CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας 18/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Δευτέρας.


321. ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Παρά την τελευταία του νίκη ο Πλατανιάς δεν διέφυγε τον κίνδυνο του υποβιβασμού με το ντέρμπι απέναντι στον ΟΦΗ να αποκτάει ιδιαίτερη σημασία και για βαθμολογικούς λόγους. Βάσει στατιστικών αξίζει το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ στο 2,00 του Stoiximan, ενώ καλή επιλογή αποτελεί και το over 2 στο 1,775 της Bet365 με 10/11 παιχνίδια του ΟΦΗ εντός να έχουν τουλάχιστον 2 γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

322. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Η Κασίμπασα έρχεται από την πρώτη ήττα μέσα στο 2013 και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, αλλά εντός έδρας είναι μέτρια (4-5-2) και δύσκολα κρατάει το μηδέν στην άμυνα (7/11 goal-goal). Σε καλό μομέντουμ η Σίβασπορ, που για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο σημείωσε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 1-2 τη Φενέρ και 2-0 την Τραμπζονσπόρ! 1,72 πληρώνει το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
323. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΚΟΛΩΝΙΑ
Συντηρητικά βλέπει τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της η Κολωνία και δύσκολα θα απειληθεί κόντρα σε μία επίθεση που έχει σκοράρει δύο γκολ στα τελευταία έξι. Δεν θα ανοίξει νωρίς το ματς, αξίζει το 0-0 στο ημίχρονο στο 2,80 του Stoiximan και το 2,02 για την σκέτη ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
324. ΝΤΙΖΟΝ-ΜΟΝΑΚΟ
Σπουδαίο ματς αναμένεται στο «Γκαστόν Ζεράρ» καθώς συγκρούονται η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας (Ντιζόν) με την καλύτερη εκτός έδρας (Μονακό). Οι γηπεδούχοι σκόραραν ένα τουλάχιστον γκολ στα 10/12 εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι στα 9/11 εκτός, 1,83 πληρώνει το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
325. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Σε κακό φεγγάρι η Ντόνκαστερ, όμως και η Κρόουλι δεν είναι ακριβώς ανεβασμένη. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας παίζει καλύτερα από εντός και το να δίνεται αουτσάιντερ σε μία γενικά σοφτ έδρα είναι παράλογο. Αξίζει το ποντάρισμα στο 2,00 του DNB στον Stoiximan που καλύπτει και την ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
326. ΣΙΕΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ
Με ψυχολογία παρατάσσεται η Σιένα μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα που πήρε και φέτος σχεδόν ό,τι έχει κάνει στο πρωτάθλημα το έκανε εντός έδρας, ενώ σε επίπεδο Serie A έχει ηττηθεί μόνο μία φορά από τη Λάτσιο στο γήπεδό της (5-2-1). Με επιπλέον κούραση οι «λατσιάλι» από το ματς της Πέμπτης στη Γερμανία, με καλές απουσίες και πολύ μέτριες πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις (1-3-3), αξίζουν στήριξη οι γηπεδούχοι στο 2,12 του Stoiximan για τον 1 Draw No Bet, που εξασφαλίζει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
327. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Γιουνάιτεντ δίνει συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και το κύπελλο είναι ευκαιρία για τον Φέργκιουσον, όπως το δήλωσε άλλωστε, για ένα μίνι rotation αφού το ματς είναι εντός έδρας και με βατό αντίπαλο, με τη Ρέντινγκ να μετράει 1-2-10 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και 3-2-10 σε όλες τις διοργανώσεις. Αν κάτι αξίζει από το ματς είναι η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά, αφού η Γιουνάιτεντ φέτος μετράει 17-0-2 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και οι 15/17 νίκες της ήρθαν με αυτόν τον τρόπο. Τα δύο ενδεχόμενα αυτά αν συνδυαστούν στον Stoiximan δίνουν απόδοση 1,96. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
328. ΡΙΟ ΑΒΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ
Στένεψαν τα περιθώρια για την ομάδα του Πεσέιρο, θα είναι μεγάλη αποτυχία αν η Μπράγκα δεν καταφέρει να πάρει τουλάχιστον την τρίτη θέση φέτος. Η Ρίο Άβε είναι σε καλό φεγγάρι, όμως εντός έδρας βγάζει κόμπλεξ και το 2,15 στον Stoiximan αξίζει για το διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
329. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Άρσεναλ Σαραντί που έρχεται από ήττα στη Βολιβία. Εντύπωση κάνουν οι 4 αποβολές παικτών της στα δύο ματς που έδωσε καθώς σε αμφότερα τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές. Ιδανικό ξεκίνημα για την Ατλέτικο Ραφαέλα με το 3-0 επί της Ράσινγκ, ικανή για τη ζημιά αν είναι προσεκτική στα ανασταλτικά της καθήκοντα, 1,875 πληρώνει η Bet365 για το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights