CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Σταματάει η κατηφόρα της Σερκλ


Δεν χάνει στα τελευταία εννέα από τη Σαρλερουά


Σταματάει η κατηφόρα της Σερκλ
Δείχνει να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της η Σερκλ Μπριζ που μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, όμως τώρα φιλοξενείται στην έδρα μιας εξίσου κακής Σαρλερουά, από την οποία δεν χάνει στα τελευταία επτά. Στο 2,70 το διπλό-ανάσα των φιλοξενούμενων.

Σε τραγική κατάσταση η Σερκλ Μπριζ, η οποία αν και στα μέσα του πρωταθλήματος έδειξε σημεία ζωής, πλέον έχει εννέα αγωνιστικές να γευτεί τη χαρά της νίκης. Το πάλεψε η Σαρλερουά στο Άντερλεχτ, με τη σειρά της έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε και συνεχίζει να κινδυνεύει.


Δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της η Σαρλερουά, η οποία βέβαια είχε δύσκολο έργο ταξιδεύοντας στην έδρα της πρωτοπόρου Άντερλεχτ. Με γκολ του Μποκανί στο 13’ και του Μπρούνο στο 40’, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και στην επανάληψη η Άντερλεχτ έκανε οικονομία δυνάμεων, με τη Σαρλερουά να θέλει να βγει στην επίθεση, αλλά απλά να μην μπορεί. Στους επτά μεν η διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού, όμως η ομάδα δεν έχει σωθεί ακόμα και φαίνεται να υπάρχει δρόμος. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα, πλήρης η αποστολή.

Στο 4-2-6 ο εντός έδρας απολογισμός της Σαρλερουά με τέρματα 12-19 και την ομάδα να έχει φέρει ως τώρα 8/12 under και 7/12 No Goal. Τρία συνεχόμενα under και No Goal έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, εντός έδρας έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία από αυτά.

Η Σερκλ Μπριζ φαίνεται να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της, με τις τέσσερις τελευταίες ήττες να έχουν ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από τη σωτηρία. Οι έξι βαθμοί δεν είναι διαφορά που δεν καλύπτεται, όμως η εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς είναι απλά τραγική και οι ελπίδες σωτηρίας λίγες. Αν δεν έρθει η νίκη και στο εξ’ αναβολής με τη Σαρλερουά, τότε πολύ δύσκολα η Σερκλ θα καταφέρει να βγει από τη δύσκολη θέση. Οριακή η ήττα από την Σταντάρ Λιέγης (0-1) το Σάββατο, δεύτερο συνεχόμενο ματς και τρίτο στα τελευταία τέσσερα που η ομάδα δεν σκοράρει.

Τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας έχει φέτος η Σερκλ, η οποία μετράει 0-2-10 με τέρματα 12-31. Τα 31 γκολ που έχει δεχθεί μακριά από το γήπεδο της είναι η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, με τη Σερκλ να έχει σ’ αυτά τα ματς 9/12 over και 8/12 Goal/Goal. 

Key Stat: Αήττητη είναι η Σερκλ Μπριζ τις τελευταίες επτά φορές που έχει παίξει με τη Σαρλερουά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4-3-0 απολογισμός) Στο ματς του πρώτου γύρου η Σερκλ είχε επικρατήσει με 1-0.
Συμπέρασμα: Αν και η Σερκλ δεν δείχνει ικανή να… αναστηθεί, εντούτοις έχει δύο ματς λιγότερα από τις υπόλοιπες και σε αυτά υπολογίζει για να τις φτάσει στη βαθμολογία. Δεν έχει η Σαρλερουά κάποια έδρα που να τρομάζει, η φιλοξενούμενη έχει υπέρ της την παράδοση και στο 2,70 της Bet365 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights