CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 9/1 6/2/2013

6/2ΜΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Νέος προπονητής στην Μπούρσασπορ είναι ο Χικμέτ Καραμάν ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα απολύθηκε από τη Γκαζιάντεπσπορ.
5/2ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Στην ομάδα της Μαγιόρκα επιστρέφει μετά από 2.5 χρόνια ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, διότι ο Χοακίν Καπαρός απολύθηκε μετά από το 3-0 από τη Σοσιεδάδ.
4/2ΜΟΥΡΘΙΑ
Ο Αργεντινός Γκουστάβο Σιβιέρο αποτλεί παρελθόν από τη Μούρθια. Νέος προπονητής είναι ο Νέσιμο Σάντσεθ ο οποίος μέχρι πρότεινος σχολίαζε αγώνες για την Ισπανική τηλεόραση!
5/2ΡΟΜΑ
Μετά την τελευταία ήττα της ομάδας από την Κάλιαρι απολύθηκε ο προπονητής Zeman. Προσωρινά στη θέση του αναλαμβάνει ο Aurelio Andreazzoli.
5/2ΠΑΛΕΡΜΟ
Ο πρόεδορς της ομάδας Maurizio Zamparini ανακοίνωσε την πρόσληψη του νέου προπονητή Alberto Malesani στη θέση του Gian Piero Gasperini. Είναι ο 25ος προπονητής της ομάδας από το 2002 οπότε και ανέλαβε ο Zamparini.  Ο τελευταίος δεν φημίζεται για την υπομονή του με τοςυ προπονητές...
5/2ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ
Απολύθηκε ο Alex McLeish μετά από 40 μέρες στον πάγκο της ομάδας. Στη θέση του προσελήφθη ο Billy Davies ο οποίος ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα με πολύ πετυχημένη πορεία.
3/2ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα ο Keith Curle ο οποίος ήταν λιγότερο από ένα χρονο στην ομάδα. Μαζί του έφυγαν και οι βοηθοί του. Στη θέση του προσωρινά θα είναι ο Chris Kiwomya.
3/2ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Προσωρινός προπονητής της Γκαζιάντεπσπορ είναι ο Μεχμέτ Αλί Σουράλ, μετά από την απόλυση του Καραμάν ο οποίος πήγε στη Μπούρσασπορ.
3/2ΟΛΝΤΑΜ
Απολύθηκε ο Paul Dickov. Παρόλη την μεγάλη επιτυχία της νίκης επί της Λίβερπουλ, τα άθλια οικονομικά της ομάδας και η κακή της πορεία στο πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ κακό κλίμα...  
29/1ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Μετά από 4 χρόνια πολλών επιτυχιών όπου κατάφερε να κατακτήσει ακόμα και τον τίτλο, ο Σαγλάμ εγκαταλείπει την ομάδα. Παραιτήθηκε μετά από την ήττα με το βαρύ 4-1 από την Μπουγιουκσεχίρ. Ακόμα δεν έχει βρεθεί νέος προπονητής και την ομάδα προς το παρόν ανέλαβε ο βοηθός του Σαγλάμ ο Ερσέλ Οσγιούλ.
31/1ΓΡΑΝΑΔΑ
Ο Λούκας Αλκαράθ πήρε τη θέση του Juan Antonio Anquela στην ομάδα της Γρανάδα.
29/1ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Ο πρώην προπονητής της Πάντοβα Αλεσάντρο Νταλ' Κάντο είναι ο προπονητής που θα προσπαθήσει να σώσει τη Βιτσέντζα από τον υποβιβασμό.
29/1ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ
Ο Αουγούστο Ινάσιο είχε πανηγυρίσει τον τίτλο το 2000 με την ομάδα της Σπόρτινγκ. Εως το τέλος της φετινής σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Μορεϊρένσε και θα προσπαθήσει να την διατηρήσει στην κατηγορία.
29/1ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Στη θέση του Peter Houston βρίσκεται πλέον ο πρώην προπονητής της Πάρτικ Θιστλ Τζακι Μακ Ναμάρα ο οποίος θα είναι στον πάγκο της Νταντί.
28/1ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Στη θέση του Άντι Σίντον βρίσκεται πλέον ο Μαρκ Κούπερ ο οποίος είχε περάσει από τη Ντάρλινγκτον.
28/1ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Νέος προπονητής στη Στόκπορτ είναι ο Βοσνιοελβετός Κάλεζιτς του οποίου η τελευταία ομάδα ήταν η Ζούλτε Βάρεγκεμ.
24/1ΤΖΕΝΟΑ
Ο Μπαλαρντίνι επιστρέφει στην Τζένοα μετά από απόφαση του προέδρου Πρετσιόζι ο οποίος απέλυσε τον Τζίτζι Ντελνέρι.
24/1ΣΠΕΤΣΙΑ
Ο πρώην προπονητής της Σαμπντόρια Τζιανλούκα Ατζόρι ανέλαβε στη θέση του Μικέλε Σερένα.
23/1ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Ο Μαουρίτσιο Μπραγκίν επιστρέφει στην ομάδα μετά από την απόλυση του Τζιανκάρλο Καμολέζε. 
24/1ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Απολύθηκε ο Simon Grayson και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του.
21/1ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ
Απολύθηκε ο John Coleman και την ομάδα προπονεί πλέον ο Keith Hill ο οποίος ήταν πριν λίγες μέρες στην Μπάρνσλεϊ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα διότι ήταν αυτός που είχε ανεβάσει το 2010 τη Ροτσντέιλ στην πρώτη κατηγορία.
18/1ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Στη θέση του Nigel Adkins (ήταν στην ομάδα από το 2010) προσελήφθη ο  Αργεντίνος Mauricio Pochettino ο οποίος μέχρι τον Νοέμβριο ήταν στην Εσπανιόλ.
16/1ΣΕΒΙΛΛΗ
Ούτε ένα χρόνο δεν έμεινε στον πάγκο της ομάδας ο Michel. Στη θέση του προσελήφθη ο Unai Emery ο οποίος μέχρι τον Νοέμβριο ήταν στην Σπάρτακ Μόσχας. Μόλις 6 μήνες άντεξε στην Ρωσία, ενώ η προηγούμενη ομάδα που προπονούσε ήταν η Βαλένθια.
17/1ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Ο πολύ έμπειρος Μαρθελίνο θα είναι ο προπονητής που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη Βιγιαρεάλ στην αγωνιστική ανάκαμψη.
14/1ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Στη θέση του Dean Saunders (ο οποίος πήγε στη Γουλβς) βρίσκεται πλέον ο Brian Flynn.
14/1ΑΝΑΝ
Ο Τζιμ Τσάπμαν ο οποίος έχει περάσει από την Νταμπάρτον και την Άλμπιον Ρόβερς είναι ο νέος προπονητής της Ανάν.
14/1ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Ο πρώην προπονητής της Νότιγχαμ Sean O'Driscoll  αναλαμβάνει την ομάδα της Μπρίστολ Σίτι. Πήρε τη θέση του Derek McInnes.
13/1ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Την ομάδα αναλαμβάνει ο Μάικλ Άπλετον ο οποίος όμως δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας...  Πριν δύο μήνες ήταν στην Πόρτσμουθ.
7/1ΧΑΒΡΗ
Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Ερικ Μομπαερτς ο οποίος ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας under 21 της Γαλλίας.
9/1ΝΑΝΣΙ
Αποχώρησε από την ομάδα ο Ζαν Φερναντες μετά από 18 μήνες στον πάγκο.  Προς το παρόν στον πάγκο θα είναι ο προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας Patrick Gabriel.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights