CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος παίζοντας έξυπνα και κλείνοντας τους χώρους πήρε ένα σημαντικό διπλό με 1-0 στην έδρα του Πανθρακικού.
Μάντζιος


Όση τύχη έλειπε από τον Ατρόμητο στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε τρία δοκάρια, ήρθε μαζεμένη στον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε ένα σημαντικό γκολ στο πρώτο μέρος, ξεκίνησε με δοκάρι στην επανάληψη όμως στη συνέχεια χρειάστηκε τη βοήθεια του Ράντμαν για να κρατήσει αυτό το 1-0. Ο Κροάτης κίπερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας πως το κενό του Ιτάνς καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (Καστσελάν 67'), Τζάνης (Μίνγκας 67'), Λουσέρο (Κοντογουλίδης 79'), Ντιόγκο, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος.
Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Φυτανίδης, Μπρίτο (Ναπολεόνι 79'), Επστάιν (Ιγκλέσιας 67'), Ουντότζι (Σουμπίνιο 82'), Μάντζιος.
Σκόρερ: Μάντζιος (σουτ 38')
Κάρτες: Ταυλαρίδης (κίτρινη 76') Ιγκλέσιας (κίτρινη 83'), Σαρακατσάνος (κίτρινη 85'), Ράντμαν (93' κίτρινη),

Καλός ρυθμός και γκολ

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα ήταν αρκετά σκληρό δίχως όμως να γίνεται "βρώμικο" με επικίνδυνα χτυπήματα. Οι παίκτες του Πανθρακικού είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτο μέρους και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 8ο λεπτό. Ο Λουσέρο με εντυπωσιακή ντρίμπλα ξέφυγε από τον Γιαννούλη και γύρισε στον Τζάνη, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Ταυλαρίδης μόνος πήρε μία κεφαλιά με τον Βρονταρά να διώχνει σε κόρνερ με το ένα χέρι εντυπωσιακά. Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν σε ετοιμότητα σε μία ακόμα φάση για τον Ατρόμητο (ο Πανθρακικός ήταν για λίγο με 10 παίκτες), σε σουτ του Μάντζιου.
Με την... τρίτη
Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στα μέσα του πρώτου μέρους και μετά τις δυο καλές στιγμές που έφτιαξε άνοιξε το σκορ με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Μετά από εκτέλεσε κόρνερ ο Ταυλαρίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Σκόνδρας τη δεύτερη με τη μπάλα να στρώνεται στον Μάντζιο που έκανε απευθείας το σουτ νικώντας τον Βρονταρά.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1 ένα λεπτό αργότερα, όμως η κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που ήταν ολομόναχος, πήγε στην αγκαλιά του Ράντμαν.
* Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μάντζιο με τη φανέλα του Ατρόμητου

Ξεκίνημα με δοκάρι

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές με τον Ατρόμητο να χάνει τεράστια ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη. Ο Μπρίτο βρήκε τον Μάντζιο στα δεξιά, αυτός τη γύρισε χαμηλά μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, με τον Βραζιλιάνο να την τσιμπά και να τη στέλνει στο δοκάρι.
Τρίλεπτο φωτιά
Ο Πανθρακικός πάτησε γκάζι στη συνέχεια κι έχασε τρεις καλές ευκαιρίες. Στις δυο από αυτές πρωταγωνιστής ήταν ο Μαραμά Βαϊρουά. Στην πρώτη έκανε ένα ωραίο σουτ με το τακουνάκι, ενώ στη δεύτερη έπιασε γυριστό σουτ στην κίνηση, με τον Ράντμαν και τις δυο φορές να λέει "όχι" άκρως εντυπωσιακά.
Στο 75ο λεπτό και πάλι ο κίπερ του Ατρόμητου έδειξε τα προσόντα του, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο πετάχτηκε στη δεξιά πλευρά κι έδιωξε σε κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πανθρακικός άγγιξε εκ νέου την ισοφάριση, όταν σε κόντρα από κεφαλιά του Φυτανίδη με τον Σαρακατσάνο ο Ράντμαν έδιωξε και πάλι σε κόρνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights