CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - SUPERLEAGUE 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κέρκυρα - Πανιώνιος 2-1 (VDS)


SUPERLEAGUE 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κέρκυρα - Πανιώνιος 2-1


Η Κέρκυρα πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Πανιώνιου με 2-1 στο ΕΑΚ και μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας
Ο αγώνας ήταν "τελικός" για την ομάδα της Κέρκυρας που με ήττα θα ήταν με το ενάμισι πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Τελικά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκέσιο (δυο γκολ) πήρε χρυσό τρίποντο και μπορεί να ελπίζει στο όνειρο της παραμονής στην Superleague.
Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος μπλέκει για τα καλά. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη ροή του αγώνα, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Κολοβό.


planetsportstv

Παπακώστας: "Όχι λόγια, μόνο πράξεις"

Ο Παπακώστας τόνισε πως η νίκη επί του Πανιώνιου ήταν σπουδαία και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μαχητικότητα, έκαναν ανατροπή όχι μόνο του σκορ αλλά του αγωνιστικού χώρου, του άγχους και τους αξίζουν πολλά μπράβο" , είπε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας και συνέχισε:

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Πανιώνιο

Δημήτρης ΕλευθερόπουλοςΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ήττα στην Κέρκυρα.
Η ήττα του Πανιωνίου στην έδρα της Κέρκυρα δρομολόγησε εξελίξεις και ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον "κυανέρυθρο" πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights