CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ Superleague: Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0 (video)



O Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με τέρμα του Μπρίτο (38’) και μείωσε και πάλι στον έναν πόντο από τον Αστέρα Τρίπολης, παραμένοντας στην ...
τέταρτη θέση.
Μέτρια η ομάδα του «Αναστό» δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επιθετική, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πλατανιάς το πάλεψε για περισσότερο από 70’ λεπτά. Πολλά νεύρα στους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι γκρίνιαζαν σχεδόν σε κάθε απόφαση του διαιτητή. «Μπλέκει» για τα καλά ο Πλατανιάς και όσο δεν παίρνει αποτελέσματα θα είναι και πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των Χανίων.

To ματς:
Μετά την μαζική άμυνα στην Τούμπα ο κόσμος του Ατρόμητου θα περίμενε… φουλ επίθεση από την ομάδα του Αναστόπουλου κόντρα στον Πλατανιά. Αυτό όμως στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης δεν έγινε. Η ομάδα του Αναστασιάδη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Ιτάνζ. Σε κάποιες φορές που το κατάφερε, δεν μπόρεσε να σκοράρει και το πλήρωσε.
Σε μια από τις λίγες φορές που πάτησε την περιοχή του Κηπουρού, ο Μπρίτο, εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του τερματοφύλακα της ομάδας των Χανίων και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Πλατανιά, ενδεχομένως να αδικείται από το σκορ, αφού χωρίς να βρεθεί, σχεδόν ποτέ, σε θέση άμυνας, βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά. Ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή της μπάλας, κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά χωρίς και πάλι να μπορεί να δημιουργεί με ευκολία φάσεις, μπροστά από την εστία του Κηπουρού. Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να έχει την ίδια κυκλοφορία και μοιραία έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Όσο η ώρα περνούσε, ο Πλατανιάς πίεζε περισσότερο, ο Ατρόμητος έβρισκε χώρους, όμως είχε και πολλά… νεύρα, αφού κάτι οφ σάιντ και κάτι επιθετικά φάουλ, έβγαζαν εκτός εαυτού τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να μην έχουν τελικές φάσεις. Οι κινήσεις των δύο προπονητών δεν άλλαξαν κάτι μέχρι το φινάλε και ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του με τον Αναστόπουλο στο τιμόνι.


Oι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο (67’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο (65’ Πίτου Γκαρσία), Κούτσι.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Δέντσας, Αναστασάκος (77’ Κουρτεσιώτης), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (60’ Ονιέμα), Τετέ, Μιρτσέτα (76’ Γκονζάλες).

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών) 
sports-fm


Αναστόπουλος: "Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτιώσης"


Την άποψη ότι ο Ατρόμητος δεν έχει φτάσει ούτε στο 30% των δυνατοτήτων του εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.
Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είδε την ομάδα του να διατηρεί ανέπαφη την εστίας της και στο τρίτο ματς που βρέθηκε στον πάγκο της, δήλωσε ικανοποιημένος από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα του έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.
"Βαθμολογικά είναι πολύ σημαντική η νίκη μας και μας κρατάει ψηλά. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, η νίκη σ' αυτό το ματς ήταν επιβεβλημένη.
Είμαι ικανοποιημένος και από τη μαχητικότητα που έδειξαν τα παιδιά και από τη διάθεση", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, και συμπλήρωσε:
"Σαν ομάδα πάντως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 30% των δυνατοτήτων μας. Να είστε σίγουροι ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Οι ομάδες που έχουν στόχους όμως θα πρέπει να νικούν και όταν δεν παίζουν καλά. Και αυτό κάναμε".

Αναστασιάδης: "Συνολικά ήμασταν καλύτεροι"


Ο Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε καταπληκτική την προσπάθεια των παικτών του με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως ήταν θέλημα της Παναγίας να χαθεί το ματς. Τι είπε για τα... βατραχοπέδια του Ονιέμα!
"Ηταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι χωρίς πολ


Συνολικά όμως ήμασταν καλύτεροι, ήταν καταπληκτική η προσπάθεια. Αυτά τα ματς δεν πρέπει να χάνονται, αλλά έτσι ήθελε η Παναγιά", δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών.
Το καλύτερο σχόλιο πάντως ο Άγγελος Αναστασιάδης το κρατούσε για τον Τσιντί Ονιέμα, κληθείς να μιλήσει για την απόδοση του νεοαποκτηθέντα από τον Πλατανιά ποδοσφαιριστή:
"Δεν μπορώ να κρίνω τον Τσιντί. Σήμερα ο άνθρωπος φορούσε βατραχοπέδιλα.
Τους είχα πει να φορέσουν συγκεκριμένο τύπο τάπας σήμερα, αλλά ο παίκτης δεν το κατάλαβε.Περιμένω πάντως πολλά απ” αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights