CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ SUPERLEAGUE 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ξάνθη - Κέρκυρα 0-0 (vds)

Σε ένα παιχνίδι με λίγες και καλές ευκαιρίες η Κέρκυρα έφυγε με το "χρυσό" βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ξάνθης

Το παιχνίδι ήταν δυνατό στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου με την Κέρκυρα ωστόσο να είναι εκείνη που έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Η Ξάνθη ισορρόπησε το ρυθμό, βγήκε μπροστά και μπορούσε να κάνει τη ζημιά, όμως οι επιθετικοί της σπατάλησαν τις όποιες φάσεις δημιουργήθηκαν.

Γήπεδο: Xanthi Arena

Διαιτητής: Μαντάκης Στέφανος (Ημαθίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Σίπκας Ιωάννης (Πέλλας)
Τέταρτος: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Αμυγδαλής Γεώργιος (Σερρών)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκίν, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Κομεσίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης (Ντιέ 55'), Μάνταλος (Μαρκόφσκι 84'), Μαρίν, Ονουάτσι (Ράνος 56'), Σμιθ.
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (Ηλιάδης 69'), Αγρίτης (Σίμωσης 62'), Λεόν (Γκούμας 86'), Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου, Ζουμπουλάκης.
Σκόρερ: -
Κάρτες: Λεόν (κίτρινη 12'), Κομεσίδης (κίτρινη 36'), Ζουμπουλάκης (κίτρινη 44'), Σταμόγιαννος (61' κίτρινη), Σίμωσης (κίτρινη 79')

Αν...

Η Κέρκυρα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Γκέσιος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και προς τα δεξιά, όμως αντί να σουτάρει προχώρησε και... μπλέχτηκε μόνος του. Στο 7ο λεπτό ο νεαρός επιθετικός πέρασε σε ρόλο δημιουργού και έκανε την κάθετη στον Αγρίτη, που μπήκε ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρέθηκε ο ίδιος νωρίτερα, όμως ο πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 18ο λεπτό η Ξάνθη απείλησε σοβαρά για πρώτη φορά με τον Μαρίν. Ο έμπειρος άσος βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.
Πολλά τα λάθη
Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με την Ξάνθη ωστόσο να έχει την κατοχή της μπάλας και να κάνει κάποιες μικρές φάσεις ,κυρίως, με κεφαλιές δίχως αποτέλεσμα όμως. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 40ο λεπτό οι παίκτες της Κέρκυρας έφυγαν στην αντεπίθεση με περισσότερους παίκτες και κατάφεραν σε χρόνο d.t. να βρεθούν με λιγότερους.

Και πάλι, αν...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο . Η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ με δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα, όμως η μπάλα πέρασε μία ανάσα από το αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 58ο λεπτό η Ξάνθη σπατάλησε τεράστια ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Μπαξεβανίδη ο Σμιθ μόνος πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αναστασόπουλο.
* Στο 65ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε λάθος οφσάιντ σε αντεπίθεση της Κέρκυρας που έβγαλε παίκτη φάτσα με το τέρμα
Πίεση και αστοχία
Οι Ακρίτες αύξησαν την πίεση τους όσο περνούσε ο χρόνος και στο 70' έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία με κοντινή προβολή του Μάνταλου από το ύψος της μικρής περιοχής. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντιέ να πιάσει ένα γυριστό σουτ, μετά από πάσα του Κομεσίδη, με τον Αναστασόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

 MVP του αγώνα
Εξαιρετικό ματς από Ζουμπουλάκη, Λεόν και Μπουκουβάλα που αν ήταν πιο γρήγοροι στην τελική τους προσπάθεια η Κέρκυρα θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά.

Αδύναμος κρίκος

Γενικά η επιθετική γραμμή της Ξάνθης ήταν φλύαρη, χωρίς καμία έμπνευση και κουραστική.

Ουζουνίδης: "Αγχωνόμαστε εντός"


Ο Μαρίνος Ουζουνιδης στάθηκε στο άγχος των ποδοσφαιριστών του και τις χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.
Ουζουνίδης"Μπήκαμε νευρικά στο παιχνίδι γιατί θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ γρήγορα και να ανοίξουμε την ομάδα της Κέρκυρας. Αυτό όμως μας έκανε κακό στο ξεκίνημα του αγώνα.
Στην συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Παρά τις ευκαιρίες η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Παίξαμε σωστά όμως και είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης και συνέχισε:
"Κοιτάζουμε την συνέχεια παρότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε βαθμούς και από τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Όταν δεν κερδίζεις εκτός έδρας, οι εντός έδρας αναμετρήσεις γίνονται πιο αγχωτικές και γι’ αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε βαθμούς και στις άλλες έδρες".

Μάντζιος: "Εμείς έπρεπε να πάρουμε τη νίκη"


Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην καλή παρουσία των παικτών του και τόνισε πως η Κέρκυρα έπρεπε να κερδίσει
"Εγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που πάλεψαν για τη νίκη και βάσει εικόνας κι ευκαιριών πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας και συνέχισε:
"Στο τελευταίο 15λεπτο, όταν και δεχθήκαμε πίεση, φάνηκε η κούραση των παιδιών γιατί είχαμε ένα σερί αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα.
Το 0-0 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα όμως ο δρόμος μας είναι δύσκολος. Κάνουμε προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία με νέους παίκτες".

Πανόπουλος: "Φέτος θα πέσουν 3 ομάδες"


Ο Χρήστος Πανόπουλος αποκάλυψε πως απ' όσο γνωρίζει φέτος θα υποβιβαστούν στην Football League τρεις και όχι δύο ομάδες!
Πανόπουλος
Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έκανε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Ξάνθης με αντίπαλο την Κέρκυρα.
Ο μεγαλομέτοχος της Ακριτικής ομάδας, αποκάλυψε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει,  θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες φέτος.
"Φέτος θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες και όχι δύο. Αυτή την ενημέρωση έχω. Σας υπενθυμίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση, ενώ υπάρχουν γενικότερα πολλές εκκρεμότητες στην Super League", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights