CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - «Τρίποντο» ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΟΦΗ



paok-ofi
Αλλαγμένος ο ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη, επικράτησε άνετα του ΟΦΗ με 3-1, αν και με το καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Περογαμβράκη. Για το «Δικέφαλο». Ελπιδοφόρο ντεμπούτο από Ολίσε.
Ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του αγώνα, με τέρμα του Περογαμβράκη στο 9′, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στην εύκολη επικράτηση με σκορ 3-1. Για τον «Δικέφαλο» τα γκολ σημείωσαν οι Αθανασιάδης, Κατσικάς και Λόρενς. Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι έχει προβλήματα στην άμυνα, που πρέπει να διορθώσει με το καιρό, αλλά εμφανίσεις σαν του Ολίσε, έδειξαν ότι ο κόσμος του «Δικεφάλου» θα μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Στο 9′ ο Περογαμβράκης άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Η φάση ξεκίνησε με αντεπίθεση των Κρητικών, όταν ο Ιτάνζ απέκρουσε το τετ α τετ του Κουτσιανικούλη, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Μπούρμπο, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο φορ του ΟΦΗ έγραψε το 0-1. Στο 39′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ, ο Λόρενς έκανε την ψιλοκρεμαστή σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Αθανασιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, κάνοντας το 1-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κατσικά.
Ο Λόρενς εκτέλεσε φάουλ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ πήδηξε ψηλότερα απ” όλους και έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των Κρητικών, κάνοντας το 2-1. Στο 50′ ο Λόρενς που έψαχνε το γκολ, το πέτυχε όταν μετά από φάση διαρκείας ο Κουρδάκης απομάκρυνε λανθασμένα, ο Ιρλανδός πήρε την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Αγριμάκη, κάνοντας το 3-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσικάς, Σίντελφέλντ, Ρομπέρ (52′ Ολίσε), Λάζαρ, Λόρενς, Καμαρά (83′ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65′ Πόποβιτς), Αθανασιάδης
ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Ιωαννίδης (80′ Κανούλας), Σαρ, Κουρδάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος, Κουτσιανικούλης (46′ Μακρής), Περογαμβράκης (76′ Νύκταρης), Παπάζογλου



Τελέστηκε το μνημόσυνο του Κατσούρη

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου παίκτη του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κατσούρη. Επαφή με στέλεχος του ιατρικού τιμ της Εθνικής Ολλανδίας
Το μεσημέρι του Σαββάτου (9/2) τελέστηκε το μνημόσυνο στην μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, στον τόπο που έγινε το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Όπως κάθε χρόνο την οργάνωση ανέλαβε η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή και τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης.
Η ώρα του αγώνα με τον ΟΦΗ δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να δώσει το παρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη βρέθηκε το Σάββατο (9/2) στην έδρα του "Δικεφάλου".
Επαφή με στέλεχος του ιατρικού τιμ της Εθνικής Ολλανδίας
Κατά την διάρκεια της ημέρας το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Arno Phillips, μέλος του ιατρικού τμήματος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας και της Ανζί, έχοντας συζήτηση γύρω από το πρόβλημα των πολλών τραυματισμών.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "O Arno Phillips, μέλος του ιατρικού τμήματος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας και της FC Anzhi Makhachkala, βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με το προπονητικό τιμ και το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, παρουσία  και του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη.
Σε συνέχεια μιας πρώτης επαφής που είχε πριν από δύο εβδομάδες με τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, ο Arno Philips συζήτησε σήμερα με όλους τους ανθρώπους της ομάδας γύρω από το θέμα της φυσικής κατάστασης, της εξειδικευμένης προπόνησης, της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών μετά από τους αγώνες, αλλά και γύρω από την οργάνωση του ιατρικού κομματιού μέχρι την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να μπουν και πάλι στις προπονήσεις με την ομάδα.
Ο Arno Philips αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος της ομάδας που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Guus Hiddink και εκτός από τον τομέα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών έχει εξειδίκευση στον τομέα της αποκατάστασης  των ποδοσφαιριστών μετά από τραυματισμούς.
Ποδοσφαιριστές όπως ο Edwin van der Sar, ο Patris Evra, ο Patrick Kluivert, ο Robin van Persie, ο Yuri Zhirkov και αρκετοί άλλοι έχουν εμπιστευτεί και συνεργαστεί με τον Arno Philips μετά από σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Από το 2011 ξεκίνησε την συνεργασία του με την FC Anzhi Makhachkala, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Άγιαξ (1996-1998), στην εθνική ομάδα Νοτίου Κορέας (2000-2002), στην PSV (2004-2007, 2009-2011), στην εθνική ομάδα Αυστραλίας (2005-2006), στην εθνική ομάδα Ρωσίας (2006 – 2010), στην Schalke-04 (2009) και στην εθνική ομάδα Τουρκίας (2010)".


Δώνης: "Να χρησιμοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά των νέων παικτών"


Ο Γιώργος Δώνης μίλησε τόσο για την σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ, όσο και για την προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών.
"Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες. Πρέπει, όμως, να ενσωμάτωσουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα για να έχουμε καλύτερη απόδοση", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:
"Εγώ θεωρώ ότι δεν παίζουμε κλασικό 4-4-2, ο Λόρενς δεν παίζει σαν δεύτερος επιθετικός. Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των νέων παικτών για να γίνουμε καλύτερη ομάδα".
Συνεχίζοντας δήλωσε:
Για τις φωνές προς τους παίκτες του: "Κατ' αρχήν το έχω ξανακάνει, αυτά είναι πραγματα εσωτερικά. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν και θέλαμε να τα διορθώσουμε ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πάνω στο ματς".
Για την προσαρμογή των νεαρών ποδοσφαιριστών: "Θα κοιτάξω να εκμεταλλεύομαι την κάθε μέρα, τα νέα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση κι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν τόσο καλύτερα, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη τη ομάδας και να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα".
Για το αμυντικό πρόβλημα: "Το σημερινό ήταν ένα ειδκό παιχνίδι με τα προβλήματα που είχαμε. Και ο Φωτάκης έλειπε και ο Κατσουράνης αρρώστησε κι έγιναν σημαντικές αλλαγές. Σε αυτό το κομμάτι παίζει ρόλο πόσο πολύ πιέζουμε τον αντίπαλο όταν έχει την μπάλα στα πόδια και μετά η ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών".

Πετράκης: "Το δεύτερο γκολ μας 'σκότωσε'"


Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη φάση του πέναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ και στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ που κλείδωσε το ματς
Πετράκης"Από την αρχή ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Ξέραμε πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολο καθώς ο ΠΑΟΚ έπαιζε και με πλατη στο τοιχο.


Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίωρα. Το πρώτο γκολ αλλά κυρίως το δεύτερο γκολ ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς και δίκαια πήρε τη νίκη. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι".
Για τη φάση του πέναλτι, είπε: "Αν δεν δω κάτι δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Αν ήταν όντως πέναλτι τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν σίγουρα διαφορετικά. Δεν έχω δει την φάση και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη".

Λόρενς: "Έπρεπε να κερδίσουμε"


Λόρενς και Κατσικάς αναφέρθηκαν στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ. Διαβάστε τι ανέφεραν
"Χρειαζόμασταν το παχνίδι, έπρεπε να κερδίσουμε. Πετύχαμε τρία γκολ, πήραμε τρεις βαθμούς. Αυτό χρειαζόμασταν και αυτό έχει σημασία", είπε αρχικά ο Λίαμ Λόρενς και πρόσθεσε για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ:
"Δεν ξέρω, δεν ξεκινήσαμε καλά. Μετά την ισοφάριση ανεβήκαμε και είχαμε καλή απόδοση. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε με δυνατό τρόπο να βελτιωθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν για τη νίκη και τώρα όλο πρέπει να παρουσιαζόμαστε και πιο δυνατοί".
Κατσικάς: "Πήρα αυτοπεποίθηση"
"Ήταν πολύ σημαντική νίκη, αυτό το γεγονός μας αναπτέρωσε το ηθικό, πιστεύω να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα της ΑΕΚ", δήλωσε με την σειρά του ο Γιώργος Κατσικάς και συνέχισε λέγοντας για την κοιλιά του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: "Μπορεί να είναι πολλοί λόγοι, ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Σε όλους μπορεί να τύχει ένα κακό σερί, πιστεύω να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά".
Για την εξέλιξη του ματς με τον ΟΦΗ επεσήμανε: "Το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γκολ στις αρχές μας έκανε να αντιδράσουμε, κάτι που κάναμε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και πήραμε το προβάδισμα πριν πάμε στα αποδυτήρια.
Ο προπονητής μας τσίτωσε στο ημίχρονο για να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Όλοι γνωρίζουμε που παίζουμε, η πίεση είναι μεγάλη, το κατανοούμε και θα προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια".
Για την προσωπική του παρουσία και το τέρμα που σημείωσε τόνισε: "Μου έδωσε αυτοπεποίθηση το γκολ, το χρειαζόμουν".

Καμαρά: "Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός"

Ο Αμπντούλ Καμαρά μίλησε στο olaPAOK.gr για την παρθενική του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ
Ο Αμπντούλ Καμαρά μίλησε για την παρθενική του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ.
"Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός, ήταν π



"Ηταν αρκετά κλειστή σήμερα η άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Προσπάθησα όπως και οι συμπαίκτες μου να βρούμε διαδρόμους και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights