CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0

Ο Παναθηναϊκός με το πρώτο γκολ του Λουτσιάνο Φιγκερόα με πέναλτι επιβλήθηκε της Κέρκυρας με 1-0 στο ΟΑΚΑ, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, αλλά κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς καθώς ήταν τραγικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ επικρατώντας της Κέρκυρας με 1-0 χάρη σε γκολ-λύτρωση από τον


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής/Βοηθοί: Κουκουλάκης .
Κίτρινες Κάρτες: 17' Μπουμσόνγκ, 55' Πίντο, 72' Φιγκερόα/18' Αγρίτης, 45' Αθανασίου, 72' Βενέτης, 78' Έντερ, 83' Βασιλόγιαννης
Κόκκινες Κάρτες: 
Σκόρερ: 79' Φιγκερόα
Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Σο, Τριανταφυλλόπουλος (46' Φιγκερόα), Σισοκό, Εσπάρθα (77' Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (64' Φορναρόλι), Ζέκα.
Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος (83' Κρητικός), Αγρίτης (68' Βασιλόγιαννης), Λεόν, Έντερ (83' Σίμωσης), Τσουμάνης, Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου.
Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι προερχόταν από δυο συνεχόμενες νίκες μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακός πετώντας ουσιαστικά ένα 45λεπτο.
Την ίδια ώρα η Κέρκυρα με μαζική άμυνα κρατούσε το Τριφύλλι μακριά από την εστία της και ο Αναστασόπουλος είχε ουσιαστικά εύκολη δουλειά ενώ τις λίγες φορές που χρειάστηκε έπιασε εύκολα την μπάλα.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 10' με καλή εκτέλεση φάουλ του Σο αλλά ο Αναστασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Το Τριφύλλι συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Κέρκυρας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι την επόμενη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού που ήρθε στο 29' από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και κεφαλιά του Σο την οποία δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο γκολκίπερ της Κέρκυρας.
Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπουμσόνγκ ο οποίος μέσα στην περιοχή δέχτηκε την μπάλα από τον Ζέκα, σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 39' με σουτ του Σισοκό από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα κόντραρε στον Βενέτη λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος και με τον Αναστασόπουλο εξουδετερωμένο.
50' Σουτ του Σισοκό έξω από την περιοχή έπιασε ο Ανασταόπουλος
63' Σέντρα Ζέκα προσπάθησε να γυρίσει ο Φιγκερόα ο Έντερ σε κόρνερ
65' Ζέκα σουτ έξω έξω

MVP της αναμέτρησης

Η απογοήτευση

Στατιστικά Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights