CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Άσος και over η Ριντ (2,50)


Άσος και over η Ριντ (2,50)
Κατά βούληση σκοράρει η Ριντ, που υποδέχεται την επιθετικογενή ΒΑΚ Πέλετς σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να έχει πολλά τέρματα. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι, με το συνδυασμό 1 & over 2,5 να αποδίδει 2,50 στην  Bet365.
Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις της για το 2013 η Ριντ, επικρατώντας της ουραγού Βάκερ Ίνσμπουργκ το Σάββατο με 3-0. Εύκολο απόγευμα για τους παίχτες του Φούκσμπιχλερ, που άνοιξαν το σκορ στο 10’ και από το 30’ αγωνίζονταν με παίχτη παραπάνω. Αμυντικά κινδύνευσε αλλά οι επιθετικοί της Βάκερ ήταν άστοχοι, στο 90’ έγραψε το τελικό σκορ.
Τέταρτο συνεχόμενο ματς που πετυχαίνει τρία τέρματα, στην έδρα της μετράει 5-1-4 αλλά τα τέσσερα πιο πρόσφατα ήταν νικηφόρα και σε όλα σκόραρε τουλάχιστον τρεις φορές (3-1, 6-1,3-1, 3-0). Προέρχεται από οκτώ σερί over 2,5, θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να πλησιάσει την 4η θέση και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ (είναι στο -7 από τη Στουρμ Γκρατς, έχοντας ένα ματς λιγότερο), παραμένει εκτός ο μέσος Καρίλ, τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Τράουνερ.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι της ΒΑΚ Πέλετς (Βόλφσμπεργκερ για τους φίλους) κόντρα στη Σάλτσμπουργκ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και έτσι οι νεοφώτιστοι καλούνται να κάνουν ντεμπούτο για το 2013 εκτός έδρας. Καλή η παρουσία της ΒΑΚ στο πρώτο μισό της σεζόν, βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα, παίζοντας ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο.
3-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 6/9 GG, γκολ εκατέρωθεν είδαμε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το αυστριακό πρωτάθλημα, έκλεισε το 2012 με εντυπωσιακή εμφάνιση παρά την ήττα με 3-6 από της πρωτοπόρο Αούστρια. Εκτός ο βασικός στόπερ Σολάνο, τιμωρημένοι οι επίσης βασικοί μέσοι Κέρχε, Γιακόμπο και Ντε Πάουλα, αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Φαλκ (17 αγ./10 γκολ).
Key Stat: Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες συνδυαζόμενες με over προέρχεται η Ριντ.
Συμπέρασμα: Με ρυθμούς πολυβόλου σκοράρει η Ριντ, η ΒΑΚ Πέλετς δεν είναι ομάδα που θα παίξει μαζική άμυνα, γεγονός που μεγαλώνει την πιθανότητα να δούμε παιχνίδι με πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, αν ειδικά αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ τους, είναι ικανοί να βρουν δίχτυα και να βοηθήσουν για το 1 & over 2,5, που αποδίδει 2,50 στην Bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights