CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1

Λεβαδειακός και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν πόντο σε ένα ματς που έδειχνε αρκετά υποσχόμενο στο πρώτο μέρος, αλλά μετατράπηκε σε... σούπα στην επανάληψη.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί ακόμα και με 2-0. Τελικά κατάφερε να σκοράρει, όμως ο ΟΦΗ στη μοναδική καλή του στιγμή έφερε το ματς στα ίσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μία αξιόλογη φάση, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε μία ωραία "σούπα". Πάντως την παράσταση στο ματς έκλεψε ένας φίλαθλος που φορούσε κόκκινο καπέλο, μάσκα του σπάιντερμαν και κρατούσε δυο πιστόλια! Μορφή!
Γήπεδο: Λιβαδειάς

Διαιτητής: Kαλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών)    
Βοηθοί: Καρατζίκας Αντώνιος (Αθηνών), Γεωργαράκος Νικόλαος (Αθηνών)
4ος: Δελφάκης Ιωάννης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (Μίλιεβιτς 91'), Ροτζέριο (Ρομέου 65'), Πόι (Καγιεχόν 78'), Βασιλείου.
ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμος, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης (Μακρής 78'), Βερόν (Ζαχαράκης 90'), Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (Ζορμπάς 46'), Παπάζογλου.
Σκόρερς: Λισγάρας (16' κεφαλιά) - Παπάζογλου (39' πλασέ)
Κάρτες: Μπούρμπος (κίτρινη 45'), Λισγάρας (47' κίτρινη), Ζορμπάς (κίτρινη 62'), Χοσέμι (κίτρινη 79'), Παπάζογλου (κίτρινη 82')

Ισοπεδωτικός Λεβαδειακός

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Βοιωτούς να δείχνουν με το καλημέρα πως θέλουν να πάρουν το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.
Σε 10ο λεπτό ο Ροτζέριο έστρωσε στον Πόι στο ύψος της μικρής περιοχής, με τη "βοήθεια" ενός αμυντικού, όμως ο έμπειρος μέσος σούταρε... πλάγιο! Ότι δεν κατάφερε ο Αργεντινός το έκανε ο Λισγάρας τέσσερα λεπτά αργότερα.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Λισγάρας μόνος πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ. Ευθύνη έχουν και οι αμυντικοί του ΟΦΗ που απλά κοιτούσαν.
Πήγε για το 2-0, αλλά...
Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν να πιέζουν τον ΟΦΗ και μέσα σε ένα πεντάλεπτο έχασαν τρεις απίστευτες ευκαιρίες. Αρχικά ο Βασιλείου με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γουναρίδη. Ο Έλληνας κίπερ έκανε μεγάλο λάθος τρία λεπτά αργότερα, όμως βγήκε και κυνήγησε τον Βασιλείου στα αριστερά της περιοχής του. Όμως έφαγε τούμπα, αλλά ο νεαρός φορ έκανε κακή σέντρα.
...ψυχρολουσία
Ο Λεβαδειακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο τέλος το πλήρωσε. Ο Ζησόπουλος δυο φορές μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι, για να έρθει ο Παπάζογλου να παγώσει το γήπεδο.
* Στο γήπεδο ήταν και ο Στέλιος Μανωλάς με τον γιο του Κώστα που παίζει στον Λεβαδειακό
Με προσωπική ενέργεια στο 39' κινήθηκε ανάμεσα σε τρεις παίκτες (έχει ευθύνη και η άμυνα), έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης έπεσε σωστά όμως η μπάλα μπήκε γκολ.

Ύπνος...

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ο Λεβαδειακός είχε μεν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να φτιάξει μία καλή φάση μπροστά από την εστία του Γουναρίδη.
Μοναδική φάση που αξίζει να σταθούμε μόνο είναι μία εκτέλεση φάουλ του Ακόστα πολλά μέτρα μακριά, με τον Γουναρίδη να κάνει λάθος υπολογισμό, αλλά για καλή του τύχη η μπάλα βγήκε άουτ.

MVP του αγώνα

Στο πρώτο μέρος Πόι και Ζησόπουλος ήταν οι κινητήριοι μοχλοί για τον Λεβαδειακό. Από την πλευρά του ΟΦΗ ο Παπάζογλου ήταν γι ακόμα μία φορά όλη η ομάδα.

Αδύναμος κρίκος

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα που έχουμε δει ποτέ. Το "χ" βόλευε και τους δυο οπότε δεν είδαμε ούτε μία αξιόλογη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights