CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 16/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 
132.        ΑΑΛΕΝ – ΧΕΡΤΑ
Τα 19 παιχνίδια αήττητη έφτασε η Χέρτα (7-3-1 εκτός), αλλά το ποδόσφαιρο που αποδίδει φέτος είναι μέτριο, αφού βασίζεται αποκλειστικά στις εκλάμψεις των μεσοεπιθετικών της για να σκοράρει. Από ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Μπραουνσβάιγκ προέρχεται η Άαλεν (3-3-4 εντός), μπορεί πάρει ένα πόντο κόντρα στην ομάδα του Λουχουκάι.
133.        ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Χτυπάει και επίσημα πλέον την πόρτα των πλέι-οφ της ανόδου η Ουνιόν Βερολίνου που στα τελευταία δέκα έχασε μόνο στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ (5-4-1), στην έδρα της είναι παραδοσιακά δυνατή (6-2-3 φέτος) αλλά η Ίνγκολσταντ εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα (4-4-2) και το Χ2 (2,20+) πραγματικά προκαλεί, ακόμα και αν οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντικές απουσίες.
134.        ΛΟΥΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Τέσσερις σερί ήττες στην Τσάμπιονσιπ συμπλήρωσε η Μίλγουολ, που έχει αρχίσει εμφανώς να ξεφουσκώνει. Η Λούτον στην Κόνφερενς κάνει μέτρια χρονιά για τα δεδομένα της (πολεμάει για τα πλέι-οφ) αλλά στο κύπελλο απέκλεισε Γουλβς και Νόριτς. Προς αποφυγή το διπλό, δεν υπάρχουν ενστάσεις για το 1Χ.
135.        ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
12-1-1 μετράει εντός η πρωτοπόρος Κάρντιφ, 3-2-10 το εκτός έδρας ρεκόρ της προτελευταίας Μπρίστολ Σίτι, αλλά στα τελευταία οι Ουαλοί κερδίζουν οριακά ενώ με τον Ο’Ντρίσκολ στον πάγκο η Σίτι μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία. Προς αποφυγή ο άσος, πρόκειται και για τοπικό ντέρμπι.  
136.        ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΑΝΤ
Τέλος έλαβε το αήττητο 14 αγωνιστικών της Γκινγκάμπ (6-5-1 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, η Ναντ είναι σκληρό καρύδι και παρότι η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 4-2-0 θα πάμε με το Χ.
137.        ΑΣΚΟΛΙ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Σχετικά άνετη βαθμολογικά η Άσκολι (6-3-3 εντός), εδώ και καιρό παίζει ελεύθερα και πριν το πατατράκ της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Σπέτσια (κέρδιζε 0-3, έχασε 4-3) μετρούσε αήττητο έξι αγωνιστικών (4-2-0). 0-2-10 το εκτός έδρας ρεκόρ της Προ Βέρτσελι, η φόρμα στηρίζει τον άσο. 
138.        ΒΑΡΕΖΕ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Δεδομένη η φόρμα της Βαρέζε (4-1-1 στα έξι τελευταία) που στην έδρα της μετράει 7-4-2 και εκεί βασίζει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Ζημιάρα η Γιούβε Στάμπια (4-3-5 εκτός) αλλά αν σκοράρει δύο φορές η γηπεδούχος δύσκολα θα χάσει τη νίκη. Άσος.
139.        ΓΚΡΟΣΕΤΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
10 πόντους κάτω από τα μπαράζ παραμονής η Γκροσέτο (4-6-2 εντός), δεδομένο το φορμάρισμα της Βίρτους Λαντσιάνο που μετράει 4-1-0 στα πιο πρόσφατα. Χ2 με αρκετό GG μέσα, 9/12 μετράει εντός η γηπεδούχος .
140.        ΜΠΑΡΙ - ΚΡΟΤΟΝΕ
Δεν μας λέει κάτι ο άσος, η Κροτόνε μπορεί να μετράει μόλις 1-4-8 εκτός έδρας αλλά η Μπάρι (6-2-5 εντός) στα εννέα τελευταία κέρδισε μόνο την ουραγό Γκροσέτο (1-4-4), ενώ έχει να βρει δίχτυα τρία παιχνίδια. 
141.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Από τρία σερί 0-0 προέρχεται η Μπρέσια (6-6-0 εντός), από τυχερό διπλό στο ντέρμπι με τη Βερόνα η Βιτσέντζα, αποτέλεσμα που την ανεβάζει την ψυχολογία. Ο άσος πιθανότατα θα μας απασχολήσει στοlive, ειδικά αν η Βιτσέντζα  παίξει πάλι μαζική άμυνα για να πάρει το 0-0 όπως αναμένεται.
142.        ΡΕΤΖΙΝΑ – ΠΑΝΤΟΒΑ
Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχονται οι δύο ομάδες, καμία δεν αντέχει να χάσει, καμία δεν θα χαλαστεί ιδιαίτερα με το βαθμό. Χ.
143.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ
Επιστροφή Μπόακι (πρώτος σκόρερ) για τη Σασσουόλο, που επέστρεψε και στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική αλλά χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή. Τρομερή ανατροπή (από 0-3, 4-3) πέτυχε επί της Άσκολι η Σπέτσια την περασμένη εβδομάδα, δεν πιάνεται από κάπου στοιχηματικά.
144.        ΤΕΡΝΑΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Σε καλή κατάσταση η Έμπολι, αλλά η Τερνάνα είναι ζημιάρα ομάδα. Πάμε παρακάτω.
145.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τσιταντέλα, από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Τσεζένα. Πιθανό τοGG, σημείο που αγαπάει η γηπεδούχος.
146.        ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Η Εσκισεχίρ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της παραδοσιακά αλλά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια δυσκολεύεται να κερδίσει μετρώντας 4/5 ισοπαλίες. Η Καϊσέρισπορ παίζει καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα και είναι αήττητη εδώ και 3 παιχνίδια. Η ισοπαλία που πληρώνει 3,55 στον Stoiximan φαντάζει πολύ πιθανή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Παρά τις απουσίες του στην άμυνα το Αμβούργο βάσει φόρμας, ποιότητας και ψυχολογίας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στη Γκλάντμπαχ, που λογικά θα κουβαλάει έξτρα κούραση από το παιχνίδι με τη Λάτσιο. Ο άσος έχει πάρει την κατιούσα αλλά στο 2,00 του Stoiximan ακόμα παίζεται, ενώ έχει λογική και ο συνδυασμός του με το over αφού το Αμβούργο το 2013 δεν κρατάει το μηδέν πίσω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
 Με ψυχολογία η Βέρντερ μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της και κυρίως το 1-4 στη Στουτγάρδη, φιλοδοξεί να τις κάνει τρεις, όμως η εξαιρετική φέτος και πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας Φράιμπουργκ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Δύσκολο το ματς σε επιλογή σημείου, αφού η Φράιμπουργκ έχει χάσει μόνο τα 3/10 εκτός έδρας ματς (3-4-3), βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων το goal-goal στο 1,57 της Bet365 έχει πολλές τύχες και αναμένεται να πάρει και μεγαλύτερες τιμές στο live, εφόσον δεν έχουμε γρήγορο γκολ στο ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Για πρώτη φορά με τον Χίπια στον πάγκο η Λεβερκούζεν δεν κερδίζει για τρία σερί ματς πρωταθλήματος, ενώ έχασε και το μεγάλο της εντός έδρας αήττητο με τον νέο της τεχνικό γνωρίζοντας ήττες από Ντόρτμουντ και Μπενφίκα. Μεγάλο πρόβλημα για τις «ασπιρίνες» και η κούραση, αφού θα αναγκαστούν να αγωνιστούν για δεύτερη φορά μετά από μόλις 44 ώρες! Η Άουγκσμπουργκ παλεύει όλα τα παιχνίδια της μετά τη διακοπή, παραμένοντας αήττητη για τέσσερα ματς (1-3-0). Δεν είναι για 1,50 ο άσος, ματς που αναμένεται να μας απασχολήσει μόνο στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΜΑΪΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ
Εξαιρετική στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια η Μάιντζ με την έδρα της να είναι και το όπλο της φέτος, μετρώντας 6-1-3 μπροστά στο κοινό της. Απέναντί της η παραπαίουσα Σάλκε, που συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα απουσιών και να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι ούτε μετά την αλλαγή τεχνικού. 2,30 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan, με τους «βασιλικούς μπλε» να μετράνε 0-1-4 στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.- ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Η Φορτούνα απέχει 8 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και στόχος της είναι να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τη σωτηρία της. Κόντρα στην ουραγό Γκρόιτερ δίνει το ευκολότερο (θεωρητικά) ματς μέχρι το τέλος της σεζόν και η γκέλα θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα. Εντός έδρας είναι πολύ βελτιωμένη (4-0-1 στα πέντε τελευταία, σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω), όμως η Γκρόιτερ είναι καλύτερη εκτός έδρας παρά εντός και γι’ αυτό θα προτιμήσουμε τον -0,25 ασιατικό άσο που πληρώνει 2,025 στην Bet365, από τον απλό άσο που τον βρίσκουμε μέχρι και στο 2,35 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Τα τελευταία χρόνια η Άρσεναλ κυνηγάει τα κύπελλα ψάχνοντας με μανία μια κούπα, η Μπλάκμπερν δεν είναι σε θέση να φέρει αντίσταση στους “κανονιέρηδες” αν αυτοί είναι αρκούντος σοβαροί. 
153.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Η δύναμη των λεφτών της ΜΚ Ντονς τη φέρνει στα μάτια των μπουκ φαβορί απέναντι σε μια ομάδα μια κατηγορία πάνω  που μετράει 6-1-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, την ώρα που η ίδια δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-1-3) και όλα δείχνουν ότι χάνει ακόμα και τα πλέι-οφ της ανόδου. Χ2.
154.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Καμία από τις δύο δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας τη φετινή σεζόν, δεν θα πάρουμε το μέρος κάποιας αλλά θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο αφού αμφότερες μετράνε 10/15 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
155.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Δύο νίκες στα έντεκα τελευταία έχει η Κρίσταλ Πάλας (2-6-3) και παρά το 9-5-1 εντός έδρας θα αποφεύγαμε τον άσο του 2,00+. Από την άλλη η Μίντλεσμπρο μπορεί μεσοβδόμαδα να κέρδισε –με αίμα- τη Λιντς με 1-0 αλλά πριν μετρούσε πέντε σερί ήττες.
156.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Ροντέο τα παιχνίδια της Γουότφορντ, ειδικά εκτός έδρας (12/15 over 2,5 και GG, 3,73 γκολ κατά μ.ο.), από 9/10 GG προέρχεται η Μπέρμιγχαμ (10/15 over 2,5 εντός), περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Over2,5 και GG.
157.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Πρώτη του Ντέιβις στον πάγκο της Νότιγχαμ (7-4-4 εντός), η Μπόλτον εκτός μετράει 2-5-8 αλλά σκοράρει με συνέπεια (12/15 GG)και δεν θα την κοντράραμε. 
158.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΓΟΥΛΒΣ
Από 5/6 GG προέρχονται αμφότερες, 12/15 και 8/15 αμφίσκορα μετράνε εντός και εκτός έδρας αμφότερες, θα πάμε με το  GG.
159.        ΧΑΛ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
9-2-4 με τέρματα 23-15 ο εντός έδρας απολογισμός της 2ης στη βαθμολογία Χαλ, η Τσάρλτον πάντως είναι ζημιάρα εκτός (6-4-5). Μόνο για live.  
160.        ΓΕΟΒΙΛ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
7 σερί νίκες συμπλήρωσε η Γέοβιλ που έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους, χτυπώντας και επίσημα την πόρτα της ανόδου, και η Σκάνθορπ πάντως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το  2013 (4-3-1) ενώ προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Η αγορά κοντράρει τον άσο που πλέον αποδίδει κοντά στο 2,15,  τιμή που μας βάζει σε πειρασμό. Ίσως το αμφίσκορο να αποτελεί την καλύτερη λύση.
161.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ- ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Ανεπιστρεπτί έχει περάσει το εκτός έδρας αήττητο της Νοτς Κάουντι (6-7-3 εκτός), η Γουόλσολ των οκτώ νικών στα δέκα τελευταία (8-0-2) έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Άσος, οι πιο συντηρητικοί μπορούν να πάνε με το -0,25 ασιατικό .
162.        ΜΠΕΡΙ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Αποχώρησε ο Ρόμπινς από τον πάγκο της Κόβεντρι (8-3-5 εκτός) για να κάνει το άλμα στην Τσάμπιονσιπ, ή του ύψους ή του βάθους η Μπέρι που παλεύει για τη σωτηρία της. Δεν πιάνεται από κάπου.
163.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Νο  Βet.
167.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Επιτέλους τέλος για τον Γουέστλι στον πάγκο της Πρέστον, που έφτασε μια ομάδα με ποιότητα να παλεύει για την παραμονή της έχοντας κερδίσει στα 14 τελευταία μόνο την ουραγό και ουσιαστικά  υποβιβασμένη Χάρτλπουλ (1-6-7). Με υπερεσιακό θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ (7-4-5 εκτός) που προέρχεται από πέντε σερί νίκες  και στα 21 τελευταία -από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Χάουι- μετράει 15-5-1. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα περιμένουμε το Live για να δούμε την αντίδραση της Πρέστον στην απόλυση Γουέστλι.
168.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Δύο σερί νίκες συμπλήρωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αμφότερες εκτός έδρας που τα πηγαίνει καλύτερα (8-6-2) από ότι στο σπίτι της (6-6-3). Η Κόλτσεστερ προέρχεται από  3-0-1 στα τέσσερα τελευταία βγάζοντας τσαγανό, ούτως ή άλλως ποτέ δεν μας άρεσαν οι κουτσουρεμένοι λόγω ονόματος άσοι στις μικρές Αγγλίες.
169.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός για την ουραγό Χάρτλπουλ, η Λέιτον Όριεντ έβγαλε επιτυχημένα (3-2-0) πολύ δύσκολο πρόγραμμα (έπαιξε με Σουίντον, Μπρέντφορντ, Τρανμίρ, Νοτς Κάουντι) και θέλει το τρίποντο στη μάχη που δίνει για την εξάδα και τα πλέι-οφ της ανόδου. Διπλό, αξία υπάρχει στη νίκη των φιλοξενούμενων στο γκολ.
170.        ΓΙΟΡΚ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Έξι ματς χωρίς νίκη η Γιόρκ (0-4-2), 4-2-3 στα εννέα τελευταία η ανεβασμένη Μπαρνέτ του Ντάβιντς. Κανένας άσος, δυνατό σημείο το Χ2 του 1,85, με έμφαση στο Χ αφού η Γιορκ έχει τα περισσότερα στην Λιγκ 2 (14).
171.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ- ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 μετά από έξι παιχνίδια (0-2-4) την προηγούμενη αγωνιστική η Μπράντφορντ, αλλά το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της εδώ και καιρό είναι εμφανώς στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σουόνσι που ακολουθεί. Θα στηρίξουμε τη μαχόμενη για την παραμονή της Γουίμπλεντον στο +0,25 ασιατικό του 1,90+.
172.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ –ΓΟΥΙΚΟΜ
Πέντε σερί νίκες (οι τέσσερις εκτός) για τη Μπρίστολ Ρόβερς, πισωγύρισμα για τη Γουίκομ το 0-3 κόντρα στη Μπράντφορντ που έδωσε τέλος στο αήττητο σερί της (4-1-0). Κλίνουμε ελαφρά προς τα αριστερά.
173.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΟΞΦΟΡΝΤ
Συνεχίζει αήττητη με τον Σέρινταν (2-2-0) η Πλίμουθ, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Όλντερσοτ. Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4) η Όξφορντ, θα πάμε με τον άσο στο draw no bet.  
174.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ- ΜΟΡΚΑΜ
8-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της πρωτοπόρου της Λιγκ 2 Πορτ Βέιλ (36-15 τέρματα), ζημιάρα ομάδα πάντως η Μόρκαμ για να την κοντράρουμε σε τόσο χαμηλή απόδοση, όταν μάλιστα μόλις πέρυσι επικράτησε στην ίδια έδρα με 0-4. Αναμονή για το live.     
175.        ΡΟΔΕΡΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, ή του ύψους ή του βάθους τελευταία η Ρόδεραμ, το αφήνουμε στην ησυχία του.
176.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΟΡΚΙ
Πιο μαζεμένη τελευταία η Ρότσντεϊλ, 11/15 under 2,5 μετράει εκτός έδρας η Τορκί. Η απουσία λόγω ασθένειας του τεχνικού των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τους τέσσερις σερί άσους που δείχνει η πρόσφατη προϊστορία οδηγούν την αγορά προς τον άσο.
177.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Συνεχίζουν οι πολλές απουσίες για τη Σάουθεντ (6-4-5 εντός),που μεσοβδόμαδα έχει και σημαντικό παιχνίδι για το Λιγκ Τρόφι. 3-4-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Νορθάμπτον, έχει ευκαιρία πάντως με νίκη να μπει στην εξάδα. +0,25 ασιατικό διπλό.
178.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Μόνο εκτός έδρας ασχολούμαστε με την 2η της βαθμολογίας Τζίλιγχαμ (7-4-5εντός, 10-4-1 εκτός). 4-4-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ντάγκεναμ, πάσο ή Χ2.
179.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Νο Βet.
180.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Ομάδα έδρας η Μπέρτον (11-3-2 εντός, 3-5-8εκτός),η Φλίτγουντ είναι σταθερότερη, καλύτερη, προέρχεται από 3-1-0 και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.
181.        ΡΙΝΤ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Ντεμπούτο στον πάγκο της Ριντ (6-2-2 εντός) για τον Άγκερσμιντ, η ουραγός Βάκερ Ίνσμπουργκ μετράει 2-0-7 εκτός. Άσος.
182.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Νο Βet.
183.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ
Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η δυνατή στην έδρα της Γουόκινγκ (9-1-4),αλλά η Νιούπορτ είναι δύσκολος αντίπαλος. Άσος με κάλυψη στο Χ.
184.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Νο Bet.
185.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤΚΕΜΠΡΙΤΖ
13/15 GG και 10/15 over 2,5 μετράει εκτός η Κέμπριτζ, η Μάνσφιλντ πριν την ήττα με 2-0από τη Νιούπορτ την περασμένη αγωνιστική μετρούσε τέσσερις σερί νίκες με 18 γκολ ενεργητικό. Over 3,5.  
186.        ΜΠΑΡΟΟΥ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
No Bet.
187.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Ματς που αναμένεται να έχει πολλά τέρματα , 12/16 over 2,5 και GG μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, καθώς και 10/16 over 3,5. Θα πάμε με τα γκολ. 
188.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Ανεβασμένη επί Μπέλφορντ (1-2-0) η Τάμγουορθ (5-3-6 εκτός), η Τέλφορντ προέρχεται από 19 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Κόνφερενς (0-8-11). Διπλό draw no bet.
189.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Λογικός πλην μικρός άσος.
190.        ΧΑΪΝΤ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Νο Bet.
191.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ
No Bet.
192.        ΧΕΤΑΦΕ – ΘΕΛΤΑ
Μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη έχει σίγουρα η Θέλτα που εξαιτίας των τραγικών επιδόσεων της μακριά από το Βίγκο (1-1-10) βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Ικανή να σκοράρει στην ασταθή άμυνα της Χετάφε η οποία και φέρνει 8/9 GG στα τελευταία της ματς. Στο 1,83 παίζεται το αμφίσκορο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
193.        ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Ακλόνητη η Ινβερνές στην δεύτερη θέση όμως είναι εμφανές ότι η απόδοσή της δεν είναι η ίδια με την αντίστοιχη προ διμήνου ειδικά εκτός έδρας. Η Μάδεργουελ είναι ανεβασμένη τελευταία και έχει ήδη πάρει τον αέρα της αντιπάλου τους φέτος με δύο πειστικές νίκες. Θα πάμε με το -0,25 στην Bet365 που πληρώνει 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
194.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Σε καλή κατάσταση αμφότερες, 4-2-0 μετράει στα έξι πιο πρόσφατα η Ρος Κάουντι (3-6-2 εντός με 7/11GG), 3-2-1 η Σεντ Τζόνστον (4-5-4 εκτός με 9/12 GG). Εξαιρετικά αμφίρροπο, με το GGνα έχει καλές πιθανότητες.
195.        ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Η Σέλτικ θα είναι σίγουρα αποπροσανατολισμένη από την πρόσφατη περιπέτειά της στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι παρόμοιο συνέβαινε και στην φάση των ομίλων όταν και σκορπούσε βαθμούς δεξιά και αριστερά. Η Νταντί Γ. είναι αναγεννημένη με τον ΜακΝάμαρα τον πρώην αρχηγό της Σέλτικ και είναι ικανή τουλάχιστον να σκοράρει στο ματς. Θα πάμε με το GG που πληρώνει 1,80 στον Stoiximan, αφήνοντας έξω το ρισκαδόρικο αλλά καλοπληρωμένο +1,5 στο 1,85. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
196.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Κάπου έχει αρχίσει να χάνει λάδια η Χιμπέρνιαν, που συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) βγάζοντας πρόβλημα στο σκοράρισμα, 3-3-1 μετράει στα επτά τελευταία  η Σεντ Μίρεν, θα πάρουμε τον άσο της με κάλυψη στην ισοπαλία.
197.        ΧΑΡΤΣ- ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
Νο Bet.
213.        ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ακόμα έναν τελικό δίνει η Κέρκυρα που αν θέλει να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της στην κατηγορία σίγουρα θα πρέπει να κάνει πιο δημιουργικό παιχνίδι και να βρει λύσεις στο σκοράρισμα. Χωρίς επίθεση έχει μείνει ο Πανιώνιος το τελευταίο διάστημα με τον Ελευθερόπουλο να ρίχνει το βάρος στην άμυνα ώστε να μην χάνει εύκολα βαθμούς. Δυνατό φαίνεται το NG στο 1,73 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
214.        ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Αξιοζήλευτη η πορεία του ΠΑΣ που ενώ είχε αρχικό στόχο την παραμονή τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις του μέχρι τώρα επιτρέπουν και μεγαλύτερες βλέψεις. Ο Πανθρακικός δεν επαναπαύεται και σίγουρα θα χρειαστεί βαθμούς παρά την τραγική του παράδοση στα Γιάννενα (0-1-8). Με ρίσκο το Χ σε συνδυασμό με το under στο 3,40 του Stoiximan με τα σκορ των ισοπαλιών των δύο ομάδων να είναι όλα 0-0 ή 1-1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
215.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Επί 11 σερί εκτός έδρας και στα 18/19 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας η Βαλενσιέν δέχεται γκολ, δείγμα του πως αντιμετωπίζει τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παρά τις απουσίες της η Μαρσέιγ διαθέτει την ποιότητα να σκοράρει εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων. Στο 2,00 παίζεται το over στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
216.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Με τίποτα δεν στρίβει η ουραγός Σερκλ Μπριζ (3-3-6 εντός), συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5) και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γλιτώσει τα μπαράζ. Από την άλλη το διπλό της Σταντάρ μετά την τραγική της εμφάνιση και ήττα από τη Μονς με 0-1το θέλουμε πάνω από 2,20.      
217.        ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Σκοράρουν και δέχονται εύκολα και οι δύο στα τελευταία ματς, με την Μπιλμπάο να είναι βαρόμετρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σωστά το over υποχώρησε από το αρχικό 1,90, fair θεωρείται το 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
218.        ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Και οι δύο προέρχονται από νίκες, και οι δύο θέλουν τους βαθμούς, η Γουαδαλαχάρα (μια ήττα στα 11 τελευταία με 5-5-1) για να σωθεί και η Αλμερία για να διατηρηθεί στις θέσεις της απευθείας ανόδου. Τριπλή είναι, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ των αποδόσεων. 
219.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
7-2-4 μετράει στην έδρα της η Πονφεραδίνα, δύσκολα πάντως θα κρατήσει στο μηδέν τη Μπαρτσελόνα Β’. Με τα γκολ θα πάμε.
220.        ΚΙΕΒΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Η Κιέβο βρίσκεται σε σχετικά καλή βαθμολογική θέση και δεν αναμένεται να πάρει ρίσκα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Παλέρμο. Οι Σικελοί είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την νίκη αλλά δεν πρόκειται να ανοιχθούν αφού ξέρουν ότι μία ήττα ίσως αποδεχτεί καταστροφική. Σε απόδοση 1,65 βρίσκουμε στον Stoiximan το πολύ πιθανό under που ευνοείται και από την παράδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
221.        ΛΙΒΟΡΝΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Πρώτη ήττα ύστερα από 14 αγωνιστικές για τη Λιβόρνο το 2-1 κόντρα στην Έμπολι, στην έδρα της είναι δυνατή (9-2-2, 9/13 over 2,5) αλλά θα προτιμήσουμε να πάμε με τα γκολ αφού και η Μόντενα εκτός έδρας φέρνει μεγάλα σκορ (7/12 over 2,5 και GG) ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο έφυγε αλώβητη.
222.        ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Οι δύο ομάδες συνηθίζουν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο την φετινή χρονιά όπως δείχνουν και τα στατιστικά με την Αντάλια να έχει 8/10 over εντός και την Καραμπούκ 10/11 εκτός. Προφανής επιλογή το οver σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
223.        ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Η Μπεσίκτας δυσκολεύεται να πάρει την νίκη εντός έδρας κόντρα σε όλους τους αντιπάλους και σπάνια καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Γκαζιαντέπ θα προσπαθήσει για τον βαθμό αλλά παρά την θετική αύρα από την πρόσληψη του νέου προπονητή δύσκολα θα καταφέρει να γλυτώσει την ήττα. Πάντως από τον απλό 1 καλύτερο δείχνει το ρίσκο στο 1&over 2,20 στην Bet365 για μία Μπεσίκτας που μετράει 9/11 over φέτος εντός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
224.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Αν οι καιρικές συνθήκες ευνοήσουν μπορούμε να δούμε ματς με πολλά τέρματα. Η γηπεδούχος ΒΑΚ Πέλετς συνήθως βρίσκει δίχτυα.
225.        ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Νο Βet.
226.        ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ –ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Λογικό φαβορί η Αντμίρα, που ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι.
227.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Κάπως αποπροσανατολισμένη λόγω Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει η Ντόρτμουντ, που στο πρωτάθλημα ουσιαστικά δεν κυνηγάει τίποτα (το CL δεν το χάνει ποτέ) ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Λεβαντόφσκι. Η αγορά στηρίζει την κόντρα, αλλά εμείς θα προτιμήσουμε το GG(1,61 Bet365) σεβόμενοι τους πρωταθλητές που στη μέρα τους μπορούν να διασύρουν τον καθένα. Η Άιντραχτ σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια και με τον Λάκιτς στην εντεκάδα κόντρα σε μια ομάδα που θα της δώσει χώρους περιμένουμε να το κάνει ξανά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
228.        ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Με μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον της στην κατηγορία η ΑΕΚ που έρχεται από θετικότατο σερί για τα φετινά δεδομένα της (4-1-0). Δυσκολίες αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας ενώ εκτός των άλλων θα έχει και σημαντικές απουσίες με αυτή του Αθανασιάδη να ξεχωρίζει. Στο 64% των εντός έδρας αγώνων της (7/11) και σε παραπάνω από τα μισά συνολικά της παιχνίδια (12/21) η ΑΕΚ φέρνει Χ στο ημίχρονο, δεν αποκλείεται άλλο ένα που πληρώνει 1,95 στην Bet365.   Διαβάστε περισσότεραεδώ.
229.        ΤΒΕΝΤΕ – ΒΙΛΕΜ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Τβέντε, δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη αν ο ΜακΛάρεν καταφέρει να μην κερδίσει και την ουραγό Βίλεμ.
230.        ΟΛΝΤΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Απέκλεισε τη Λίβερπουλ στον προηγούμενο γύρο η Όλνταμ, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και κόντρα στην άλλη ομάδα της πόλης αλλά η Έβερτον πηγαίνει υποψιασμένη πλέον και τα κυνηγάει πάντα τα κύπελλα. Πάσο.
231.        ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Έχει απουσίες η Γκρασχόπερς, η Γιούνγκ Μπόις μπορεί να ξεκίνησε με ηρωική νίκη το 2013 και η αγορά να πηγαίνει με το Χ2 αλλά εμείς δεν θα κοντράραμε την πρωτοπόρο που ξέρει να  κερδίζει με μισό-μηδέν και μετράει 6-2-1 στην έδρα της, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα του 1-3-5 εκτός. Άσος draw nobet.
232.        ΣΙΟΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες στη Σιόν (4-4-1 εντός), που στοχεύει ψηλά και θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν Σεν Γκάλεν (4-3-2 εκτός). Στο 2,00 κοντά μας κάνει ο άσος.
233.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Σε καλό φεγγάρι η Μπρέντα τελευταία (3 νίκες πριν το 2-1 στη Χάγη),αξιόμαχη και πάντα εύκολη στο γκολ η Χέρακλες, δεν βγαίνει άκρη.
234.        ΡΟΝΤΑ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Δεδομένη η καλή κατάσταση της Ρόντα (2-5-0 στα επτά τελευταία) αλλά και η Άλκμααρ πατάει καλύτερα μέσα στο νέο έτος. Το διπλό πάντως κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλό, ίσως αξίζει στο live ένα ποντάρισμα στα γκολ.
235.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
9-5-0 το αήττητο της 2ης στη βαθμολογία του Βελγίου  Ζούλτε Βάρεγκεμ, 7-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της ,3-3-7 το εκτός της Μπέβερεν, λογικά ο άσος θα κάνει στο τέλος την εμφάνιση του.
236.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Ταμπούρι για το 0-0 θα παίξει η Γκερμινάλ, αλλά αμφιβάλλουμε αν θα τα καταφέρει. Αντιστοιχηματικό.
237.        ΛΙΡΣ – ΜΑΛΙΝ
Σε ελεύθερη πτώση η Λιρς (0-4-6 στα δέκα τελευταία), η Μαλίν έστω και οριακά κερδίζει (5-0-1 στα έξι πιο πρόσφατα) εποφθαλμιώντας την εξάδα. Διπλό draw no bet.   
238.        ΜΟΝΣ – ΓΑΝΔΗ
2/2 νίκες από τη φυγή του πρώτου σκόρερ της Περμπέ μετράει η Μονς, ,που μπορεί να έχει μια από τις χειρότερες άμυνες στο Βέλγιο αλλά στα τρία τελευταία κράτησε το μηδέν πίσω. Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τον άσο στο draw no bet, αφού η Γάνδη εκτός έδρας δεν δείχνει να μπορεί να βγάλει φάσεις.
239.        ΛΟΡΙΑΝ – ΕΒΙΑΝ
Η Λοριάν δεν είναι σε καλή κατάσταση (1-3-2 στα έξι τελευταία χωρίς να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα) και την Εβιάν δεν την έχει κερδίσει ακόμα στη Λιγκ 1 (0-2-1). Με τις ισοπαλίες πορεύονται οι φιλοξενούμενοι έχοντας τέσσερις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, παραμένουν όμως πάντα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Καλύτερη ομάδα η Λοριάν, αλλά οι αποδόσεις του άσου είναι χαμηλές, αντίθετα ιδιαίτερα υψηλό κρίνεται για γαλλικό ματς το 3,55 που βρίσκουμε για το Χ στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
240.        ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΝΑΝΣΙ
Δικό της ματς έχασε η Νανσί την προηγούμενη αγωνιστική από τη Ρεμς με την κατάσταση όλο και να δυσκολεύει. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία ενώ σε όλες τις ήττες της εκτός έδρας (6/6) δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ. Αντίθετα η Μονπελιέ έχει απολογισμό 7-1-0 στην έδρα της στα τελευταία ματς σκοράροντας στα 6/8 δύο γκολ και άνω. Ενδιαφέρον επιλογή το να φτάσουν οι γηπεδούχοι πρώτοι στα 2 γκολ στο 1,73 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
241.        ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΙΣ
Ντέρμπι μίσους στην Κορσική με την Μπαστιά να επιστρέφει στη φυσική της έδρα μετά από τρία ματς «εξορίας» και να έχει μεγάλη βαθμολογική ανάγκη αφού έχει πλησιάσει τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ καλή παράδοση για τους Κορσικανούς στο συγκεκριμένο ντέρμπι (13-5-2 στα 20 τελευταία εντός), δύσκολα όμως η άμυνά τους (η χειρότερη στην κατηγορία) θα κρατήσει το μηδέν κόντρα στη Νις, η οποία αν και θα αγωνιστεί χωρίς τον Τσβίτανιτς έχει σκοράρει στα 25/27 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (19/27 goal-goal). Επιλογή με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης ο 1 & over στο 5,00 του Stoiximan, αφού το ματς δείχνει να ξεκινάει από το 1-1 και να γέρνει προς την ανάγκη βαθμών των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
242.        ΜΠΡΕΣΤ – ΑΖΑΞΙΟ
Η Αζαξιό έρχεται από σπουδαίες νίκες κόντρα σε Λυών και Μπορντό και ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι αήττητη μετά την αλλαγή προπονητή (2-4-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και αήττητη στα 11 τελευταία επίσημα ματς κόντρα στην Μπρεστ (6-5-0). Σε συνεχή καθοδική πορεία οι γηπεδούχοι, που μετράνε πέντε σερί εντός έδρας ήττες, 2,075 πληρώνει το ασιατικό level ball των Κορσικανών στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
243.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΤΡΟΥΑ
Κλασική… «ανάλατη» ομάδα η Τουλούζ, με τις δύο σερί ήττες της και μάλιστα χωρίς να σκοράρει έμεινε ουσιαστικά χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα. Η Τρουά είναι μόνιμα κακή μακριά από την έδρα της, αλλά παίζει σε κάθε παιχνίδι την ύπαρξή της και δεν χάνει στα τρία τελευταία στο πρωτάθλημα (1-2-0). 1,925 αποδίδει το +0,75 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Φυσικά φαβορί η Μπαρτσελόνα, όμως ο Αλκαράθ έχει μεταμορφώσει τη Γρανάδα και το σίγουρο είναι πως οι γηπεδούχοι δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Ευχαριστημένη θα είναι η Μπάρτσα με νίκη σκοράροντας ένα ή δύο γκολ, στο 1,85 το under 2,5 της στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
245.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Στην έδρα της στηρίζεται αποκλειστικά τελευταία (7-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της ) η Σαμπαντέλ για να μαζέψει βαθμούς, η Ρεάλ Β΄ έκανε δύο σερί νίκες αλλά παραμένει η πλέον ασταθής αμυντικά ομάδα της κατηγορίας (44-42 τα γκολ της, έχει την χειρότερη αμυντική επίδοση στη Σεκούντα), 7/13 και 7/12 αντίστοιχα των over εντός και εκτός έδρας για τις δύο ομάδες, θα πάμε με τα γκολ, ενώ καλό μοιάζει και το 1 & over 2,5.
246.        ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η Ρόμα μετά την απομάκρυνση Ζέμαν δείχνει να ψάχνεται και βρίσκεται σε μεταβατικό επίπεδο. Η Γιουβέντους πιάνει την κατάλληλη στιγμή και πάλι υψηλή αγωνιστική απόδοση και έχει προβάδισμα νίκης με τον Stoiximan να προσφέρει το 2 σε απόδοση 2,10 και να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
247.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Ουκ ολίγες κηδείες έχει κάνει φέτος η Ουτρέχτη (6-3-2 εκτός), οι μεγάλοι της Ολλανδίας φέτος έχουμε γράψει πολλάκις πως είναι ασόβαροι και δεν αξίζουν στήριξης. Διπλό για τολμηρούς και γενναίους.
248.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Με ισοπαλίες 1-1 ξεκίνησαν αμφότερες το Τορνέο Φινάλ, η Γοδόι είναι ποιοτικότερη ομάδα αλλά η Ουνιόν είναι εκείνη που καίγεται  για βαθμούς, αφού παλεύει για την παραμονή. Προς τον άσο κλίνουμε.
249.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η Μπελγράνο όπως μας απέδειξε μέσα στο 2012, η Σαν Λορέντσο όμως δεν είναι ομάδα που κοντράρεται εύκολα. Πάσο. 
250.        ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Σκοπό να πέσει έχει βάλει φέτος η Σπόρτινγκ, που μετά τις δύο νίκες στα πρώτα ματς του Φερέιρα μετράει τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ενώ πλέον έχε και τον τίτλο της χειρότερης επίθεσης στην Πορτογαλία. 1Χ ή πάσο.
251.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
 Όλα με την Οσασούνα είναι στο εξάποντο γειτονικό ντέρμπι των Πυρηναίων. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έχει φόρμα, ψυχολογία και παράδοση και βρίσκει τη Σαραγόσα να έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αλλά να παρατάσσεται και με πάρα πολλές απουσίες, μεταξύ των οποίων και του πρώτου της σκόρερ. Ευκαιρία νέας νίκης για τους γηπεδούχους, 1,975 αποδίδει ο -0,5 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
252.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ
No Bet.
253.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ
Την καλή της κατάσταση πιστοποίησε η Κλαμπ Αμέρικα (3/3 νίκες εντός) με το διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Τιχουάνα, η Τολούκα στην Κλαουσούρα μετράει 1-2-3 και αυτό τον καιρό ασχολείται με το Κόπα Λιμπερταδόρες. Άσος.
254.        ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ- ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Απογοήτευσε στην πρεμιέρα η Ιντεπεντιέντε (εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Νιούελς), αντίθετα η Βελέζ επικράτησε εκτός της Αρχεντίνος με 0-1 δείχνοντας το γνωστό καλό πρόσωπο που της χάρισε το Τορνέο Ινισιάλ. Άσος.
255.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
Νο Bet.
256.        ΤΙΓΚΡΕΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
H πρωτοπόρος Τίγκρες (5-1-0) δείχνει ότι φέτος ήρθε για να μείνει . 0-2-1 μετράει εκτός η Σάντος Λαγκούνα ,μας κάνει ο άσος του 1,70.
257.        ΛΕΟΝ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ
3/3 GG και over 2,5 εντός η Λεόν, 6/6 GG και 4/6 over 2,5 συνολικά η Σαν Λουίς. Θα πάμε με τα γκολ.
258.        ΑΤΛΑΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Νο Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights