιστικά, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Ρότσα, όμως με τον Μπουμσόνγκ είναι περίεργη η κατάσταση και λογίζεται μάλλον ως απόντας.

Πήρε μπρος η ομάδα του Παράσχου και πετούσε από νίκη σε νίκη πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων. Λογικό, μια και διαθέτει πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών, που για κάποιο άγνωστο λόγο δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Αυτή η κατάσταση ανήκει στο παρελθόν και πλέον είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, ειδικά εκτός έδρας με τις αντεπιθέσεις των γρήγορων κυνηγών του. Ο Ναπολεόνι δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν παίζει, όπως και ο τιμωρημένος Χοσέμι. Δεν αξίζει ο άσος στο 1,50, προτιμούμε το over με απόδοση 2,20, μια και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν. Για όσους κυνηγούν τις εκπλήξεις, αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο διπλό με απόδοση 7,00.  


Αρης – Πανιώνιος


Δύσκολη περίοδο περνάει ο Αρης αγωνιστικά. Ο Αγάνθο έχει σιγήσει, επηρεασμένος από τα προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα και δεν παίρνει αποτελέσματα. Στα δύσκολα παιχνίδια κάτι κάνει, όμως απέναντι σε αντιπάλους που έχει τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής... συνήθως καταποντίζεται. Εκτός ο Αγάνθο. Αποχώρησε ο Γκέσιος, και τον δρόμο του θα ακολουθήσουν και οι Ασλανίδης, Κοτσώνης.

Ακόμη πιο δύσκολη περίοδο περνάει αγωνιστικά ο Πανιώνιος. Μετά την τρελή πορεία στην αρχή του α΄ γύρου, ήρθαν να ανάποδα αποτελέσματα και οι μαζεμένες ήττες πριν τα Χριστούγεννα. Βέβαια, είχε και σημαντικές απουσίες λόγω μεγάλων τραυματισμών σε αρκετούς παίκτες. Κατά τη διάρκεια των εορτών έκανε μια μίνι προετοιμασία στο Σοφικό της Κορινθίας, αποκτώντας ως δανεικούς τον Παναγιωτούδη (ΠΑΟΚ) και Τόσκα (Πιερικό) για να καλύψει ορισμένα κενά στο ρόστερ. Εκτός οι Κούρος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μενδρινός, Αραβίδης, Σπυρόπουλος. Κανονικά το παιχνίδι είναι... no bet, όμως από τον Πανιώνιο λείπει η μισή ομάδα. Γι΄ αυτό και μόνο, ποντάρουμε στον άσο με απόδοση 2,25.

Ατρόμητος – Κέρκυρα



Τα αποτελέσματα του Ατρόμητου, αλλά κυρίως η απόδοση της ομάδας, ανάγκασαν τον Σπανό να πάρει την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η επιλογή του Αναστόπουλου έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, όμως στον Ατρόμητο ήθελαν Ελληνα προπονητή. Χωρίς Μπρίτο στο ντεμπούτο του ο «αλενατόρε» στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, δεν υπολογίζονται οι Οικονόμου, Μπέλιτς, έφυγε ο Μακρής.

Βάσει απόδοσης και αποτελεσμάτων στο δεύτερο μισό του α΄ γύρου, η Κέρκυρα φαντάζει το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ακόμη κι ο Ακης Μάντζιος δεν τρέφει αυταπάτες. Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου μίλησε για την άμεση ανάγκη μεταγραφών που θα αλλάξουν την ομάδα προς το καλύτερο. Πήρε τον Στάμου (δανεικός από ΠΑΟΚ), έφυγαν Νάστος, Ζιάμπαρης, Λώττας, Κοντοδήμος, Καραπέτσας, Καραλής. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα να φτάσει στη νίκη ο Ατρόμητος, έστω και με 1-0. Πρώτη επιλογή ο άσος (1,55), όμως και το under (1,60) είναι επίσης καλή επιλογή.

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ


Σε πολύ κατάσταση ήταν ο Πανθρακικός με το τέλος του α΄ γύρου. Εκανε ένα απίστευτο σερί που τον έφερε στην 8η θέση της βαθμολογίας, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το κουαρτέτο στην επίθεση με Παπαδόπουλου, Λουσέρο, Βαϊρουά, Μπαϊκαρά βγάζει φωτιές και δείχνει ικανό να τιμωρήσει οποιαδήποτε άμυνα. Εκτός οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, αμφίβολος ο Σκλιοπίδης.

Με καλά αποτέλεσμα έκλεισε το 2012 ο ΠΑΟΚ. Μπορεί κάτι να λείπει από την ομάδα του Δώνη, όμως υπολογίζει να το βρει από τις μεταγραφές. Εχει προχωρήσει μόνο στην απόκτηση του Κατσουράνη, αλλά συζητάει με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που κοστίζουν και πολύ. Εκτός οι Ετο, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Κουμάλο, Γκαρσία, στην αποστολή όμως ο Κατσουράνης. Μπορεί ο Πανθρακικός να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ το παιχνίδι, είναι πιο ποιοτική ομάδα, ενώ θα έχει και τη βοήθεια περίπου 2,500 φιλάθλων στην Κομοτηνή. Στηρίζουμε στο διπλό που «πληρώνει» με 1,90.

Ολυμπιακός – Βέροια


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη τον α΄ γύρο, επικρατώντας στη Ν.Σμύρνη του Πανιωνίου. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, παρά μόνο αγωνιστικά. Πήρε τον Πίνο, ο οποίος είναι αμφίβολος, όπως και ο Κάρολ. Εκτός οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Παπαδόπουλος.

Η Βέροια δεν πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, ακόμη και μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Καλαϊτζίδη, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Η τριάρα επί του Παναθηναϊκού όμως στο κλείσιμο του α΄ γύρου έδωσε στην ομάδα την ψυχολογία που χρειαζόταν. Πολλοί παίκτες της είναι μεταγραφική στόχοι, όμως η διοίκηση τόνισε πως δε θα γίνει καμία πώληση τον Γενάρη. Αντίθετα, ψάχνεται για μεταγραφές, χωρίς να έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια. Οπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού, στηρίζουμε τον άσο από το α΄ ημίχρονο, μια και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «τελειώνουν» τα παιχνίδια τους νωρίς στο «Γ.Καραϊσκάκης». Στο 1,40 το 1/1.

Ξάνθη – ΟΦΗ


Το παλεύει η Ξάνθη, ειδικά μετά την έλευση του Ουζουνίδη στον πάγκο της. Μπορεί να μην θέλγει με την απόδοσή της, όμως παρουσιάζεται πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στα Πηγάδια, δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Λευκό απουσιολόγιο έχει ο Ουζουνίδης, μια και επέστρεψε ακόμη και ο Γκλέισον, που ήταν τραυματίας εδώ και καιρό.

Ασχημη η κατάσταση στον ΟΦΗ. Τόσο άσχημη, που δεν άντεξε ούτε ο Νίκος Αναστόπουλος και αποχώρησε κακήν κακώς. Η διοίκηση δεν μπορούσε να βρει προπονητή και παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Γιάννη Πετράκη, έναν τεχνικό χωρίς καμία εμπειρία σε μεγάλη κατηγορία. Εκτός ο Χαριτωνίδης, έχουν... χάσει τον Σίσιτς, ο Λαμπρόπουλος έφυγε για Αγγλία και ο Παπάζογλου είναι αμφίβολος. Πολλά τα προβλήματα, άσχημο το κλίμα και πολύ δύσκολα θα γλιτώσει στα Πηγάδια, απέναντι σε μια Ξάνθη που τουλάχιστον στην έδρα της ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Ποντάρουμε στον άσο με απόδοση 1,90. 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights