CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κέρκυρα-Πλατανιάς 2-1

Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η Κέρκυρα, η οποία με δύο τέρματα του Κυβελίδη νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Ο Μπέλιτς το γκολ για τους φιλοξενούμενους, δύο δοκάρια ο ΑΟΚ



Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα η Κέρκυρα παίζοντας με αντεπιθέσεις σε δυο τελικές προσπάθειες που έκανε πέτυχε και δύο γκολ με τον Λεωνίδα Κυβελίδη.
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής/Βοηθοί: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (15' λ.τρ. Αθανασίου), Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης, Γκέσιος, Λεόν, Κυβελίδης (87' Πετρούσης), Γιάντσης (72' Αγρίτης).
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Τετέ, Κανακούδης, Γκονζάλες (46' Γιακουμάκης), Καλαϊτζιτς, Δέντσας, Μαραγκουδάκης (16' λ.τρ. Αργυρόπουλος), Μιρτσέτα (68' Μπέλιτς), Γιάννου, Αναστασάκος.
Κίτρινες κάρτες: Γκέσιος (41', Κέρκυρα), Αθανασίου (82', Κέρκυρα), Ηλιάδης (92', Κέρκυρα)-Τετέ (25', Πλατανιάς), Κανακούδης (78', Πλατανιάς)
Σκόρερ: Κυβελίδης (3', 36', Κέρκυρα)-Μπέλιτς (70', Πλατανιάς)
Δύο τελικές, δύο γκολ
Ο Πλατανιάς μπορεί να είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Κέρκυρα ήταν αυτή η οποία με δύο τελικές προσπάθειες πέτυχε και δύο τέρματα.
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο  Ηλιάδης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Κυβελίδης από το σημείο του πέναλτι με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Η συνέχεια του αγώνα άνηκε στον Πλατανιά. Στο 8' ο Κανακούδης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ και ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 12' από το πλασέ του Μιρτσέτα η μπάλα έφυγε άουτ.
Την ίδια τύχη είχαν και τα σουτ του Αναστασάκου στο 19', του Τετέ στο 30' και του Κανακούδη στο 35', μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο λεπτό με την Κέρκυρα να διπλασιάζει τα τέρματά της.
Ο Λεόν γύρισε την μπάλα από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί όπου ο Κυβελίδης πάλι με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 για τον ΑΟΚ.
Μείωσε ο Πλατανίας, δοκάρια η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα μπήκε λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ της τον Κυβελίδη. Στο 51' ο Κυβελίδης από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 54' από το σουτ του επιθετικού του ΑΟΚ ο Κηπουρός έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα. 
Στην συνέχεια ο Πλατανιάς ήταν και πάλι αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 59' η κεφαλιά του Αναστασάκου έφυγε άουτ και στο 70' η ομάδα των Χανίων μείωσε.
Ο Μπέλιτς ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΚ για να κάνει το 2-1.
Επτά λεπτά αργότερα (77') το σουτ του Αναστασάκου έφυγε άουτ, ενώ στο 82' η Κέρκυρα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ.
Συγκεκριμένα, ο Λεόν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού και στην επαναφορά ο Γκέσιος την έστειλε και πάλι στο δοκάρι.
MVP της αναμέτρησης
Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο επιθετικός της Κέρκυρας πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" και την οδήγησε στο πολύτιμο "τρίποντο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights