CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
298.        ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ζευγάρι που παραδοσιακά έχει γκολ (5 σερίover), παραγωγική ο Βαλένθια του Βαλβέρδε, παρότι αρκετά νωρίς το πρωί της Κυριακής θα πάμε με το over.
299.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Από σημαντικές νίκες προέρχονται αμφότερες (0-2 στην Κόρδοβα η Βιγιαρεάλ, 4-0 τη Χιρόνα η Σπόρτινγκ Χιχόν), καλύτερη ομάδα η Βιγιαρεάλ (8-4-1 εντός) γι’ αυτό και θα στηρίξουμε τον άσο της.
300.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ –ΠΕΣΚΑΡΑ

Η Πεσκάρα δείχνει να μην μπορεί και πάει με σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει την Αταλάντα που αγνοεί την νίκη στα 5 τελευταία εντός έδρας. Ο άσσος – μόλις 1,50 στον Stoiximan – προσφέρεται σε εποχιακή απόδοση και μπορεί να μας απασχολήσει μόνο live ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
301.        ΡΟΝΤΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Τεστ τίτλου για τη Φέγενορντ στην έδρα της ανεβασμένης Ρόντα, με βεβαιότητα μοιάζει το GG αφού αμφότερες σκοράρουν κατά ριπάς τελευταία, όποιος πάει με το διπλό μπορεί να το συνδυάσει με τοover.
302.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ
Έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) συμπλήρωσε η Καράμπουκ, φλερτάροντας πλέον με την επικίνδυνη ζώνη. Από επιβλητική εμφάνιση (παρότι δεν συνοδεύτηκε από νίκη) κόντρα στη Γαλατά προέρχεται η Εσκισεχίρ,  ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στο 0:0 ασιατικό διπλό.
303.        ΑΟΥΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
Εξάποντο παραμονής στην Τσβάιτε Λίγκα ανάμεσα στη ντεφορμέ Άουε (0-1-4 στα πέντε πιο πρόσφατα, 4-5-3 ρεκόρ εντός)και την ανεβασμένη Ντιναμό Δρέσδης (2-1-0 στα τελευταία, 1-6-5 εκτός), θα πάμε με το Χ2 δίνοντας έμφαση στην ισοπαλία.
304.        ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ
Εκτός έδρας την ποντάρουμε την Ίνγκολσταντ, στο σπίτι της βγάζει τρακ και δυσκολία ανάπτυξης (3-5-4 ρεκόρ).  Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της η Μπόχουμ (2-2-0), πήρε αποτέλεσμα σε Μόναχο και Καϊζερσλάουτερν, μπορεί να τα καταφέρει ξανά. Χ2.
305.        ΧΕΡΤΑ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
Κέρδισε την δεύτερη της βαθμολογίας Μπράουνσβαϊγκ την προηγούμενη αγωνιστική η Ντούισμπουργκ, γιατί να μην τα καταφέρει και κόντρα στην πρωτοπόρο Χέρτα που ούτως ή άλλως δεν φημίζεται για το ποδόσφαιρο που παίζει, ενώ προέρχεται από γκέλα στη Δρέσδη;
306.        ΣΙΟΝ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Σε φουρτούνα εδώ και καιρό η Σιόν, με τον Γκατούζο σαν παίχτη-προπονητή μέχρι το τέλος του μήνα και με τις ήττες να διαδέχονται η μια την άλλη, η Λωζάννη μπορεί να τσιμπήσει τον πόντο με το γνωστό κλειστό παιχνίδι της (1-5-5 εκτός).Χ.
307.        ΤΟΥΝ – ΖΥΡΙΧΗ
Αμφότερες αήττητες το 2013 (0-3-1 και 3-1-0 αντίστοιχα), μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στην έδρα της η Τουν (5-3-3) αλλά και η Ζυρίχη δεν τα πάει άσχημα εκτός (2-5-3). 7/11 GG ο απολογισμός τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, από 1-1 δείχνει να ξεκινάει, θα πάμε με το αμφίσκορο.
308.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΧΑΡΤΣ
Το μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου, μοιρασμένες αποδόσεις  έβγαλαν οι μπουκ παρότι οι Χαρτς εδώ και καιρό είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. 1,95 ο 0:0 ασιατικός άσος, μοιάζει μια χαρά σημείο.
309.        ΝΙΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Σφαλιάρα το 4-0 από τη Σεντ Ετιέν για τη Νις (8-4-2), που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, τρεις σερί χωρίς να δεχθεί γκολ μετράει η Μονπελιέ (4-2-7 εκτός), τρία διπλά με μηδέν παθητικό δείχνει η πρόσφατη προϊστορία. Σωστά το έχουν μοιράσει  πάντως οι μπουκ, δεν βρίσκουμε κάπου αξία. Ίσως μας απασχολήσει στο live.
310.        ΧΟΡΣΕΝΣ - ΟΝΤΕΝΣΕ
Νο Βet.
311.        ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αλλοπρόσαλλη η Ξάνθη, τη μια χάνει στην έδρα της από τη Βέροια και την άλλη κερδίζει με 1-4 στη Λιβαδειά. Για το Χ θα παίξει ο ΠΑΣ, ίσως στο τέλος τα καταφέρει.
312.        ΑΓΙΑΞ – ΤΣΒΟΛΕ
Ζημιάρα εκτός η Τσβόλε (3-5-4 ρεκόρ),  το 2013 μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία κόντρα σε Αϊντχόφεν, Φέγενορντ και Τβέντε. Οριακά τα πράγματα για τον Αίαντα, αλλά σε αυτές τις τιμές αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με την κόντρα.
313.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Παγιωμένη στην πρώτη εξάδα η Ουτρέχτη (6-3-3 εντός), έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Βααλβάικ που μπορεί να επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές (και πέντε σερί ήττες) αλλά αυτό έγινε κόντρα στην ασόβαρη Άλκμααρ.
314.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Μεγάλη ευκαιρία για διάκριση και για τις δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ, μεγάλη τριπλή.
315.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΑΤΑΝΙΑ
Η Κατάνια παρά τις απουσίες της στην επίθεση θα το παλέψει στο Τορίνο, όπως κάνει κάθε χρόνο και έχει όλα τα φόντα να σκοράρει κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και να μας ‘’δώσει’’ το GG που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
316.        ΚΑΛΙΑΡΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Σφιχτό ματς που αναμένεται να κυριαρχήσουν οι άμυνες, under και ισοπαλία έχουν τον πρώτο λόγο.
317.        ΚΙΕΒΟ - ΝΑΠΟΛΙ
Ντεφορμέ η Κιέβο (0-1-4 στα πιο πρόσφατα) αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι των τεσσάρων σερί Χ, δείγμα κομπλεξισμού μπροστά στην ευκαιρία του τίτλου. Πολύ χαμηλό το διπλό για να μπλέξουμε.
318.        ΠΑΛΕΡΜΟ - ΣΙΕΝΑ
Για κόντρα το 1,90 του άσου, η Παλέρμο αγνοεί τη νίκη στα 13 τελευταία (0-7-6) και δεν δείχνει πώς θα καταφέρει να σωθεί, από την άλλη η ζέση μας μειώνεται όταν θυμόμαστε την πολύ κακή εμφάνιση της Σιένα στο εξάποντο με την Αταλάντα την περασμένη Κυριακή (0-2).
319.        ΠΑΡΜΑ - ΤΟΡΙΝΟ
Οκτώ ματς χωρίς νίκη και 0-1-5 στα πιο πρόσφατα μετράει η Πάρμα (6-5-2 εντός), η μετρ του εκτός έδρας Χ Τορίνο (2-8-4) μπορεί να φύγει από το “Ένιο Ταρντίνι” με το βαθμό.
320.        ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Τρίτη σερί ήττα, χωρίς να σκοράρει σε αυτό το διάστημα, για τη Σίβασπορ (5-4-3 εντός) το 1-0 στη Μπούρσα, η Αντάλια επέστρεψε στις επιτυχίες με το 5-2 επί της Γκαζιαντέπ και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
321.        ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Το Αννόβερο στο σπίτι του επιβάλει το ρυθμό του, μετρώντας 8-2-2 με 8/12 over 2,5.Ντεφορμέ η Άιντραχτ (0-2-2 χωρίς να σκοράρει) αλλά το παιχνίδι της ταιριάζει αφού θα βρει χώρους, θα πάμε με τον συνδυασμό άσου και over περιμένοντας γκολ εκατέρωθεν.  
322.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΤΟΟΥΚ
Δεδομένο το ντεφορμάρισμα της Στόουκ, στα εννέα τελευταία κέρδισε μόνο τη Ρέντινγκ (1-2-6), εκτός έδρας παίζει για το 0-0 μετρώντας 1-6-7 αλλά απέναντι στην ανεβασμένη Νιούκασλ δύσκολα θα τα καταφέρει. Άσος.
323.        ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προσκύνησε στην έδρα της Αούστρια την προηγούμενη αγωνιστική η Βάκερ Ίνσμπουργκ (4-0), στο σπίτι της πάντως μετράει τρεις σερί νίκες και η αφελής Σάλτσμπουργκ (6-3-2 εκτός), που πλέον έφτασε στο -14 από την κορυφή, μάλλον για κόντρα είναι στο +1 ασιατικό. 
324.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Ντέρμπι απ’ τα παλιά, φέτος η Γιούνγκ Μπόις δεν μπορεί, ειδικά εκτός έδρας (1-3-7 με τέρματα 9-20). Η Βασιλεία στο σπίτι της μετράει 8-3-0 για το πρωτάθλημα και προέρχεται από τεράστια νίκη επί της Ζενίτ στο Γιουρόπα Λιγκ με 2-0, οι πρωταθλητές έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.  
325.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Οι δύο σερί νίκες έφεραν την Ελαζίγκ στο -1 από την επικίνδυνη ζώνη, η ψυχολογία της είναι στα ύψη μετά το 0-1 στο εξάποντο κόντρα στην Ακισασπόρ αλλά και στην Ορντού (0-7-5 εκτός) η ησυχία αποκαταστάθηκε μετά τη νίκη-ανατροπή επί της Καράμπουκ την προηγούμενη αγωνιστική. Θα μας απασχολήσει πιθανόν στο live, με την κάλυψη στην ισοπαλία να κρίνεται απαραίτητη.
326.        ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Με την ψυχολογία στο ναδίρ με υπηρεσιακό του…  υπηρεσιακού προπονητή στον πάγκο ο Άρης καλείται να παίξει τελικό κόντρα στο Λεβαδειακό. Φαβορί πάντως του 2,10 δεν είναι σε καμία περίπτωση.
327.        ΒΕΡΟΙΑ - ΟΦΗ
Εξάποντο παραμονής, δείχνει πυγμή στα τελευταία παιχνίδια της η Βέροια, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που πάσχει αμυντικά. Άσος.
328.        ΤΒΕΝΤΕ – ΦΙΤΕΣΕ
Παρά την αποχώρηση του ΜακΛάρεν η Τβέντε δεν βγήκε απ’ τη μιζέρια της ούτε κόντρα στον Άγιαξ (εντός έδρα ήττα με 0-2), φτάνοντας τα επτά ματς (0-4-3) χωρίς τρίποντο. “Ψωμάκι”  της  Φίτεσε τα εκτός έδρας παιχνίδια (8-0-4), συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μπόνι αφηνιασμένο κυριολεκτικά  μπορεί το διπλό, που πληρώνει καλά.
329.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ
Ντέρμπι Ευρώπης ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Πρέμιερ, η λογική λέει ότι καμία δεν θα μείνει στο μηδέν.
330.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Μπορντό (4-6-3 εντός), που βρίσκεται ανάμεσα σε παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, 2-5-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της βελτιωμένης τελευταία Μπαστιά, θα στηρίξουμε το +1 ασιατικό διπλό.
331.        ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ
Έχει το εύκολο γκολ η Σίλκεμποργκ (8/11 over εκτός), επιβλήθηκε στην πρεμιέρα της για το 2013 της Άαλμποργκ με 3-2,με το ίδιο σκορ πέρασε και η πρωτοπόρος και μέλλουσα πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη από το Οντένσε, θα πάμε με GG και over.
332.        ΛΕΒΑΝΤΕ - ΧΕΤΑΦΕ
Ζευγάρωμα για να σκοντάψει η  Λεβάντε που συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη στην Πριμέρα (0-2-3) και το μικρό ρόστερ της δείχνει να αρχίζει να κλατάρει από τα διπλά ματς κάθε βδομάδα. Μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχασε στα οκτώ τελευταία η Χετάφε (4-2-2) που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, θα πάμε με το Χ2.
333.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΟΥΡΘΙΑ
Με νέο τεχνικό τον Αλεχάνδρο Μενέντεθ η Σανταντέρ (5-3-5 εντός), που ξεκινάει τη θητεία του με εξάποντο παραμονής. Αδύναμη εκτός έδρας η Μούρθια (2-3-9),από τους ιδανικότερους αντιπάλους για μια νίκη ψυχολογίας. 
334.        ΧΙΡΟΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ
Ομάδες έδρας αμφότερες, 9-2-2 (25-7 τέρματα υπέρ-κατά) μετράει στην Καταλονία η Χιρόνα, όμως η τεσσάρα στην πλάτη από τη Σπόρτινγκ Χιχόν την προηγούμενη αγωνιστική δεν ξέρουμε πώς θα επιδράσει στην ψυχολογία της.  
335.        ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΟΛΑΝΕΝΣΕ
Εξάποντο παραμονής στην πορτογαλική Λίγκα, περισσότερο γεμίζει το μάτι η βελτιωμένη επί Αουγούστο Ιγνάσιο Μορεϊρένσε (2-3-5) από την ελλιπή για ακόμα ένα παιχνίδι Ολιανένσε, που συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5). Άσος. 
336.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Ρυθμό έχει βρει η Νασιονάλ (δύο σερί νίκες, τέσσερα ματς αήττητη), στην έδρα της είναι παραδοσιακά δυνατή (3-4-3 φέτος με 8/10 GG και 7/10 over 2,5) αλλά φέτος η Ρίο Άβε εκτός είναι εξαιρετική (6-1-3, 7/10 GG και 6/10 over 2,5). Ανοίγουν τα τελευταία παιχνίδια των νισιωτών (πέντε σερί GG, 4/5 over2,5), μάλλον τα γκολ αποτελούν την καλύτερη επιλογή. 7-6-1 δείχνει η προϊστορία.
337.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΣΕΛΣΙ
Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκές απογοητεύσεις, εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οπότε έχει το περιθώριο να κυνηγήσει το κύπελλο, είναι καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι του Μπενίτεθ γι’ αυτό θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο. 
338.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Μια νίκη στα οκτώ τελευταία (1-1-6) και μπόλικη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Γερμανία τα δεδομένα της Στουτγκάρδης (3-3-5 εντός), το Αμβούργο μετράει 3-4-5 εκτός και στο +0,25 ασιατικό θα το εμπιστευτούμε.
339.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Μια κρύο-μια ζέστη η φετινή Φενέρ, την Κυριακή έχασε στο 93’ από τη Μπεσίκτας, μεσοβδόμαδα κέρδισε 0-1 την Πλζεν έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση. Ικανή για την έκπληξη η ποιοτική Μπούρσα, το +0,75 ασιατικό διπλό δεν φαίνεται καθόλου άσχημο.
340.        ΛΙΜΕΡΙΚ – ΚΟΡΚ
Ντέρμπι του Μάντσερ, με καλύτερες προοπτικές δείχνει να ξεκινάει τη σεζόν η νεοφώτιστη Λίμερικ, θα πάμε με την έδρα.
341.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ
Φιέστα για τον Ολυμπιακό, που αν κερδίσει κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, καθαρές οι νίκες του τα δύο τελευταία χρόνια επί της ΑΕΚ (6-0,2-0), λογικά θα φτάσει σε ακόμα μία.
342.        ΑΑΡΧΟΥΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
No Bet.
343.        ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Στο “Mπαλαΐδος” (5-4-3) ποντάρει η Θέλτα για την παραμονή της στη Λα Λίγκα, αλλά η Ρεάλ προέρχεται από εκπληκτικό δεκαήμερο και παρότι εκτός κούρσας του τίτλου δεν κοντράρεται.
344.        ΤΟΛΟΥΚΑ –ΑΤΛΑΣ
Νο Bet.
345.        ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ
Με τίποτα δεν βάζει φρένο η 3η της βαθμολογίας της Πορτογαλίας  Πάκος Φερέιρα (5-4-1 εντός με 7/10under 2,5), που φέτος έχει ηττηθεί μόνο από Μπενφίκα και Πόρτο! Η ουραγός Μπέιρα Μαρ στην  πρώτη του Κοστίνια στον πάγκο της ζόρισε τη Μπενφίκα αλλά δεν απέφυγε την ήττα (0-1), συμπληρώνοντας τέσσερις σερί ήττες (χωρίς να σκοράρει μάλιστα) και εννέα ματς χωρίς νίκη. Πολύ δυνατά τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
346.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΟΥΕΛΒΑ
Επανόρθωσε για την πρώτη εντός έδρας ήττα της (10-2-1) η Αλκορκόν με διπλό στην Ουέσκα την προηγούμενη αγωνιστική,  φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ουέλβα.
347.        ΙΝΤΕΡ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Συνεχίζει να παίρνει μηδέν στην αμυντική συμπεριφορά η Ίντερ (επτά σερί GG στο Καμπιονάτο), ό,τι καλό κάνει τελευταία το χρωστάει στην επίθεση της. Σούπερ επιθετική ομάδα η Μπολόνια, περιμένουμε να σκοράρει και να βοηθήσει για το έβδομο σερί over στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Μιλάνο.
348.        ΛΑΤΣΙΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Ντέρμπι Ευρώπης, 10-2-2 μετράει εντός η Λάτσιο (που είχε ευρωπαϊκό ματς στην Πέμπτη), 3-3-7 εκτός η Φιορεντίνα που δείχνει στα τελευταία να μένει από δυνάμεις. Μόνο για live betting.
349.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΤΙΓΚΡΕ
Αήττητη στο Τορνέο Φινάλ η Σαν Λορέντζο αλλά μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, στο ντέρμπι κόντρα στη Ρίβερ, πέτυχε την πρώτη νίκη της (1-3-0). Σκληρό καρύδι η Τίγκρε (2-1-1), σκοράρει με άνεση, δεν είναι για 2,10 ο άσος.
350.        ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Παραδοσιακό ντέρμπι, που φέτος είναι και κορυφής, αμφότερες θέλουν το τρίποντο για να μείνουν στο κατόπι της Παρί, το GG στοιχηματικά φαντάζει σαν μοναδική λύση.
351.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Νόμος ο άσος στο “Βιθέντε Καλντερόν” (13/13 μετράει η Ατλέτικο, 34-6 τα τέρματα υπέρ-κατά), η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει αμυντικά κενά και δύσκολα θα γλιτώσει. 
352.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
Έχει ταβάνι η Ζιλ Βιθέντε, δεν μπορεί να ελπίζει στο “Ντα Λουζ” για τίποτα περισσότερο από το γκολ της τιμής.
353.        ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ – ΝΤΑΛΑΣ
Νο Βet.
354.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Επιστρέφει στις νίκες η Ρίβερ μετά το 2-0 στην έδρα της Σαν Λορέντζο κόντρα στην αδύναμη φέτος Κολόν (0-0-2 εκτός με τέρματα 1-6).
355.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΠΟΥΜΑΣ
Έξι ματς αήττητη συμπλήρωσε η Πούμας (3-3-0), θα τη στηρίξουμε στο να συνεχίσει το σερί της. +0,25 ασιατικό διπλό.
356.        ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ
Παιχνίδι με πολύ GG, 4/4 εντός και 7/9 συνολικά στο πρωτάθλημα μετράνε οι γηπεδούχοι που είναι αήττητοι στα επτά τελευταία αλλά με μόλις δύο νίκες.
357.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Ψάχνεται από την αρχή η Μπόκα, τώρα με τον Ρικέλμε να επιστρέφει και εν μέσω Κόπα Λιμπερταδόρες το μπέρδεμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Οριακά προς το οver γέρνει το ματς, 3/4 μετράνε οι γηπεδούχοι, 2/4 η Μπόκα.
358.        ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ιδανικό ματς για πολλά γκολ, ποιοτικότατη η επίθεση του Σαν Χοσέ, 3-3 έφερε στην πρεμιέρα η πάνταoverάτη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights