CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. 
294.        ΜΑΛΑΓΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Κάπου λούφαξε η Εσπανιόλ από τη στιγμή που πήρε απόσταση από την ουρά (0-1-2 χωρίς γκολ στα τρία τελευταία), εκτός έδρας μετράει 2-4-7 και η Μάλαγα (7-4-3 εντός) αν έχει κουράγια μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης θα το πάρει και αυτό το παιχνίδι. Το αφήνουμε για το live, ώστε να δούμε τις διαθέσεις και τις αντοχές τον γηπεδούχων, αλλά και για να ανέβει πάνω από το 2,00 ο άσος.
295.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Τρεις σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κόρδοβα (8-3-4 εντός), μένοντας πίσω στην κούρσα για την εξάδα. Από εντός έδρας ήττα-σοκ με γκολ στην εκπνοή έρχεται η Αλμερία (7-3-4 εκτός), καθαρή τριπλή το ματς.
296.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΛΟΥΓΚΟ
Ακόμα ένα εντός έδρας must-win για τη Μούρθια, που βασίζεται στην έδρα της για την παραμονή (6-5-3 ρεκόρ με 9/14 under 2,5), η Λούγκο έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της Σεκούντα με 7 τέρματα ενεργητικό (3-4-8 ρεκόρ, 10/15 under 2,5) και θα παραταχθεί με στόχο το 0-0.Under και άσος, θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
297.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΧΕΡΕΘ
Must-Win για τη Σανταντέρ (6-3-5 εντός) το παιχνίδι με την ουσιαστικά πεσμένη Χερέθ, στο 1,80+ ο άσος μας κάνει, 9 σερί ήττες και 17 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι.
298.        ΣΙΕΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Ακόμα ένας τελικός για τη Σιένα (6-3-5 εντός), η εξαιρετική στην κόντρα πάντως Κάλιαρι (4-3-7 εκτός) δεν κοντράρεται με ελαφριά καρδιά. Πάσο.
299.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΒΙΛΕΜ
0-5-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της ουραγού Βίλεμ, η ανεβασμένη τη νέα χρονιά Μπρέντα κερδίζει και κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή. Δεν πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα χάσουν την ευκαιρία.
300.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Νο Βet.
301.        ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Μεγάλο εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισορροπούν πάνω στην επικίνδυνη ζώνη, 6-4-2 μετράει εντός η Ορντού, 0-7-5 εκτός η Αντέπ, που είναι καλή τον τελευταίο μήνα πάντως. Καθαρή τριπλή.
302.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου, που φέτος παράλληλα είναι και ντέρμπι εξάδας, 8-7-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπράιτον που στα τρία τελευταία δεν έχει νίκη, 6-5-7 το εκτός της Κρίσταλ Πάλας που το παλεύει τελευταία (5-2-1) για την απευθείας άνοδο. Καθαρή τριπλή, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε στο Χ.
303.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΝΤΑΝΤΙ
Το ντέρμπι του Νταντί, κάπως το παλεύει τελευταία η φιλοξενούμενη (τρία ματς αήττητη) αλλά κουμάντο στην πόλη κάνουν οι “Άραβες”, που κυνηγάνε την εξάδα.  Άσος για live betting.
304.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΕΡΝΛΙ
Ντέρμπι του Λάνκασαϊρ, απογοητευμένες και εκτός στόχων αμφότερες, η Μπλάκμπερν ένα παραπάνω μετά τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί στο Γουέμπλεϊ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, αλλά η Μπέρνλι είναι μεγάλο μπάζο για να την εμπιστευτούμε.
305.        ΑΑΛΕΝ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Προς το No Bet κλίνουμε, αφού η Άαλεν είναι ομάδα εκτός έδρας (3-3-6 εντός, 5-4-4 εκτός) αλλά στην τελευταία της έξοδο μάζεψε έξι γκολ από την ΦΣΒ Φρανκφούρτης, ενώ η Σαντχάουζεν είναι η πιο αδύναμη εκτός έδρας ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα (1-3-9 με τέρματα 15-33). Μοναδική επιλογή τα γκολ, 11/13 over 2,5 και GG μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι.   
306.        ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Από νίκη εντός προέρχεται η Ίνγκολσταντ, εκτός έδρας έχει μόλις δύο ήττες φέτος (4-6-2), η Καϊζερσλάουτερν σέρνεται το τελευταίο τρίμηνο (δύο νίκες στα δέκα τελευταία) ενώ στην έδρα της μετράει μόλις 5-6-1. Το +1 ασιατικό διπλό μοιάζει ασφαλές.
307.        ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΕ
Το παλεύει η ουραγός Ρέγκενσμπουργκ (2-3-8 εντός) αλλά είναι φανερό ότι στερείται ποιότητας. Νίκη-οξυγόνο κόντρα στη Ντιναμό πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Άουε, αλλά και φέτος εκτός έδρας είναι τραγική (2-1-9). Θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους, άλλωστε το σετ είναι σωστά μοιρασμένο στη μέση.
308.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΟΥΝ
“Γλυκιά” η πρώτη ήττα της Βασιλείας για το 2013 με 1-0 στο Πετρόφσκι το βράδυ της Πέμπτης, αφού η πρόκριση επί της Ζενίτ επιτεύχθηκε, άγνωστο το πόσο θα αντέξει σε αυτούς τους εξοντωτικούς ρυθμούς να αποδίδει τόσο καλά, την Τουν πάντως (1-3-7 εκτός, τρία σερί 0-0) την κερδίζουν και τα δεύτερα της.
309.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΙΟΝ
Το ντέρμπι των φετινών απογοητεύσεων, η Γιούνγκ Μπόις βέβαια στην έδρα της είναι αποτελεσματική (7-3-1). Τρεις σερί ήττες  συνοδευόμενες από τραγικές εμφανίσεις συμπλήρωσε η Σιόν, θα πάμε με τον άσο.  
310.        ΝΑΝΣΙ – ΝΙΣ
Το παλεύει ακόμα η ουραγός αλλά μαχητική Νανσί, παίζει πάντα ανοιχτά και σκοράρει αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω. Η Νις (4-5-4) παρά της απουσίες της συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, είναι πιο κοντά σε ακόμα μια κυνική νίκη.  
311.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ
Εξαιρετικά ξεκίνησε το 2013 η Ράντερς (7-1-3 εντός), μετράει 2/2 νίκες με σκορ 2-0 τη νέα χρονιά και χτυπάει την πόρτα της Ευρώπης. Ροντέο τα ματς της Σίλκεμποργκ φέτος (9/12 over 2,5 εκτός, 2/2 over3,5 το 2013), σκοράρει και δέχεται γκολ κατά ριπάς. Θα πάμε με το συνδυασμό άσου και over 2,5.
312.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η απόλυτη τριπλή, με πάρα πολύ Χ μέσα, αφού ο Αστέρας θα παίξει όπως πάντα εκτός έδρας για το 0-0 και ο Ατρόμητος έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. 0-0/1-0/0-1/1-1 τα πιθανότερα σκορ.
313.        ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Ματς-τελικός πλέον για τη Σάντερλαντ, που έχει αρχίσει να φλερτάρει επικίνδυνα με την επικίνδυνη ζώνη, αγνοώντας τη νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4). Στην λεπτομέρειες χάνει συνήθως τα παιχνίδια της , η αξιόμαχη Νόριτς μετράει 1-6-7 εκτός έδρας, σωστά μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
314.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΓΙΑΞ
Έπιασε κορυφή ο Άγιαξ, θέλει τη νίκη κόντρα στην Άλκμααρ για να διατηρηθεί εκεί αλλά και για λόγους γοήτρου (0-3 είχε χάσει πριν λίγες μέρες για το κύπελλο με 0-3, ενώ το ματς είναι και ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα). Η Άλκμααρ θα σκοράρει, το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over.
315.        ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Τεστ τίτλου για τη Φέγενορντ, που όσο περνάει ο καιρός και μένει κοντά στην κορυφή πιστεύει όλο και περισσότερο στο θαύμα. Ζημιάρα εκτός η Ουτρέχτη (6-3-4), έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες, αλλά το 9-3-0 των γηπεδούχων εντός μας κάνει διστακτικούς για την κόντρα, που πληρώνει πάντως πολύ καλά.
316.        ΤΕΡΕΚ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ
Η Ρούμπιν θα είναι κουρασμένη από τα 120' που χρειάστηκε να παίξει μεσοβδόμαδα και αυτό θα είναι ένα στοιχείο που θα εκμεταλλευτεί η πάντα μαχητική Τέρεκ. Όμως η ποιότητα των παιχτών της Ρούμπιν είναι δεδομένη, ίσως ήρθε η ώρα οι δύο ομάδες να φέρουν την πρώτη τους ισοπαλία (εντός/εκτός). Σημείο που παίζεται σε αυτήν την αναμέτρηση είναι η ισοπαλία (Χ) που αποδίδει 3,25 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
317.        ΜΙΛΑΝ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Δεν σώνεται με  τίποτα η Παλέρμο φέτος, έχασε και τον εντός έδρας τελικό κόντρα στη Σιένα η ψυχολογία της παραμένει στα Τάρταρα. Η Μίλαν κυνηγάει το Τσάμπιονς Λιγκ και θα πάρει τη νίκη.
318.        ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νάπολι, που όπως ξαναγράψαμε με το που πλησίασε τον τίτλο έβγαλε κόμπλεξ. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
319.        ΠΕΣΚΑΡΑ – ΚΙΕΒΟ
Ακόμα ένας τελικός για την Πεσκάρα (4-1-9 εντός), αλλά οι μπουκ την έχουν πάρει χαμπάρι και δίνουν φαβορί την Κιέβο του 3-0-11 εκτός. Πολλές οι απουσίες των γηπεδούχων, θα μας απασχολήσει μόνο στο live.
320.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ
Λογικό φαβορί η Φιορεντίνα (10-3-1 με 30-11 τέρματα εντός), η Τζένοα όμως παλεύει για τη σωτηρία της και δεν είναι για πέταμα.
321.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Έχει σβήσει μηχανές στο δεύτερο γύρο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-3-2 με 0 γκολ ενεργητικό στα πιο πρόσφατα), η Στουτγκάρδη εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα (5-2-6) ενώ μετράει 0-2-4 στην “Κόμερτζμπανκ Αρίνα” την τελευταία δεκαετία. Δυνατό Χ2.
322.        ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ  - ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ
Πρεμιέρα στο νορβηγικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας οδηγήσουν προς κάποιο σημείο.
323.        ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Για κόντρα φέτος μόνο οι μεγάλες της Τουρκίας, 6-4-2μετράει εντός έδρας η Καϊσέρισπορ, 5-6-2 εκτός η Γαλατά, θα πάμε με το 1Χ.
324.        ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ
Πονηρό ζευγάρωμα, ο κόσμος πάει στον άσο στηριζόμενος στον δαιμονισμένο Μπέιλ αλλά η Τότεναμ προέρχεται από 120 λεπτά στο Μιλάνο την Πέμπτη και πολύ κακή ψυχολογία παρά την πρόκριση επί της Ίντερ (αφού πήγε άνετη και παραλίγο να ξεφτιλιστεί). Η Φούλαμ παίζει πολύ κακό ποδόσφαιρο αλλά εκτός έδρας μετράει 2-6-6 και οι αποδόσεις των ”σπιρουνιών” δεν μας κάνουν.
325.        ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Δεν σταματάει πουθενά η πρωτοπόρος Γκρασχόπερς (8-2-1 εντός), η Λουκέρνη (2-2-7 εκτός) μετράει 0-5-3 από την τελευταία νίκη της και λογικά θα υποκύψει εύκολα ή δύσκολα.
326.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΧΑΡΤΣ
Τελικός του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ, η Σεντ Μίρεν έχει ιστορική ευκαιρία να φτάσει σε μια κούπα αφού απέναντι της βρίσκει τη σχεδόν διαλυμένη Χαρτς. Μόνο η φανέλα μπορεί να σώσει τις “καρδούλες”, τις οποίες κέρδισαν και στα δύο μεταξύ τους φέτος. Άσος με κάλυψη στο Χ.
327.        ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φέτος ο Ολυμπιακός δεν θα σώσει την Κέρκυρα.
328.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Σημαδεμένος άσος, αφού ο Πανιώνιος είναι αρκετά πιο άνετος βαθμολογικά. 1,40 πληρώνει πλέον η νίκη των Χανιωτών, εύκολα ή δύσκολα θα περάσει.
329.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ
Δεν μπορεί να αγιάσει η Τβέντε, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία οι ήττες συνεχίζουν (2/2 εντός με τον Σρέουντερ στον πάγκο χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα). Με τα φεγγάρια της η Γκρόνιγκεν, θα μείνουμε μακριά.
330.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Σε φουλ φόρμα, ψυχολογία και ρέντα η Νιούκασλ, παρά τις απουσίες της δεν νοείται να δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ κόντρα στη Γουίγκαν του 2-4-8 με 31 γκολ παθητικό (χειρότερη επίδοση της Πρέμιερ) εντός. Στο Χ2 η αξία.
331.        ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Ανάξια εμπιστοσύνης η Τσέλσι φέτος, η Γουέστ Χαμ του Άλαρνταϊς είναι σκληροτράχηλη και δεν θέλει και πολύ να κάνει τη ζημιά.
332.        ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Άνετη βαθμολογικά η πρωτοπόρος Αούστρια (10-3-0 εκτός), αν πιάσει απόδοση η Μάτερσμπουργκ απλά θα προσκυνήσει. 
333.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΠΟΡΝΤΟ
No Bet.
334.        ΑΑΡΧΟΥΣ – ΟΝΤΕΝΣΕ
Ομάδα εκτός έδρας η Άαρχους (2-6-4 εντός, 6-0-4 εκτός), 5-4-3 μετράει μακριά απ’ το σπίτι της η Οντένσε. Ένα μόλις κλικ παραπάνω στους φιλοξενούμενους.
335.        ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Στην έδρα της βασίζεται η Σεβίλλη (9-1-3 εντός), λογικά θα την καθαρίσει και τη Σαραγόσα.
336.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί με αξιώσεις τα πλέι-οφ η νεοφώτιστη Πονφεραδίνα, στην έδρα της μετράει 9-2-4 και απέναντι στη Γουαδαλαχάρα (3-4-7) λογικά ο άσος δεν ξεπερνάει το 2,10.
337.        ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα με απολογισμό 0-3-2  η Χέρκουλες, χρειάζεται όμως νίκες για να καλύψει το -8 από την παραμονή. Η Σαμπαντέλ είναι ομάδα έδρας (4-3-7 εκτός) και προέρχεται από απογοητευτική ήττα με 0-3 από την Πονφεραδίνα, θα στηρίξουμε τον άσο αλλά χρειάζεται και κάλυψη στο Χ.
338.        ΕΣΤΟΡΙΛ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ
Καλή ομάδα η νεοφώτιστη Εστορίλ το σετ των αποδόσεων αδικεί αρκετά την Ακαδέμικα, που μετράει 1-5-4 εκτός και έχει ξανά στη διάθεση της τον πρώτο σκόρερ Εντίνιο. Χ2, με αρκετά πιθανό το GG.
339.        ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
Ανεβασμένη με τον Κοστίνια η ουραγός Μπέιρα Μαρ, ψάχνει την πρώτη νίκη της μετά από δέκα παιχνίδια ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο.  Η Νασιονάλ αρχίζει να βρίσκει ρυθμό (2-3-0) αλλά αμυντικά μπάζει (έξι σερί GG) και έχει κάποιες απουσίες, σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.
340.        ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Μόνο εκτός έδρας μας απασχολεί η Ρίο Άβε (2-4-5 εντός, 6-2-3 εκτός), η Μορεϊρένσε στα πέντε τελευταία μετράει 2-2-1. Πιθανή έκπληξη.
341.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Άλλη ομάδα χωρίς τον Χούστι το Αννόβερο, κόντρα στην Άιντραχτ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν επιθετικά ακίνδυνο και με 2-1-9 εκτός (0-1-6 στα επτά τελευταία) θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο.
342.        ΝΤΑΛΑΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ
No Bet.
343.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΛΑΝΟΥΣ
Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος , 3-2-0 η Γοδόι, 4-1-0 η πρωτοπόρος Λανούς, Χ ή πάσο.
344.        ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΤΡΟΜΣΟ
Νο Bet.
345.        ΣΤΑΡΤ – ΧΟΝΕΦΟΣ
Ψηλά βάζει τον πήχη η νεοφώτιστη Σταρτ, που ενισχύθηκε μεταγραφικά και έδειξε καλό πρόσωπο στα φιλικά. Ο άσος ποντάρεται δυνατά.
346.        ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ
No Bet.
347.        ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ικανοποιητικότατα τα 2,10+ που βρίσκουμε στον άσο , ο ΠΑΟ έκανε κηδείες σε ανάλογα ματς με Αστέρα και Ατρόμητο αλλά η Τούμπα είναι Τούμπα.
348.        ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Από τεράστιο διπλό στο Άαρχους με 0-3 προέρχεται η ουραγός Μπρόντμπι, αποτέλεσμα που την ανέβασε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η Μίντιλαντ ξεκίνησε τη χρονιά με μια νίκη και μια ισοπαλία (κόντρα στην πρωταθλήτρια  Νόρντζελαντ) εντός έδρας, αλλά εκτός μετράει 2-2-6. Στο 1,80+ ο 0:0 ασιατικός άσος, θα πάμε με τη φανέλα των γηπεδούχων. 
349.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Εμφανή κοιλιά κάνει η Ατλέτικο , που προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών της στο φετινό πρωτάθλημα (0-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ). Εκτός μετράει 5-4-4 με 8/13 under 2,5 και NG, η Οσασούνα είναι παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της (5-4-5 φέτος) και δεν αποκλείεται να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.
350.        ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ
Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Έλτσε (7-6-2 εκτός) το “μαγικό” 0-1 από τη Μιραντές την προηγούμενη αγωνιστική, η Νουμάνθια στην έδρα της είναι δυνατή (7-4-3) αλλά κόντρα στην πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας δεν θα ρισκάρουμε.
351.        ΠΟΥΜΑΣ – ΛΕΟΝ
4-3-0 το αήττητο σερί της Πούμας, η Λεόν ακόμα δεν έχει ούτε πόντο μακριά απ’ το σπίτι της. Άσος, ενώ καλά μοιάζουν και τα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
352.        ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Δελεάζει το διπλό στο 2,10, αφού η Οντ Γκρένλαντ αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, θα περιμένουμε τοlive όμως για να έχουμε μια πρώτη εικόνα της Ρόζενμποργκ.
353.        ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΠΟΡΤΟ
Εκτός Ευρώπης η Πόρτο, στρέφει πλέον το βλέμμα της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, σεβασμό απαιτεί το 3-6-2 της Μαρίτιμο εντός αλλά η Πόρτο είναι Πόρτο. 0-2 ακριβές σκορ. 
354.        ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
 Μόνο το οver θα κρατήσουμε. 
355.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Η Μιραντές προέρχεται από μεγάλο διπλό στην απόρθητη μέχρι πρότινος έδρα της πρωτοπόρου Έλτσε, η Αλκορκόν έκανε ανατροπή αλά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή στην έδρα της επί της Ουέλβα και άγγιξε την απευθείας άνοδο. Με το πιστόλι στον κρόταφο μόνο 0:0 διπλό.
356.        ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Νο Βet.
357.        ΡΟΜΑ – ΠΑΡΜΑ
Αστείες οι τιμές του άσου, η Πάρμα (9/14 GG εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 4-1 επί της Τορίνο και μπορεί να βρει δίχτυα και στο Ολίμπικο. GG.
358.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ
Από υπερπροσπάθεια κόντρα στην Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ προέρχεται η Ίντερ, η Σαμπντόρια (7-2-5 εντός) δεν είναι εύκολος αντίπαλος και σωστά δίνεται έστω και οριακά φαβορί. 
359.        ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ
Σε κακή κατάσταση αμφότερες, η Λάτσιο δείχνει σκασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έχει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν θα χάσει η Γκρανάτα, πολύ πιθανό μοιάζει το Χ.
360.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Συνεχίζει αήττητη (6-3-0) το 2013 η Σεντ Ετιέν, το “Ζοφρουά Γκισάρ” είναι η δύναμη της (8-2-4), στον πρώτο γύρο κέρδισε στο Παρίσι ενώ άφησε εκτός Λιγκ Καπ στα πέναλτι την ομάδα του Αντσελότι.  Υποχωρεί το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων, αλλά περιμένουμε πολύ κλειστή αναμέτρηση.
361.        ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ
15-2-2 η προϊστορία, η Γρανάδα έχει άνεση ανάγκη τους βαθμούς και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση και την απογοήτευση της Λεβάντε, που την Πέμπτη έπαιξε 120 λεπτά στη Ρωσία (έχασε την πρόκριση στην παράταση από τη Ρούμπιν Καζάν). Άσος.
362.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Λογικά θα έχουμε σκορ λιοντάρια-Χριστιανοί. Σκοράρει πάντως και η Ράγιο για να βγει το GG, 9/13 μετράει στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.
363.        ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Επικίνδυνη έξοδος για την Μπενφίκα, σε μια έδρα που τα προηγούμενα δύο χρόνια γνώρισε ισάριθμες ήττες. Θέλει προσοχή.
364.        ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ
No Bet.
365.        ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Τον πρώτο λόγο έχει η Βελέζ, άσο του 1,70 στην Αργεντινή δεν παίζουμε πάντως.
366.        ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
No Bet.
367.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.
Με ψυχολογία από τη νίκη στο Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στη Νασιονάλ με 0-1 η Μπόκα Τζούνιορς, αλλά ποδόσφαιρο φέτος δεν παίζει. Με τον εκκεντρικό Λομπάρντι να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Αρχεντίνος τα πάντα είναι δυνατά.
368.        ΑΤΛΑΝΤΕ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
3/5 και 4/5 over 2,5 μετράνε αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας, 4/5 τα GG τους, θα πάμε με τα γκολ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights