CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ 10/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

272.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ
Ως συνήθως στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα το στοιχηματικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα δεχθεί γκολ. 7/10 GG μετράει εντός, 7/11 εκτός η Χετάφε, στο 2,00+ το αμφίσκορο μας κάνει.
273.        ΠΑΡΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ
Η Τζένοα δείχνει αναγεννημένη με τον Μπαλαρντίνι στον πάγκο της και κόντρα στην Πάρμα που προέχρεται από 2 συνεχόμενες ήττες και δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα έχει όλα τα φόντα να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει Bet365 το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

274.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Από μεγάλες νίκες  (2-4 στην Τβέντε η γηπεδούχος, 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στη Φίτεσε η φιλοξενούμενη) προέρχονται αμφότερες, ο άσος του 1,85+ (5-3-2 εντός η Ουτρέχτη, 4-1-5 εκτός η Ναϊμέγκεν) μας κάνει, αλλά βλέποντας το ματς να ξεκινάει από 1-1 θα τον συνδυάζαμε με over.
275.        ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Τιμωρημένος για τη Σίβασπορ ο “ήρωας” της Πόλης Ενεράμο που σκόραρε τα δύο γκολ της ομάδας του στο 1-2 επί της Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη αγωνιστική, η Τράμπζον στην πρεμιέρα του Καφκάς επιβλήθηκε με 4-1 της Γκαζιάντεπσπορ, θα πάμε με το διπλό Draw No Bet.
276.        ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Της πηγαίνουν περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ίνγκολσταντ (3-4-3 εντός, 4-4-2 εκτός), η Πάντερμπορν μετράει 4-2-4 μακριά απ’ το σπίτι της και στο 2,10 του άσου δεν μας κάνει, ειδικά από τη στιγμή που για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ξανά ο βασικός μεσοεπιθετικός Άιγκλερ.
277.        ΜΠΟΧΟΥΜ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προσπαθεί η ουραγός Ρένγκενσμπουργκ (6/9 over 2,5 εκτός), αλλά αμυντικά πάσχει, κάτι που φάνηκε και από το 1-5 κόντρα στη Χέρτα στην πρεμιέρα της για τη νέα χρονιά. Σταθερή στα over η Μπόχουμ (7 σερί, 6/10 στην έδρα της), θα πάμε με τα γκολ.
278.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
Πρόβλημα στο γκολ βγάζει ξανά η Σαν Πάουλι (τρία ματς χωρίς τέρμα), στην έδρα της στηρίζεται για την παραμονή η Σαντχάουζεν (3-3-3). Δεν υπάρχει αξία στο 2,00+ του διπλού.
279.        ΖΥΡΙΧΗ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Τραγική στο πρώτο μισό της σεζόν η Ζυρίχη (2-1-6 εντός, προτελευταία), αήττητη στα πέντε τελευταία (2-3-0) η 6η στη βαθμολογία Λωζάννη που μετράει 1-5-3 εκτός. Δυνατό μοιάζει το Χ, 7/9 under 2,5 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα ενώ η Ζυρίχη έμεινε στο μηδέν στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. 
280.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΤΟΥΝ
Κάπου ξεφούσκωσε στο τέλος (0-2-2) η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου Σεν Γκάλεν (5-3-1 εντός), η οποία προβλημάτισε και στα φιλικά προετοιμασίας. Χρυσή μετριότητα η Τουν (1-1-7 εκτός), που έχασε και σημαντικά στελέχη στο μεταγραφικό παζάρι, δεν υπάρχει αξία πουθενά.
281.        ΕΒΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Ασταθής γενικά φέτος η Μαρσέιγ, η Εβιάν προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και μια τέταρτη δεν θα της κακοπέσει. Πάμε με το Χ.
282.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Θα στηρίξουμε την ανάγκη των γηπεδούχων.
283.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Καλές και χρυσές οι εκτός έδρας ισοπαλίες για την Άστον Βίλα, αλλά αν δεν αρχίσει να κερδίζει στην έδρα της (και γενικά, αφού μετράει 0-3-5 χωρίς τρίποντο) θα πέσει. Ιδανικός αντίπαλος η αδύναμη εκτός έδρας Γουέστ Χαμ (2-2-8 με 7-22 τέρματα, χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της Πρέμιερ), αν δεν κερδίσει και αυτή…
284.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΟΝΣ
Όρθια στάθηκε στην έδρα της ασυναγώνιστης φέτος Άντερλεχτ την προηγούμενη αγωνιστική η Στάνταρ Λιέγης (2-2), υπερβολικό το 3-0 της Μονς (4-3-5 εκτός) επί της Μπέβερεν το περασμένο Σάββατο. Η απώλεια του Περμπέ κάποια στιγμή θα βγει στους φιλοξενούμενους, θα πάμε με το -1 ασιατικό της ομάδας του Ρέντνικ.
285.        ΑΓΙΑΞ – ΡΟΝΤΑ
Μαχητική τελευταία η Ρόντα (2-4-0 το αήττητο ρεκόρ της) αλλά στο Άμστερνταμ Αρίνα παραδοσιακά προσκυνάει. Άσος και over 3,5.
286.        ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Το μεγάλο ματς της ημέρας στην Ολλανδία, αμφότερες σκοράρουν με άνεση (6/10 over 2,5 και GGεντός η Φέγενορντ, 9/10 εκτός η Άλκμααρ) και περιμένουμε το παιχνίδι να ξεπεράσει τα τρία γκολ. 
287.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ
No Bet.
288.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΙΛΑΝ
Η Κάλιαρι τρέχει αήττητο 4 αγώνων αλλά έχει να αντιμετωπίσει την αναστάτωση και τον εκνευρισμό που προκλήθηκε από την έδρας του αγώνα, την σημαντική απουσία του Ναϊνγκολάν και την άσχημη παράδοση. Προβάδισμα νίκης για την φορμαρισμένη Μίλαν του Μπαλοτέλι με το διπλό να προσφέρεται πλέον σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan από το 2,00 στην αρχής της εβδομάδας που το προτίμησαν οι Betbloggers. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
289.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΙΕΝΑ
Η επιθετική δεινότητα της Μπολόνια, 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία, της δίνει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Σιένα.  Άσος και over.
290.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΟΡΙΝΟ
6-4-1 μετράει εντός η Ουντινέζε, 2-8-2 εκτός η Τορίνο, ο άσος σε τιμές άνω του 2,00 έχει λογική.
291.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΠΕΣΚΑΡΑ
Ντεμπούτο για Μαλεζάνι στον πάγκο της Παλέρμο στο εξάποντο παραμονής κόντρα στην Πεσκάρα, ο λατρεμένος τεχνικός έχει μια αδυναμία στην επίθεση και η Πεσκάρα, που προέρχεται από το 2-3 κόντρα στη Μπολόνια, μπορεί να βοηθήσει για το over.
292.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΡΟΜΑ
Με τον Ντέλιο Ρόσι στον πάγκο της η Σαμπντόρια παρατάσσεται αμυντικά με σκοπό να διατηρήσει αρχικά το μηδέν πίσω και αν καταφέρει να σκοράρει στην επίθεση. Ο νέος προπονητής της Ρόμα διακατέχεται και αυτός από αμυντική φιλοσοφία με αποτέλεσμα το under να αποκτά αξία και να βρίσκεται αυτή την στιγμή σε απόδοση 2,02 στον Stoiximan με τους Betbloggers να το προλαβαίνουν νωρίς σε απόδοση 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
293.        ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
No Bet.
294.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΖ
Αήττητη το 2013 η Άουγκσμπουργκ (1-2-0) που στηρίζεται από την αγορά και από αουτσάιντερ πέρασε σε τιμές φαβορί, δεν υπολογίζει όμως ότι το παιχνίδι ταιριάζει γάντι στην ομάδα του Τούχελ η οποία έχασε μόνο από τη Μπάγερν τη νέα χρονιά και θα έχει ξανά διαθέσιμο τον πρώτο σκόρερ της Ζαλάι. Διπλό Draw No Bet.
295.        ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Καμία αξία στο πετσοκομμένο διπλό της άθλιας Φενέρ, που όπως και όλες οι μεγάλες τούρκικες φέτος πάνε από γκέλα σε γκέλα. 2-5-2 το εκτός έδρας ρεκόρ των “καναρινιών”, που προέρχονται από 13 σερίGG. 6/9 αμφίσκορα μετράει στην έδρα της η μαχόμενη για τη σωτηρία Μερσίν, θα πάμε με το GG.
296.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΙΟΝ
Δυνατά τελείωσε το 2012 η Βασιλεία (7-2-0 εντός), ενισχύθηκε μεταγραφικά και παρά το -4 από την κορυφή δείχνει ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Αξιόλογη η Σιόν (5-1-3) αλλά έχει τον τρίτο λόγο στον αγώνα, με την προϊστορία να δείχνει 12-6-0 στα πιο πρόσφατα.
297.        ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Νο Bet.
298.        ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ
Με νέο τεχνικό η Κέρκυρα σε ακόμα ένα τελικό, η ΑΕΚ μπορεί να έχει το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία (1-1-7) αλλά είναι σαφώς ανεβασμένη (3-1-0). Αν έπαιζε ο Πετρόπουλος, που είναι  τιμωρημένος, θα πηγαίναμε με το διπλό Draw No Bet, τώρα θα πάμε πάσο.
299.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μοιρασμένο στη μέση από τους μπουκ, αγωνιστικά θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και στην έδρα τους παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο.
300.        ΤΣΒΟΛΕ – ΤΒΕΝΤΕ
Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα ο ΜακΛάρεν (0-2-1 το 2013 η μάδα του η Τβέντε) δεν σταματά πουθενά. Τίποτα δεν τον εμποδίζει να χάσει και από τη χειρότερη εντός έδρας ομάδα στην Ολλανδία, που τελευταία γενικά το ψιλοπαλεύει.  
301.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΕΒΕΡΤΟΝ
Πονηρό ματς, η Γιουνάιτεντ μπορεί να μετράει 11-0-1 στο Ολντ Τράφορντ και 15-4-0 στις υποδοχές της Έβερτον από το 1993 αλλά έχει Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και 9 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν θέλει πολύ να κάνει τη ζημιά η αξιόμαχη Έβερτον, με το περσινό 4-4 να είναι ακόμα νωπό.  
302.        ΡΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Καλή συγκυρία για να επιστρέψει στις νίκες  η παραγωγικότατη επιθετικά Ρεν, η Τουλούζ προέρχεται εντός έδρα τεσσάρα στο κεφάλι από την Παρί και έχει σημαντικές απουσίες.
303.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Ανάγκη για βαθμούς στην έδρα της έχει η Σαραγόσα (3-1-6 εντός), κοντά στην Ευρώπη η Ρεάλ Σοσιεδάδ του 2-3-5 μακριά από το Σαν Σεμπαστιάν, ο άσος Draw No Bet στο 1,80 δεν μοιάζει κακός.
304.        ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Τοπικό ντέρμπι, τέσσερα ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την ισχυρή στην έδρα της Νουμάνθια (5-3-3 με τέρματα 13-6, καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας), η Μιραντές (2-4-6 εκτός) θα κατέβει για το 0-0 και ό,τι βγει. Άσος.
305.        ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Σημαντική η απουσία του Εντίνιο (17 αγ./10 γκολ) για την Ακαδέμικα (3-3-3 εντός με 7/9 over 2,5 και 8/9GG), καλύτερη εκτός έδρας η Ρίο Άβε (5-1-2), στο 2,00+ ελκύει το διπλό Draw No Bet.
306.        ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ
Πρεμιέρα με νίκη, και μάλιστα στην ισχυρή έδρα της Νασιονάλ, για τον Αουγκούστο Ινάσιο στον πάγκο της ουραγού Μορεϊρένσε, αλλά ο δρόμος προς τη σωτηρία είναι ακόμα μακρύς. Ομάδα που δεν κλείνεται η Μπέιρα Μαρ (6/9 over 2,5 και GG εκτός), θα πάμε με τα γκολ παρότι πρόκειται για εξάποντο παραμονής.
307.        ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Μεγιόνγκ (που αποχώρησε) η Σετούμπαλ, που ούτως ή άλλως έχει να βρει δίχτυα τρία παιχνίδια. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο η Ζιλ Βιθέντε (2-3-3 εκτός) αλλά δεν είναι και αουτσάιντερ.
308.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Εννέα σερί ματς βρίσκει δίχτυα η Μαρίτιμο, μπορεί να το κάνει και στην έδρα της τραγικής φέτος Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ασφαλές μοιάζει το +1 ασιατικό διπλό, αφού η Σπόρτινγκ όταν κερδίζει το κάνει οριακά. 
309.        ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Είναι αστείο το -1 ΑΗ που βλέπουμε στην Ασία για τη Φράιμπουργκ, που είναι συμπαγής και δυσκολοκατάβλητη ομάδα αλλά επ ουδενί σε θέση να “πατήσει” οποιονδήποτε στη Μπουντεσλίγκα. Θα πάμε με το +1 ασιατικό διπλό.
310.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Σε δύσκολη έδρα (3-5-4 μετράει εντός η Μπέβερεν) δοκιμάζεται η Άντερλεχτ, της οποίας το σερί 11 νικών μπορεί να διακόπηκε από το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης αλλά το πρωτάθλημα δεν το χάνει. Μικρή η απόδοση του διπλού για να μπλέξουμε, αν και στα θετικά για την πρωτοπόρο είναι η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Μποκανί και η απουσία του “νευράκια” Γιοβάνοβιτς.
311.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Χαρακτήρα έβγαλε στα δύσκολα (Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης) ο ΠΑΟ, αλλά κόντρα στην Ξάνθη το παιχνίδι είναι διαφορετικών συνθηκών, ενώ πλέον ξέμεινε και από φορ. Προς αποφυγή.  
312.        ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Καλά μπήκε στο 2013 η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που είναι αήττητη στα τρία τελευταία, το ίδιο ισχύει όμως και για την Εσπανιόλ που με τον Αγκίρε στον πάγκο μετράει 4-1-0. Θέλαμε πιο ψηλά τον άσο για να ασχοληθούμε.
313.        ΝΙΓΗΡΙΑ - ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ
Τελικός του Κόπα Άφρικα, αν δεν κερδίσει εδώ που έφτασε η Νιγηρία είναι άξια της μοίρας της.
314.        ΤΟΛΟΥΚΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ
7-3-0 η πρόσφατη προϊστορία, αλλά η Τολούκα έδειξε αδυναμίες στις δύο ήττες της στα πιο πρόσφατα. Αήττητη η πρωτοπόρος Τίγκρες (4-1-0), δεν είναι αουτσάιντερ.
315.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Προφανές σημείο το διπλό, 8-1-0 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπενφίκα, στοιχηματικά απασχολεί το αν η γηπεδούχος Νασιονάλ (6/8 GG εντός) θα βρει δίχτυα.
316.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Είπαμε φέτος οι μεγάλες τούρκικες μόνο για κόντρα είναι, το δείχνουν και οι αριθμοί αφού η πρωτοπόρος Γαλατά έχει ρεκόρ 10-7-3. Δεν υπάρχει άσος στο 1,50.
317.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Ντέρμπι κορυφής στη Σεκούντα, εκτιμούμε την Λας Πάλμας αλλά τη στηρίζουμε κυρίως στην έδρα της (3-3-5 εκτός), όπως κάνουμε και με την Αλκορκόν του 9-2-0 εντός. ¨όπως και να χει πάντως τα 2,00+ του άσου δεν θέλγουν.
318.        ΙΝΤΕΡ – ΚΙΕΒΟ
Μια νίκη στα επτά τελευταία (1-3-3) για την Ίντερ, η Κιέβο κάνει τις ζημιές της. Πάσο.
319.        ΛΥΩΝ – ΛΙΛ
Επτά σερί GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, προς τα εκεί προσανατολιζόμαστε και εμείς.
320.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
7-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να μετράει 12/12 νίκες στο “Βιθέντε Καλντερόν” αλλά εκτός έδρας το ρεκόρ της είναι 4-2-4. Προς αποφυγή το διπλό, προτιμότερο το GG.  
321.        ΠΟΡΤΟ – ΟΛΑΝΕΝΣΕ
Αρκετές οι επιστροφές για την Ολιανένσε, αλλά στο “Ντραγκάο” θα προσκυνήσει όπως και όλοι οι υπόλοιποι (9/9 νίκες η πόρτο με τέρματα 26-1). Λογικά σκορ τα 2-0/3-0/4-0.
322.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ
No Bet.
323.        ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στην πολύ δεμένη και δυσκολοκατάβλητη –όπως έδειξε στο Τορνέο Ινισιάλ- Νιούελς.
324.        ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ
Πολύ Χ έχει η πρόσφατη προϊστορία (3-6-0), 4/5 under 2,5 μετράει η γηπεδούχος, 5/5 η Πατσούκα, κλειστό ματς αναμένεται και το Χ έχει αξία.
325.        ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Έχει πάρει τον αέρα της Ρίβερ τα τελευταία χρόνια η Μπελγράνο (είναι άλλωστε η ομάδα που την έριξε στη Β’ κατηγορία). Προς αποφυγή το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights